Sosyalliği sevmeyen vaktini evde geçiren erkek iyi bir tercih mi. Görüşleriniz kararım için çok önemli olacak

Yok çocuk olunca onu gezdiriyor, parka falan götürüyorlar. Hatta parkta orda burda çok kişiyi tanıyor, sohbet ediyorlar. Bu tiplerin sorunu derin ilişki kuramamaları, sohbetleri genelde yüzeysel oluyor.
Adamla flört dönemindeyiz aşırı şekilde yalvarıyor bu tuhaf değil mi

Tamamen sorunlu bir tip mi diyorsunuz
Benim tanıdığım tamamen sorunlu. Ama sizinkine sadece tahminde bulunabiliyorum.

En güzeli onu kendi arkadaşlarıyla ve sizin arkadaşlarınızla biraraya getirip, izleyin. Ailesiyle ilişkilerini sorun. Belki de sizin için çok iyi biridir bilemem ama iyice kapılmadan onu iyi tanımaya çalışın

Sosyal medyalarındaki grupların, kimlerlerle konıştuğunun resmini atıyor bomboş. Belki güvenimi kazanmak için desem de bana tuhaf geliyor. Normal olmayan bir şeylerin olduğunu az çok bende hissediyorum sanki

Sosyal medyalarındaki grupların, kimlerlerle konıştuğunun resmini atıyor bomboş. Belki güvenimi kazanmak için desem de bana tuhaf geliyor. Normal olmayan bir şeylerin olduğunu az çok bende hissediyorum sanki
Sırf görünüşünü beğeniyorsunuz diye kafanıza yatmayan, içinizde şüpheler oluşturan kişiyle birlikte olmayın. Bunu diyorum ama siz kestirip atmayın. Neticede onu tanıyan sizsiniz.

Ama görünüş hiç önemli değil önemli olan hayat görüşünüzün uyması, azda olsa ortak zevklerinizin olması. Güzele kırk günde doyulurda gönlü güzele doyulmazmış.

Onu yalnızken tanıyamazsınız. Daha önce yazdığım gibi arkadaşlarına+ailesine davranışına bakın.

Canim sen sogumussun ayrilmak icin bahane ariyorsun gibi geldi. Oyle degilse de disari cikmiyor musunuz hic. Davet et bakalim gezmeye gelecek mi denemeden biz buradan tahminlerle bilemeyiz. Mesela bende gezmeyi severim ama arkadasim yok bence on yargili yaklasma

Çok teşekkür ederim çok daha dikkatli olacağım

Sosyal olma olmamadan ziyade aranızdaki elektrik önemli. Yani heyecan durumları nasıl. Biz eşimle haftasonu saatlerce birlikte zaman geçirirdim hiç sıkılmazdık sabahtan akşama kadar. Sadece ikimiz olurduk. Genelde Cafe restoran tarzı yerlerde veya Yeşillik ormanlık alanlarda yürüyüş yapardık. İlle güzel vakit geçirmek için başkalarına gerek yok veya çok değişik aktivitelere de luzum yok. Heyecan ve aşk duygusu çok önemli.
Sizin ilişkiniz sanki birbirbirinizi tanımaya yönelik mulakat tadında sıkıcı bir şekilde ilerliyor gibi geldi. Biraz rahatlayın şöyle elele bir gezin. Bırakın kaç tane arkadaşı varmış ne yapacaksınız.

Ben başka bir acıdan fikir vereyim .sürekli evde olan es ev icinde iyi kötü yapılan dökülen edilen ne varsa hepsine karışmayı pek sever durmadan müdahil olur .cevrem de de böyle bizzat bende yaşıyorum

