Sosyalliği sevmeyen vaktini evde geçiren erkek iyi bir tercih mi. Görüşleriniz kararım için çok önemli olacak

Ona da mı gelmiyor O zaman olmaz bence hep ev ev ev boğulursun

Ben katılmıyorum yaf, sessiz sakin bir insandır belki ya da etrafında kafasına göre kimse yoktur . Valla iyi arkadaş da kısmet işi
Belli bir yaşa gelmiş olduğunu düşünerek yazdım. Genç bir erkeğin sadece 3 arkadaşı olması, hafta sonları evde takılması bence normal değil.

Her hoş buldugumuzla evlenecek degiliz ya. Ama bu kişiyle sevgili olmak bile sıkıcı olabilir bilemedim denemek lazim.

Ev işi her şey yapıyor. Ailesiyle yaşıyor
Çok olumsuz yazdım biliyorum özürde diliyorum sizden ama bu tarif ettiğiniz karakterde birini yakinen tanıyorum, ondan bu yazdıklarım. Naif, kibar, çok düşünceli, hiç küfür etmez, sessiz sakin efendi, değil mi kendisi?

Bu özelliklere sahip ev işi de yapan ailesiyle yaşayan ana kuzusudur, onun sözünden çıkmaz.

Ama umarım ben yanılıyorumdur, gerçekte çok iyi biridir umarım

Karşındakinin keyif almadığını görünce insana da sinmez haklısınız. Hoş da bir yer işi sosyallik gerektiren konuşkan da bir tip ama evde sürekli

Evet tamamen benim tanıdığım adamı anlatmışsınız şuan

Karşındakinin keyif almadığını görünce insana da sinmez haklısınız. Hoş da bir yer işi sosyallik gerektiren konuşkan da bir tip ama evde sürekli
Yani eşim benimle maşallah susmadan konuşur ama başkasıyla 5 dk uzun konuştuğunu görmedim.
Baktım eşim keyif almıyor ben kendim sosyal hayatıma bakıyorum.
Ama mutlaka beraber sadece ikimiz de olsak bı şekilde ev dışında sosyal olmaya çalışıyoruz.kalabalik olursak asla gelmez zaten.bunlari sen iyi düşün.

Belli ki içe kapanık bir insan beyefendi. 2 tür var bu alanda; herşeye ne gerek var ya deyip evde oturmaya aşık tip ve kafasına göre insan olmadığı için yalnız gezmeyen tip. Eşim mesela ikinci. Hep evdeydi hep. 3-4 arkadaşı vardı ayda bir görüştüğü. Biz evlendik hadi dediğim her yere geldi. Bugün akşam kalk sahile gidelim bir turlayalım dedim çat diye giyindi mesela. Gezmeye ölüp bitiyor mu , hayır. Kendi de demez oraya gidelim buraya gidelim diye ama benimle gelir ,gayette eğlenir. Bu beyefendi hangisi bence çok önemli bu nüans

Evde oturmaya aşık gibi anlatıyor kendini de belki benden çekiniyor olabilir kafama göre biri yok diye tam net değil bence.

Siz ama terapi merkezi degilsiniz. Bunlar normal davranislar degil, sizde farkindasiniz aslinda. Bahsettigim kadinin da calisma hayati vardi, adam onu da bitirdi. Bir insan tek basina saglikli bir hayat yasamiyorsa ve saglikli baglar kuramiyorsa uzak durmaniz lazim hayatinizin kaymamasi icin. Sert görünür olabilirim, ama daha yeni o kadina ailesinin yanina gitmesini yasakladi tekrar. Kadin ailesini 2 senedir görmüyor. Olamaz demeyin. Oluyor

Ortak nokta az ise ve +asosyallik..
O degilde yarın birgün evlendiniz desek ve cocugunuz olsa? E bu cocugun sosyallesmesi lazim yeri geliyor anne babalarla oluyor bu bulusmalar vs..
Acıyı genis acıya aldim buyrun
Yok çocuk olunca onu gezdiriyor, parka falan götürüyorlar. Hatta parkta orda burda çok kişiyi tanıyor, sohbet ediyorlar. Bu tiplerin sorunu derin ilişki kuramamaları, sohbetleri genelde yüzeysel oluyor.

Bir şeyler tuhaflık olduğunun dediğiniz gibi farkındayım. 30 yaşındaki bir adam saatlarce bırakmayayım diye yalvarır mı bana tuhaf geliyor. Yıllanmış ilişkimiş yok yani.

Aslında göreceli bir kavram bazı insanlar sosyal olmayı fazla sevmez.Erkek arkadaşınız boğa burcu mu çünkü bu burç evcildir.Mesela benim erkek arkadaşımin çok sosyal olması beni rahatsız ederdi.Size göre sıkıcı olacaksa iyi düşünün . Acaba sosyal medyada takılıyor olabilir mi diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…