Adamla flört dönemindeyiz aşırı şekilde yalvarıyor bu tuhaf değil miYok çocuk olunca onu gezdiriyor, parka falan götürüyorlar. Hatta parkta orda burda çok kişiyi tanıyor, sohbet ediyorlar. Bu tiplerin sorunu derin ilişki kuramamaları, sohbetleri genelde yüzeysel oluyor.
Benim tanıdığım tamamen sorunlu. Ama sizinkine sadece tahminde bulunabiliyorum.Tamamen sorunlu bir tip mi diyorsunuz
Sosyal medyalarındaki grupların, kimlerlerle konıştuğunun resmini atıyor bomboş. Belki güvenimi kazanmak için desem de bana tuhaf geliyor. Normal olmayan bir şeylerin olduğunu az çok bende hissediyorum sankiBenim tanıdığım tamamen sorunlu. Ama sizinkine sadece tahminde bulunabiliyorum.
En güzeli onu kendi arkadaşlarıyla ve sizin arkadaşlarınızla biraraya getirip, izleyin. Ailesiyle ilişkilerini sorun. Belki de sizin için çok iyi biridir bilemem ama iyice kapılmadan onu iyi tanımaya çalışın
Sırf görünüşünü beğeniyorsunuz diye kafanıza yatmayan, içinizde şüpheler oluşturan kişiyle birlikte olmayın. Bunu diyorum ama siz kestirip atmayın. Neticede onu tanıyan sizsiniz.Sosyal medyalarındaki grupların, kimlerlerle konıştuğunun resmini atıyor bomboş. Belki güvenimi kazanmak için desem de bana tuhaf geliyor. Normal olmayan bir şeylerin olduğunu az çok bende hissediyorum sanki
Çok teşekkür ederim çok daha dikkatli olacağımSırf görünüşünü beğeniyorsunuz diye kafanıza yatmayan, içinizde şüpheler oluşturan kişiyle birlikte olmayın. Bunu diyorum ama siz kestirip atmayın. Neticede onu tanıyan sizsiniz.
Ama görünüş hiç önemli değil önemli olan hayat görüşünüzün uyması, azda olsa ortak zevklerinizin olması. Güzele kırk günde doyulurda gönlü güzele doyulmazmış.
Onu yalnızken tanıyamazsınız. Daha önce yazdığım gibi arkadaşlarına+ailesine davranışına bakın.
Iyyyk aynı benim eşim. Benim temızlıgıme bi kulp buluyor, neysekı kendı yapınca rahatlıyorBen başka bir acıdan fikir vereyim .sürekli evde olan es ev icinde iyi kötü yapılan dökülen edilen ne varsa hepsine karışmayı pek sever durmadan müdahil olur .cevrem de de böyle bizzat bende yaşıyorum
Benimkide cok is yapiyorum diye soylenir bazen..sevimli oluyorlar ama bazende sinir bozucu vee çok bilmişşIyyyk aynı benim eşim. Benim temızlıgıme bi kulp buluyor, neysekı kendı yapınca rahatlıyor
Ben kendimi bile sevemezdim. Neyse ki sosyalim canım kendimSosyal olmayan biriyle asla yapamazdım.
Tam benim esimi anlatmissin. Yaklasik 10 senelik evliyim bende tam ev kedisiyim. soyle soyleyeyim. Devamli evde kalinca yuzyuze oyle ufak tefek kavgalar oluyor ama tabii iliski durumunuza bagli ikinizinde kolay ozur dileyen, anlayis gosteren bir yapiya sahip olmaniz lazim.Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
Bu ne demek yakın arkadaş kısmını falan mı ? Çok saçma değil mi yaBir de bana aşırı düşkün her sosyal medya hesabının arkadaşlar kısmını atıyor hangi gruplarda onları gösteriyor. Bence benim gruplarımı da merak ediyor kıskanıyor soramıyor kendi gösteriyor benden de bekliyor gibi
Şahsen benim için sorun olmazdı çünkü bende evde vakit geçirmeyi severm. Ama sosyal aktivitesiz asla diyen bi arkadaşımın eşi evde oturup çekirdek çitlemeyi ve dizi izlemeyi seven, gezmekten pek haz etmeyen bi kişi. Boşanmayı düşünüyodu en son sosyal olan arkadaşım. Sıkılıyordu yaniHanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
Nasıl tepkileri var, olay nasıl gelişiyor ?Kumar oynamak gibi olacak değiştirebilir miyim diye yola çıkmak. Bir de ayrılacak gibi olsak ölüp bitiyor gibi oluyor bu da beni ürkütüyor. Asosyal bağımlı kişilik mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?