Sosyalliği sevmeyen vaktini evde geçiren erkek iyi bir tercih mi. Görüşleriniz kararım için çok önemli olacak

Hayır olmaz. İletişimi kuvvetli değil, empati yapamıyor, yardım sever değil, bencilde olabilir çok az arkadaşı olduğuna göre. Sorunlu bir tip belliki.

Olumlu taraftan bakan biri iki kişiden birisiniz. Tartışınca ayrılacağız diye öldüm bittim moduna giriyor acaba saplantılı da mı demiyor değilim yada a sosyal olduğu için mi beni bu kadar merkeze koyuyor

Aşırı üstüme düşüyor tartışınca ayrılık mevzu olacak gibi olsa öldüm bittim modları beni ürkütüyor bağımlı saplantılı diye mi
Ben konuya istinaden sırf asosyal olduğunu düşündüğünüz için şans verin dedim. Bu tarz psikolojik baskıları, adamın asosyal olmasından çok daha önemli bir sorun.. Kendinizi ilişkide rahat hissetmiyorsanız devam ettirmek zorunda değilsiniz.

Çok sıkıcı ya hayat geçmez zaman geçmez yada geçer de boş geçer boşa bir ömür iste.

Hayır olmaz. İletişimi kuvvetli değil, empati yapamıyor, yardım sever değil, bencilde olabilir çok az arkadaşı olduğuna göre. Sorunlu bir tip belliki.
Gayet konuşkan biri de. Hatta ilk söylediğinde ben benim gözüme girmek için ev erkeği modunda gibi gösteriyor heralde kendini dedim. Ama adam gerçekten ciddi bizim görüşmemiz dışımda dışarı çıkmıyor hafta sonu da evde. Beni hayatının merkezine koymuş gibi bu benim de hoşuma gider normalde ama arkadaşlarımla çıkmama bile iç geçirip söyleyemiyor. Sabahtan akşama kadar yazsa yazacak nerdeyse bana gün içinde

Cok sosyal olanı da kötü, asosyalde kötü ortası lazım oda zoraki iste kırmayayım hanımı der çıkar beş karış surat oturur görev gibi ne bileyim zor bu erkek milleti ya

Bu is olmaz. Benim bir tanidigim böyle. Kendini eve kapattigi gibi esini de eve kapatti. Kadini tek basina markete bile göndermiyor. Ailesinin yanina da göndermiyor. Tek basina canı sıkılıyormuş

Yani flört dönemi diye mi bu kadar ilgili diye de düşündüm ama zaman geçtikçe bensiz olamaz gibi hareketlerini görünce sürekli acaba diyorum.

Olumlu taraftan bakan biri iki kişiden birisiniz. Tartışınca ayrılacağız diye öldüm bittim moduna giriyor acaba saplantılı da mı demiyor değilim yada a sosyal olduğu için mi beni bu kadar merkeze koyuyor
Bence sizi merkez alması çok güzel bu demek ki sizin için bir şeyler yapabilir.valla benim tanıdığım çok sosyal geniş çevresi olanlar evlenince çok afalliyor.sosyallikten çok bence sorumluluk sahibi mi ona bak.eger sorumluluk sahibiyse kaçırma evlenince evini sorumluluğunu da iyi bilir size ve çocuklarınıza bağlı olur.

Aşirisı kötü ama siz plan yapinca dahil oluyor mu belki cevresi olmadigindan hep evdedir

Bu is olmaz. Benim bir tanidigim böyle. Kendini eve kapattigi gibi esini de eve kapatti. Kadini tek basina markete bile göndermiyor. Ailesinin yanina da göndermiyor. Tek basina canı sıkılıyormuş
Aktif çalışma hayatım var. Kendisi kız arkadaşlarının bile tlf numarasını bulundurmadığını söylüyor iş ortamından benden de bekliyor yani bence. Aşırı da ilgili ayrılırsak öldüm bittim modunda saatlerce yalvarıyor a sosyallik mi ne bundaki çözemedim. Çok da hoş bir bey böyle çıkması travma gibi geldi

Ev işi her şey yapıyor. Ailesiyle yaşıyor

Olup olmamasi size bağli, ayak uydururum zaten benzer sekilde yaşiyorum derseniz neden olmasin.

Ben tercih etmezdim.

Asosyal bir erkek zor ve yıpratıcı, daha neşeli hayatı yaşamayı seven bir partner ile devam etseniz daha mutlu olursunuz , başlığa istinaden yorum yaptım

Karşı cinsle sorunu olmayabilir ama siz yeni tanışmışsınız, konuşacak konu bulmakta zorlanmıyor olabilirsiniz. Ama bir süre sonra konular bitecek. Yada bir anlaşmazlık yaşadığınızda siz sorunu çözmeye çalışırken o çaba sarfetmeyecek. Bunlar tabiki kesin değil tahmini yazıyorum.

Ama çevresi olmayan, dışardan sakin, efendi görünenler genelde ağır sorunlu oluyorlar. Hayatının merkezine koyduysa sizi oda sıkıntı söyleyeyim. Oturup kalkmanıza dışarı çıkmanıza arkadaş-akraba görüşmesine bile karışır.

Madem kararsızsınız, o 3 arkadaşıyla biraraya gelmeye çalışın. Onlara nasıl davranıyor, araları nasıl bir gözlemleyin.

Benim eşimi anlatmış gibisiniz, eşiminde arkadaş sayısı 3 ü geçmez bazen onlarla buluşuyor fakat buluştuğu zamanlar camiiye gidip namaz kılıyorlar camiinin bahçesinde oturup çay içiyorlar sonra eve geliyor. Ben dışarı çıkmayı çok seven bir insan değilim benim sadece 2 arkadaşım var biri çocukluk arkadaşım diğeri kuzenim onlarla dışarı çıktığımda veya evlerine gittiğim de karışmıyor nereye istersem gidebiliyorum. 1 senedir evliyim dışarı çıkma sayımız 5 parmağı geçmez bu durumdan rahatsız mıyım değilim çünkü dışarı da olmaktan bazen rahatsız oluyorum istediğim gibi hareket edemediğim için. Eşim dışarı da çok ciddi bir insandır ama evde bana karşı öyle değil saçma sapan hareketler yapar birbirimize güleriz kağıttan top yapar oynarız dışarı da olmaktan ziyade evde daha mutlu oluyorum.

Gezeyim tozayım sosyal kelebğim diyen bir tipseniz olmaz. Ama daha sessiz sakin bir insansnız olur. Bence bira bakın, siz organizasyon yapın arkadaşlarınızla bu ev kedisini de çağırın bir bakın eğleniyor mu yoksa kaçıyor mu ... duruma göre karar verin

Olup olmamasi size bağli, ayak uydururum zaten benzer sekilde yaşiyorum derseniz neden olmasin.

Ben tercih etmezdim.
Bende isterim ki akşam çıkıp turlayalım bir yerlerde yemek yiyelim bana da hitap etmez normalde ama hoş buldum sanırım. Çoğunluk çekilmez demiş aslımda kendim de çekemeyeceğimi düşündüm biraz sormak istedim ondan

Ama çevresi olmayan, dışardan sakin, efendi görünenler genelde ağır sorunlu oluyorlar.

Ben katılmıyorum yaf, sessiz sakin bir insandır belki ya da etrafında kafasına göre kimse yoktur . Valla iyi arkadaş da kısmet işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…