- 23 Ağustos 2012
- 51.860
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.518
- 898
Bende isterim ki akşam çıkıp turlayalım bir yerlerde yemek yiyelim bana da hitap etmez normalde ama hoş buldum sanırım. Çoğunluk çekilmez demiş aslımda kendim de çekemeyeceğimi düşündüm biraz sormak istedim ondan
Bence kaçırma derim.dedigim gibi sorumluluk da sahibiymis madem onu biraz dene istediğin yerlere götürmeyi teklif et seni kirmiyorsa zaten olay bitmiştir.Ev işi her şey yapıyor. Ailesiyle yaşıyor
Belli bir yaşa gelmiş olduğunu düşünerek yazdım. Genç bir erkeğin sadece 3 arkadaşı olması, hafta sonları evde takılması bence normal değil.Ben katılmıyorum yaf, sessiz sakin bir insandır belki ya da etrafında kafasına göre kimse yoktur . Valla iyi arkadaş da kısmet işi
Bıçağın ucuyla elma uzatma ?Arkadaşlar zıt kutuplar birbirini çeker tamamlar lafı tamamen safsatadır. Gezmesini tozmasını bilmeyen moron gibi tipler neyimizi tamamlayacak allasen
Bende isterim ki akşam çıkıp turlayalım bir yerlerde yemek yiyelim bana da hitap etmez normalde ama hoş buldum sanırım. Çoğunluk çekilmez demiş aslımda kendim de çekemeyeceğimi düşündüm biraz sormak istedim ondan
Çok olumsuz yazdım biliyorum özürde diliyorum sizden ama bu tarif ettiğiniz karakterde birini yakinen tanıyorum, ondan bu yazdıklarım. Naif, kibar, çok düşünceli, hiç küfür etmez, sessiz sakin efendi, değil mi kendisi?Ev işi her şey yapıyor. Ailesiyle yaşıyor
Karşındakinin keyif almadığını görünce insana da sinmez haklısınız. Hoş da bir yer işi sosyallik gerektiren konuşkan da bir tip ama evde sürekliEşimi anlatmışsınız sanki.
Asla sosyalleşmek istemiyor.
Ne yaparsak ben istedim diye benim soylememle yapar.
Yılda bir kez işinden dolayı tatile gideriz.
Eğer ise gitmeyecekse evden çıkmak istemez.
Ben çok sıkılıyorum diye yine birlikte kahvaltıya,yemeğe falan gideriz.
Senede 1-2 kez beni kardeşime götür derim ya bırakır gelir yada aksama kadar vakit geçirir geliriz.
Çok sevdiği abisi,arkadaşı var pandemiden önce 1 kez çıktılar beraber.
Ya benimle biraz çıkar ya hiç çıkmaz
Çekilecek çile değil benden söylemesi.
Evet tamamen benim tanıdığım adamı anlatmışsınız şuanÇok olumsuz yazdım biliyorum özürde diliyorum sizden ama bu tarif ettiğiniz karakterde birini yakinen tanıyorum, ondan bu yazdıklarım. Naif, kibar, çok düşünceli, hiç küfür etmez, sessiz sakin efendi, değil mi kendisi?
Bu özelliklere sahip ev işi de yapan ailesiyle yaşayan ana kuzusudur, onun sözünden çıkmaz.
Ama umarım ben yanılıyorumdur, gerçekte çok iyi biridir umarım
Bıçağın ucuyla elma uzatma ?
Yani eşim benimle maşallah susmadan konuşur ama başkasıyla 5 dk uzun konuştuğunu görmedim.Karşındakinin keyif almadığını görünce insana da sinmez haklısınız. Hoş da bir yer işi sosyallik gerektiren konuşkan da bir tip ama evde sürekli
Evde oturmaya aşık gibi anlatıyor kendini de belki benden çekiniyor olabilir kafama göre biri yok diye tam net değil bence.Belli ki içe kapanık bir insan beyefendi. 2 tür var bu alanda; herşeye ne gerek var ya deyip evde oturmaya aşık tip ve kafasına göre insan olmadığı için yalnız gezmeyen tip. Eşim mesela ikinci. Hep evdeydi hep. 3-4 arkadaşı vardı ayda bir görüştüğü. Biz evlendik hadi dediğim her yere geldi. Bugün akşam kalk sahile gidelim bir turlayalım dedim çat diye giyindi mesela. Gezmeye ölüp bitiyor mu , hayır. Kendi de demez oraya gidelim buraya gidelim diye ama benimle gelir ,gayette eğlenir. Bu beyefendi hangisi bence çok önemli bu nüans
İşte cesaret ilte feraset işte faziletelektra İlişkide nirvana bu işte hahajajaj
Tamamen sorunlu bir tip mi diyorsunuz
Aktif çalışma hayatım var. Kendisi kız arkadaşlarının bile tlf numarasını bulundurmadığını söylüyor iş ortamından benden de bekliyor yani bence. Aşırı da ilgili ayrılırsak öldüm bittim modunda saatlerce yalvarıyor a sosyallik mi ne bundaki çözemedim. Çok da hoş bir bey böyle çıkması travma gibi geldi
Yok çocuk olunca onu gezdiriyor, parka falan götürüyorlar. Hatta parkta orda burda çok kişiyi tanıyor, sohbet ediyorlar. Bu tiplerin sorunu derin ilişki kuramamaları, sohbetleri genelde yüzeysel oluyor.Ortak nokta az ise ve +asosyallik..
O degilde yarın birgün evlendiniz desek ve cocugunuz olsa? E bu cocugun sosyallesmesi lazim yeri geliyor anne babalarla oluyor bu bulusmalar vs..
Acıyı genis acıya aldim buyrun
Bir şeyler tuhaflık olduğunun dediğiniz gibi farkındayım. 30 yaşındaki bir adam saatlarce bırakmayayım diye yalvarır mı bana tuhaf geliyor. Yıllanmış ilişkimiş yok yani.Siz ama terapi merkezi degilsiniz. Bunlar normal davranislar degil, sizde farkindasiniz aslinda. Bahsettigim kadinin da calisma hayati vardi, adam onu da bitirdi. Bir insan tek basina saglikli bir hayat yasamiyorsa ve saglikli baglar kuramiyorsa uzak durmaniz lazim hayatinizin kaymamasi icin. Sert görünür olabilirim, ama daha yeni o kadina ailesinin yanina gitmesini yasakladi tekrar. Kadin ailesini 2 senedir görmüyor. Olamaz demeyin. Oluyor
Aslında göreceli bir kavram bazı insanlar sosyal olmayı fazla sevmez.Erkek arkadaşınız boğa burcu mu çünkü bu burç evcildir.Mesela benim erkek arkadaşımin çok sosyal olması beni rahatsız ederdi.Size göre sıkıcı olacaksa iyi düşünün . Acaba sosyal medyada takılıyor olabilir mi diye düşündüm.Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?