- 6 Şubat 2022
- 754
- 1.637
- 43
- 27
- Konu Sahibi Maybelater
-
Giderdim net söylüyorum.Amacım polemik yaratmak değil kesinlikle benimde derdim bu işte.
Hayranı olduğum bir sanatçının konseri var 1 buçuk saat uzakta bir il de. Ama masrafları bilet parası yol parası derken 1500 tl yi buluyor.
İnanamiyorum bir konsere gidemiyorum.
Eşim ne kadar gidelim dese de bebegimiz olacak masraflarımız var, masraflarımız olmasa bile insan o paraya acıyor.
Çocukluğumda ilk dinlediğim sanatçılardan bütün şarkılarını ezbere biliyorum ama hic konserine gitmedim şimdiye kadar
Gerçekten üzgünüm.. belki dert değil diyeceksiniz ama bugün bunun için canım Gerçekten çok sıkıldı nereye gidiyor bu halimiz bir konsere gitmek bukadar maliyetli olmamalı ya
Bulunduğum ile cesitli sanatçılar geldi sadece bilet parası verip girerdim ama onlara bile gitmedim ama bunu gerçekten istiyorum bir yanım git diye yalvarıyor banaGiderdim net söylüyorum.
Çünkü size iyi gelecek birşey
Gerçekten mi. Iste bir taraftan bebege masraf et diyorum ama bir yandan cok istiyorum kararsız kaldımSevgili meybileytır. Çok iyi anlıyorum. Aynı hesaplamayı ben de senle aynı haftalarda yapıp üzülmüştüm. Sonra o parayı bebeme sakladım.Çok para inanılmaz pahalı. Asla böyle olmamalı.
Bu neki bu fotoyu nasıl bir telefonla çektinDurum genel olarak çok vahim. Konsere gidebiliyorsanız gidin. Bu son şansınız olabilir çünkü yarın daha pahalı olacak. Allah sonumuzu hayır etsin. Bugün markette gördüğüm manzarayı da iliştireyim şuraya.
Eki Görüntüle 3023863
Bakın o parayı inanın gitmesenizde harcayacaksiniz ve aaa nereye gitti diyeceksinizBulunduğum ile cesitli sanatçılar geldi sadece bilet parası verip girerdim ama onlara bile gitmedim ama bunu gerçekten istiyorum bir yanım git diye yalvarıyor bana
O zaman maybe later gidersin. PpkkjjhfftAmacım polemik yaratmak değil kesinlikle benimde derdim bu işte.
Hayranı olduğum bir sanatçının konseri var 1 buçuk saat uzakta bir il de. Ama masrafları bilet parası yol parası derken 1500 tl yi buluyor.
İnanamiyorum bir konsere gidemiyorum.
Eşim ne kadar gidelim dese de bebegimiz olacak masraflarımız var, masraflarımız olmasa bile insan o paraya acıyor.
Çocukluğumda ilk dinlediğim sanatçılardan bütün şarkılarını ezbere biliyorum ama hic konserine gitmedim şimdiye kadar
Gerçekten üzgünüm.. belki dert değil diyeceksiniz ama bugün bunun için canım Gerçekten çok sıkıldı nereye gidiyor bu halimiz bir konsere gitmek bukadar maliyetli olmamalı ya
Telfonunu çıkar yeenimDurum genel olarak çok vahim. Konsere gidebiliyorsanız gidin. Bu son şansınız olabilir çünkü yarın daha pahalı olacak. Allah sonumuzu hayır etsin. Bugün markette gördüğüm manzarayı da iliştireyim şuraya.
Eki Görüntüle 3023863
Teşekkür ederimUmarım gidebilirsiniz bebeğinizin sizin mutlu olmanızda ihtiyacı var
Haklısınız. Sagopa kajmerİki kişi tüm masraflar mi 1500? Öyleyse gidin bence,zaten her şey ateş pahası. Farzet ki beşiği,bebek arabasını 750ser lira fazlaya aldındaha ne zaman gideceksin ki? Bu arada kimin konseri,merak ettim
Sagopa kajmerBen açıkçası sanatçıyı merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?