sosyallesmek adına neler yapıyorsunuz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
ben evden işe işten eve gıdyorum..degısık bıseyler yapmak ıstıyorum fakat cesaretım yok tek basıma bısey yapasım gelmiyor.. ankarada olup ta bu tarz seyler yapan arkadaşlar varmıdır??

ben evden işe işten eve gıdyorum..degısık bıseyler yapmak ıstıyorum fakat cesaretım yok tek basıma bısey yapasım gelmiyor.. ankarada olup ta bu tarz seyler yapan arkadaşlar varmıdır??

mrb cnm bende senın gıbıyım yaa :1: ev iş gıt gel...bende ankaradayım neresındesın sen? evlımısın?

Evet biz arkadaslarla her yeri geziyoruz yanliz olunca ben hicbiyere gidesim gelmiyor :31:

ben evden işe işten eve gıdyorum..degısık bıseyler yapmak ıstıyorum fakat cesaretım yok tek basıma bısey yapasım gelmiyor.. ankarada olup ta bu tarz seyler yapan arkadaşlar varmıdır??[/QU

bir alışveriş manyağı olarak ankara diyince aklıma hep ankamall gelior:52::52::52::52: sosyalleşemezsin belki ama kafan dağılablir...ben üniversitede her hafta giderdim.... şimdiyse yaşadığım ilçe neredeyse ankammall kadar:50:

Son düzenleme:
Son günlerde sosyalleşmek adına sadece uyuyorum :1: Rüyamda değişik ülkelere gidiyorum :D

3 tane günüm var.Sosyalleşmek derseniz bence öyle.Evde 3 erkek,okulum da erkek lisesi olunca, günde dişi varlık görmek beni mutlu ediyor.

Ben işe bile gitmiyom hep evdeyim .ama spora gitseniz harıka olur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

imkanlar kısıtı oup yaşadığım şehirde küçük oldugundan aksamları işten cıkınca yürümeye cıkarım 1 saat. eve gedım duş adım yemek yedım ders caıstım tv ızledım kıtap okudum derken saat oluyor 12 ertesı gun aynı tempo. oğle aralarım var telefonla resım cekmeyı severım otururum tek basıma cafe bazen ders caısırım bazen dergı gazete bu sekılde.

Geziyorum havalar iyiyse ailecek dışarı çıkıyoruz kışın hep evdeydik bebeğim var öğrenciyim okulda olmadığım tüm vakitlerimi oğlumla geçiriyorum. Sende arkadaşlarınla görüş arkadaşın yoksa kurslara falan git arkadaş edinirsin en önemlisi güler yüzlü pozitif olmak ozaman çevrende insan çok olur.

Tiyatroya gidiyordum, gösteriler yaptık.
Şimdide ordan sıkılıp dansa yazıldım :27:

Tek basina sosyallesme nasil olur ki. Bilen varsa soylesin. Bende asosyalim ve bir isim bile yok yani evden eve :D

güneydoğudaki asosyal arkadaşları bekliyorum..

Okul bir yandan, is bir yandan, odevler bir yandan gelince sosyallesmeye vakit kalmiyor ben de. Zaten uzun zamandir ilgi de duymuyorum birileriyle goruseyim, edeyim diye. Hayatimin mesguliyeti yeterince bunaltiyor, kendime ayirmak istiyorum kalan vakti. Eskiden sosyaldim, simdi asosyal diyebilirim.

Ben senin yerinde olsam, yani sosyallesmek icin, arkadaslarimla bulusur gezerdim herhalde. Ya da kurslara katilabilirsin vaktin varsa.
Su okulum bir bitsin sosyal hayata atilacam ben de insallah. :51:

Back
X