Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben evden işe işten eve gıdyorum..degısık bıseyler yapmak ıstıyorum fakat cesaretım yok tek basıma bısey yapasım gelmiyor.. ankarada olup ta bu tarz seyler yapan arkadaşlar varmıdır??
ben evden işe işten eve gıdyorum..degısık bıseyler yapmak ıstıyorum fakat cesaretım yok tek basıma bısey yapasım gelmiyor.. ankarada olup ta bu tarz seyler yapan arkadaşlar varmıdır??
ben evden işe işten eve gıdyorum..degısık bıseyler yapmak ıstıyorum fakat cesaretım yok tek basıma bısey yapasım gelmiyor.. ankarada olup ta bu tarz seyler yapan arkadaşlar varmıdır??[/QU
bir alışveriş manyağı olarak ankara diyince aklıma hep ankamall geliorsosyalleşemezsin belki ama kafan dağılablir...ben üniversitede her hafta giderdim.... şimdiyse yaşadığım ilçe neredeyse ankammall kadar
![]()
Son günlerde sosyalleşmek adına sadece uyuyorumRüyamda değişik ülkelere gidiyorum
![]()
Ne guzel parise falan gittinmi ruyanda![]()
mrb cnm bende senın gıbıyım yaaev iş gıt gel...bende ankaradayım neresındesın sen? evlımısın?