- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
Ergen gibi grup halinde demek istedimBen de cok fazla arkadas cevresi olan eigentlich gibi sürekli grup halinde dolasan, hergün hayatim ben bizimkilerle cikiyorm diyen erkekleden hoslanmiyorum, ama sizin ki de cok mu asiri bilemedim.
Bende sevmem öyle sürekli biz arkadaşlarla çıkıyoruz diyeni. Evi sevmesi güzel de hafta sonu da dahil çıkmaması biraz fazla geldi bana da. Çayı olsun çalışma ortamı olsun onun için bunlar herşeye bedelErgen gibi grup halinde demek istedim
Evi çok seviyor gibi sanki. Ev işlerine yardım ettiğini sadece cam silemediğini söylüyor. Gözüme girmek için mi bilemedim.Siz daha gençsiniz yaa en çok gezilecek yaşlar.. Bilemedim.. Belki de birlikte sosyalleşirsiniz neden olmasın?
İşi yoğun yorucu bir iş de değil yoruluyor desek. Masa başı. Ev işlerini falan da seviyor söylediğine göre sadece cam silemem diyorSüper valla ideal eşkafan rahat olur sürekli eve o gelsin bu gelsin demez ikiniz takilrsnz.Ayrica tek olduğu için cikmiyodr bir yere siz oldugunuzda hafta sonu çıkar gezersiniz .Zaten birde calsyrsaniz hafta içi bir yere gidecek hal kalmyr .Evdi işti bakimdi hafta sonu oluyor hemen.
Önceliğim parası için şans vermek olmadı. Çok çok beğenerek başladığım bir şşry oldu. Gerek görünüş gerekse kibarlığı. İnanın ki böyle bir adam çıkacağını tahmin bile edemezdim. Bir sürü arkadaşı vardır bunun bile diye geçirdim içimden. Sosyal medyalarına baktım çok az arkadaşı var acaba herşey ayarlı mı diye bile düşündüm. Çünkü evde duracak bir tip değildi benim gözümde.Muhafazakar biri anladığım kadarıyla. Şahsen bana gelmez böylesi. Dışarı çıkıp iki kadeh bir şeyler içmek isterim mesela, bunu yapamadıktan sonra onun zenginliğin bir anlamı olmaz benim için. Paradan önemli olan istediğin gibi yaşamak bence.
Yok ben size parası için şans verdiniz demedim yanlış anlamayın. Mesela adam muhafazakar mı? Siz muhafazakar mısınız? Eğer adam muhafazakarsa siz de değilseniz baştan sorunlu bu ilişki.Önceliğim parası için şans vermek olmadı. Çok çok beğenerek başladığım bir şşry oldu. Gerek görünüş gerekse kibarlığı. İnanın ki böyle bir adam çıkacağını tahmin bile edemezdim. Bir sürü arkadaşı vardır bunun bile diye geçirdim içimden. Sosyal medyalarına baktım çok az arkadaşı var acaba herşey ayarlı mı diye bile düşündüm. Çünkü evde duracak bir tip değildi benim gözümde.
Anamm diğer yorumlarina baktm yakışıklı efendiymis birdeİşi yoğun yorucu bir iş de değil yoruluyor desek. Masa başı. Ev işlerini falan da seviyor söylediğine göre sadece cam silemem diyor
Evet anladığım kadarıyla baya baya muhafazakar. Kız erkek arkadaşlığına karşı. Çünkü bir kıvılcım doğabileceğini söylüyor kız erkek arkadaşlıklarında. Alkol ve diğer alışkanlıklarının hiçbiri yok. Kuru kuruya bir hayat gibi geliyor bazen bana bakınca evde karşılıklı çay içmekten öteye gitmeyecek mi hayatımız da dediğim oluyor. Erkek arkadaşlarıyla bile çıkmıyor. Bana soramasa da ben arkadaşlarımla çıkıyorum dediğimde eminim içinde erkek olup olmadığını merak ediyor. Her ev işi yaptığını sadece cam dilemediğini söyledi. Acaba anneci de mi diye de geçiyor içimden. Ben akşam üstleri çıkmayı arkadaşlarla toplu bir şeyler yapmayı seven de biriyim çok sık olmasa daYok ben size parası için şans verdiniz demedim yanlış anlamayın. Mesela adam muhafazakar mı? Siz muhafazakar mısınız? Eğer adam muhafazakarsa siz de değilseniz baştan sorunlu bu ilişki.