Arkadasimin kocasi da aynı böyle.adam is dışında kapı dışarı çıkmaz.Turkiyeye tatile bile gitmiyo ki ailesi Türkiye de hem de çok güzel turistik biyerinde yasadigi halde.Evden çıkmak istemediği için ailesini bile görmeye gitmiyo adam.Arkadasim çocuklarını alıp kendisi gidiyo.adam 2-3 senede bi zorla gidiyo.kimsenin evine gitmiyo kimseyle arkadaşlık etmiyo.Arkadasim da aksine gezmeyi tozmayi cok seven bi kiz.gezmesine giyimine hicbiseyine karismiyo.Hatta dışarı çıkmamak için çoğu zaman evde cocuklara bakiyo arkadasim gezsin istediği gibi diye.
Ama gel gör ki arkadaşım çoğu zaman bosanmayi dusunuyo.Aslinda cok iyi elinden her iş gelen,becerikli ,hiçbir anlamda arkadaşımı kısıtlamayan bi adam ama kız cidden bıktı.Adamin asosyalliğinden asiri bunaldı.Daha ne kadar böyle yürütür bilemem ama cidden çekilir dert değil.
Eger böyle bi yaşantıyi çekebilirim dersen deneyebilirsin.cunku yazdıklarından üç aşağı beş yukarı senin de yaşayacakların bunlar.

Ben başka bir acıdan fikir vereyim .sürekli evde olan es ev icinde iyi kötü yapılan dökülen edilen ne varsa hepsine karışmayı pek sever durmadan müdahil olur .cevrem de de böyle bizzat bende yaşıyorum
Iyyyk aynı benim eşim. Benim temızlıgıme bi kulp buluyor, neysekı kendı yapınca rahatlıyor

Tam benim esimi anlatmissin. Yaklasik 10 senelik evliyim bende tam ev kedisiyim. soyle soyleyeyim. Devamli evde kalinca yuzyuze oyle ufak tefek kavgalar oluyor ama tabii iliski durumunuza bagli ikinizinde kolay ozur dileyen, anlayis gosteren bir yapiya sahip olmaniz lazim.
Bazen esin sanki eline ayagina dolaniyor hissi geliyor, ozellikle temizlik yaparken. bazi sikintilarin oluyor yansitabiliyorsun esine, o da sana aynen yansitabiliyor. Ben yalniz kalmayi da seviyorum, esim anlayis gosteriyor, ayri odalarda oturuyoruz ben kitap okuyorum, bilgisayarda oyalaniyorum o tv seyrediyor mesela.
en onemlisi esin senin arkadasinla akrabalarinla gorusmelerine karismamali. Bir de eve misafir istemiyorsa sorun cikar. Benim esim allahtan seviyor misafiri.
En onemlilerini yazdim aklima gelen.
Son olarak sosyal aktif es mi yoksa evde oturan mi dersen, kesinlikle evde oturan bir esi tercih ederim. inan kafam oyle rahat ki, nerde ne yapiyor, arkadasi kim, ne zaman gelecek derdim hic olmadi. Bir daha dunyaya gelsem yine onla evlenirdim.
ha birde unuttum, evde olan es cocuk yaptiginda da seni yalniz birakmaz, mutlaka en azindan bir kac isine yardimci olur.

Bu ne demek yakın arkadaş kısmını falan mı ? Çok saçma değil mi ya

Şahsen benim için sorun olmazdı çünkü bende evde vakit geçirmeyi severm. Ama sosyal aktivitesiz asla diyen bi arkadaşımın eşi evde oturup çekirdek çitlemeyi ve dizi izlemeyi seven, gezmekten pek haz etmeyen bi kişi. Boşanmayı düşünüyodu en son sosyal olan arkadaşım. Sıkılıyordu yani

Kumar oynamak gibi olacak değiştirebilir miyim diye yola çıkmak. Bir de ayrılacak gibi olsak ölüp bitiyor gibi oluyor bu da beni ürkütüyor. Asosyal bağımlı kişilik mi diye
Nasıl tepkileri var, olay nasıl gelişiyor ?

Asosyal erkek cok zooor. Kadin hafif asosyal olabilir, erkegin sosyalligiyle dengelenir iliski. Ama asosyal bir erkegin ileride yaratacagi sorunlari dusunmek istemiyorum... Erkegin daha cok hayata karismasi gerektigini dusunuyorum, ileride hicbir konuda empati yapamaz, kisiligi de yatkinsa asosyallik sosyopatliga donusebilir. Bunlar tabiiki kotu senaryolar ama olasilik.dahilinde

Aklıma teyzemin oğlu geldi.
Artık evden çıkmaya cikmaya
Otobüse vs binince panik oluyorum demiş teyzeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…