sosyallesmek adına neler yapıyorsunuz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Almanca kursuna gidiyorum kadinlar matinasina katiliyorum , burda komsularin eglencesi olunca dogum gunu olunca katiliyorum daha ne olsaun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yalnız senin intronda infonda ay o yazıya ne deniyoki?:)))) bi vurcan ağzına yazıyo ya hakkaten bir vurcan ağzına hahahhaha çok sevdimm

Valla ole değişik seyleri bu gece senden duyuoom.d.d ama evet bi vurcan agzina :) ben sevgilimi seviş seklimi vurguladimmmm orda:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla ole değişik seyleri bu gece senden duyuoom.d.d ama evet bi vurcan agzina :) ben sevgilimi seviş seklimi vurguladimmmm orda:)

Evet o söz banada kk daki bazı üyeleri seviş şeklimi hatırlattı zaten :p

Dans etmeye gidiyorum diyecektim ki kac ay olmus gitmeyeli .... hatirladim :D

Yaptigim tek sey calismak , internet.. hafta sonlari arkadaslarla bulusmak eglenmek... :)
Ha bide Kedimle oynamak oda sayilirmi sosyallesmekten ? :D

Ya profil resmin harika hayatta unutmamda nickin sanki gelişine klavyeye basılmış gibi o biraz zor :p buarada bende seni çok sevdimmmm

Ah o nickin anlaminin bana gelişini dinle bigun benden:) birde. ((((benim için çok kiymetli. .)))) 4 sevmediğin arasına giriomusum :p o günden sonra

Son düzenleme:
ben havuza yazıldım 3.haftam oluyor bu hafta
asosyalin önde gideniyim
bende kıbrıstayım varsa asosyal beklerim

Ah o nickin anlaminin bana gelişini dinle bigun benden:) birde. ((((benim için çok kiymetli. .)))) 4 sevmediğin arasına giriomusum :p o günden sonra

O 3 ünün arasına girmen için sağlam dayaklık olman lazım :) eski konularını oku görceksin ben o listeyi boşuna oluşturmadım :p

Buarada ben geçen gün sana zorla elbise diktirtmeye kalktım epeyce dil dökerek niye öyle birşey yaptım bilmiyorum kusura bakma sadece fikir vermek istedim ama sonradan okuyunca işsiz terzi gibi kendimi paralamışım :))))))

Hahahahahahah bu yorum biraz esra erolda talibini arayanlar gibi olmuş çok tatlı gece gece güldüm valla :))))

arkadaş arıyorum:27::27:
evlenilecek değil eğlenilecek gezip tozmalık iyi bir arkadaş sırdaş olunur:52::52:

çok canım sıkılınca sosyalleşmek adına odamdan mutfağa gidiyorum bi bardak su içiyorum sonra tekrar odama KK başına :kkk::kkk:
bazen değişiklik yapayım diyorum oturma odasına gidiyorum 5 dk takılıp sonra hoooooooopppppp KK nın başına :60::60::60:

çok canım sıkılınca sosyalleşmek adına odamdan mutfağa gidiyorum bi bardak su içiyorum sonra tekrar odama KK başına :kkk::kkk:
bazen değişiklik yapayım diyorum oturma odasına gidiyorum 5 dk takılıp sonra hoooooooopppppp KK nın başına :60::60::60:

Ohooo senin sosyal çevre genişmiş ben anca wc den yataga(dipnot:wc odanın ıcınde(ebeveyn banyosu))

Back
X