Asosyallik ile muhafazarkarlığı nasıl bağdaştırdın ki şimdi. Sadece alkol almak için insanlar sosyalleşmiyor ve muhafazakarlar asosyal değilMuhafazakar biri anladığım kadarıyla. Şahsen bana gelmez böylesi. Dışarı çıkıp iki kadeh bir şeyler içmek isterim mesela, bunu yapamadıktan sonra onun zenginliğin bir anlamı olmaz benim için. Paradan önemli olan istediğin gibi yaşamak bence.
Bu muhafazakarlık değil kıskançlık ve kendine güvenmemekKız erkek arkadaşlığına karşı. Çünkü bir kıvılcım doğabileceğini söylüyor kız erkek arkadaşlıklarında
Çok beğenerek başladım duru insanın baktıkça bakası geliyor çok sakin de biri. Efendiliği gerçek mi tabi o biraz daha sonra çıkar sanırım. Tanıdım tanıyalı bir gün akşam evden çıktığını söylemedi.Anamm diğer yorumlarina baktm yakışıklı efendiymis birde(tabi bu efendilik kısmı gerçekse )bence arkadaşlarla takılmaması fazla sosyal olmaması gayet iyi özellikler .Zannetmiyorum ki sizinlede olunca gezmek istemesin siz onunla bir bütün olmuş olacaksnz .Valla gezmek falan filan sevmediğim ev kuşu olduğum için belkide bana hic negatif gelmedi yazdıkların.Sizde belirtmiş siniz zaten bende çok sosyal biri değil m diye .O yüzden bence şu asamada bir sıknti yok
Belki seninle çıkmak gezmek hoşuna gideck.Bunu ister istemez anlarsn zamanlaÇok beğenerek başladım duru insanın baktıkça bakası geliyor çok sakin de biri. Efendiliği gerçek mi tabi o biraz daha sonra çıkar sanırım. Tanıdım tanıyalı bir gün akşam evden çıktığını söylemedi.
Dini yaşantısı olan biri o yönden muhafazakar. Kıskanç gibi geldi bana da. Üniversiteyi 3 erkek arkadaşla bitirdim dedi. Adam çok yakışıklı dönüp iki kez bakılacak gibi geliyor bana. Belki de beğendiğim için. Bana dini yaşantımla da ilgili bir çok şey sordu oruç tutuyor muyum gibiBu muhafazakarlık değil kıskançlık ve kendine güvenmemek
Evet bütün bu özellikler toplanınca adamın yalnız olması bana hiç de inandırıcı gelmedi başta. Ama gerçekten dediği her şey doğru çıkıyor. Kendi halinde ev kuşu gibi.Adam hem efendi hem yaksikli hem durumu iyi hemen kesip atmayin
Siz alistirabilirsiniz kucuk kucuk flort doneminde eger alisma ihtimali varsa devam edersiniz.
Tutuyormusunuz peki,hayır tutmuyorum deseniz ne olacak peki..Dini yaşantısı olan biri o yönden muhafazakar. Kıskanç gibi geldi bana da. Üniversiteyi 3 erkek arkadaşla bitirdim dedi. Adam çok yakışıklı dönüp iki kez bakılacak gibi geliyor bana. Belki de beğendiğim için. Bana dini yaşantımla da ilgili bir çok şey sordu oruç tutuyor muyum gibi
Dışarıdan soğuk bulunduğunu söyledi aksine bana da sıcak samimi geldi. Hatta çenesi iyi laf yapıyor. Arkadaş edinmekte zorlanıyor anladığım kadarıylaDirekt kesip atmayın bence. Yorumları okudum dedikleri gibi belki kafasına göre arkadaş bulamıyordur. Olan arkadaşlarıyla da çok samimi olmak istemiyodur kafası uymuyodur ondan hep çıkmıyordur. Siz gezi planlari yapıp davet edin tepkisine bakın. Geldiği zamanki hareketlerine bakin biraz daha değerlendirin
Asosyallikle bağdaştırmadım ki ne alaka. Erkek kadın arkadaşlığına karşı biri demiş o yüzden muhafazakar olduğunu düşündüm.Asosyallik ile muhafazarkarlığı nasıl bağdaştırdın ki şimdi. Sadece alkol almak için insanlar sosyalleşmiyor ve muhafazakarlar asosyal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?