güneydoğudaki asosyal arkadaşları bekliyorum..
Hahahahahahah bu yorum biraz esra erolda talibini arayanlar gibi olmuş çok tatlı gece gece güldüm valla :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güneydoğudaki asosyal arkadaşları bekliyorum..
Hahahahahahah bu yorum biraz esra erolda talibini arayanlar gibi olmuş çok tatlı gece gece güldüm valla :))))
Buralara gelip asosyalliğimi pekiştirmekten başka bir şey yapmıyorum.
Mahvoldum gulmekteb
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tek basina sosyallesme nasil olur ki. Bilen varsa soylesin. Bende asosyalim ve bir isim bile yok yani evden eve![]()
Ewden eve.çok tatli
Yalnız senin intronda infonda ay o yazıya ne deniyoki?:)))) bi vurcan ağzına yazıyo ya hakkaten bir vurcan ağzına hahahhaha çok sevdimm
Valla ole değişik seyleri bu gece senden duyuoom.d.d ama evet bi vurcan agzina :) ben sevgilimi seviş seklimi vurguladimmmm orda:)
Evet o söz banada kk daki bazı üyeleri seviş şeklimi hatırlattı zaten![]()
Tahminnnn ettim :)))))))) seni çok sevdim be
İlkdefa kk dan biri beni sevdi :))) ciddi anlamda ilkimsinnnnnn
İlkler unutulmazmis :d hhholllleeeyyyy
Ya profil resmin harika hayatta unutmamda nickin sanki gelişine klavyeye basılmış gibi o biraz zorbuarada bende seni çok sevdimmmm
Ah o nickin anlaminin bana gelişini dinle bigun benden:) birde. ((((benim için çok kiymetli. .)))) 4 sevmediğin arasına giriomusumo günden sonra
çok canım sıkılınca sosyalleşmek adına odamdan mutfağa gidiyorum bi bardak su içiyorum sonra tekrar odama KK başına
bazen değişiklik yapayım diyorum oturma odasına gidiyorum 5 dk takılıp sonra hoooooooopppppp KK nın başına![]()