Bizim de boyle bir komsumuz var, gercekten cok zor.Aklıma teyzemin oğlu geldi.
Artık evden çıkmaya cikmaya
Otobüse vs binince panik oluyorum demiş teyzeme
Allah başka dert vermesin . Bazı kadınlar kocalarını eve sokamıyor siz de dışarı çıkarmak için çabalıyorsunuz belki eşi olunca onunla gezecek her zaman aynı devam edecek değil ya .Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
Temızlık ve yemek konusunda gercekten cok bilmişler. Bende sen güzel yapıyorsun diye et yemeklerini ona yaptırıyorum. Sen çabuk süpürüyorsun diye elektrikli süpürgeyi ona tutturuyorum. Tabıkı pazarlarıBenimkide cok is yapiyorum diye soylenir bazen..sevimli oluyorlar ama bazende sinir bozucu vee çok bilmişş
Evlenirseniz resmen ediyle büdü hayatı yaşarsınız..Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
6 yıl epey de bir zaman geçirmişsiniz. Bu süreçte size ayak uydurmaya da çalıştı demek. Sevgiyle baktığınızdan belki bir şeyler çok da gözünüze batmamıştı. Yazınızı okurken üzüldüm gerçekten yorucu bir hayat. Hafta sonu dahi dışarı çıkma isteği olmaması eşinizin sizi de mutsuz ediyor farkettim ki. Benim de düşündüğüm senaryo aynı sizin anlattıklarınız gibi olacak sanki o odasında araştırmasını yapacak kitabını okuyacak gün içinde çayını keyifle evde içmenin derdinde olacak ben Bugün bari çıksaydık diye düşüneceğim sanki. Ben en az haftada 1 de olsa bir yerlerde oturmak isterim ya da yanımdaki adam da aaa şuraya da gidelim diye heyecanlı olsun isterdim. Evliliklerde yıpranmalar oluyor sürekli evde geçirilen ömürlerde sankibende geleceğinizi görebilirsiniz. zira 6 yıllık beraberlikten sonra evlendiğim eşim, evlendikten sonra evden çıkmak istemeyen bir asosyale dönüştü. aslında sevgiliyken de sinyaller veriyordu ama hem o daha gayretliydi bana ayak uydurmak konusunda hem de ben pek almak istemdim herhalde o sinyalleri. dünyada evinden ve salondaki kanepeden daha fazla sevdiği çok az şey vardır sanıyorum eşimin. zamanında yurt içi yurt dışı seyahatler yaptık ama asla bir haftayı geçmedi bunlar çünkü evinden daha fazla ayrı kalamaz. h.içi yoğun çalışıyor ve akşamları asla hadi bir yerde çay içelim diyemem çünkü ölesiyle yorgun olur ve eve gelip ayaklarını uzatmaktan başka bir şey istemez. hadi h.içi tamam ama h.sonu da pazar günleri asla evden çıkmaz çünkü mental olarak ertesi günkü işlere odaklanır, traş olup duş alacağım bugün dşye gezer sanki çok vakit alan işlermiş gibi. geriye kaldı ctesi, onda da trafiği bahane eder, çocuğu bahane eder (oğlumuz küçük ve pek yerinde durmaz, onun peşinde koşacağımıza evde oturalım işte der) eder de eder....ben çok ısrarcı olunca da o halde sabah erkenden çıkalım geç saate kalmadan eve dönelim der, yapsak yapsak sabah kahvaltısı planı yapabiliriz. erken çıkamazsak somurtup durur tüm gün söylenir vakitli çıkıp vakitli gelecektik diye....artık onunla hiçbir şey yapmaktan keyif almıyorum. sırf bu sebeple boşanmayı bile düşünüyorum. beraber eğlenemediğim, oturup dışarda bir kahve içemediğim adamla nasıl ömür geçireceğim bilmiyorum....
Buradaki normal bir ev sevgisi değil sanki. Hafta sonu hafta içi hep evde.Allah başka dert vermesin . Bazı kadınlar kocalarını eve sokamıyor siz de dışarı çıkarmak için çabalıyorsunuz belki eşi olunca onunla gezecek her zaman aynı devam edecek değil ya .
evet sevgiliyken ayak uydurmaya çalışıyordu tabii ama anlıyordum aslında gezmeyi hiç sevmediğini, ev kuşu olduğunu.kronik yorgundur benim eşim. her şey gözünde büyür, ne gerek var, çok yorucu, o trafiğe girilir mi, başka zaman...hep bu sözleri duydum. spontane planlar asla yapamayız mesela, hadi bir küçük valiz hazırlayalım h.sonu şehre yakın bir yere kafa dinlemeye gidelim derdim çocuk yokken, hiç istemezdi. çocuktan sonra zaten hayal oldu. diyeceksin adam dışarda gezmiyor ama evcimen evine düşkün. ev işlerinde yardımcı olur, o da yok. sürekli pc başında veya ps4 oynuyor. ya da kanepede yatıp tlf karıştırıyor. evde vakit geçirmekten anladığı da bu. karşılıklı iki kahve koyup balkon keyfi yapıyor musunuz dersen o da yok. bekarken fragmanı göremdim ben çünkü bekarken kahve şarap ne varsa karşılıklı içmişliğimiz çok6 yıl epey de bir zaman geçirmişsiniz. Bu süreçte size ayak uydurmaya da çalıştı demek. Sevgiyle baktığınızdan belki bir şeyler çok da gözünüze batmamıştı. Yazınızı okurken üzüldüm gerçekten yorucu bir hayat. Hafta sonu dahi dışarı çıkma isteği olmaması eşinizin sizi de mutsuz ediyor farkettim ki. Benim de düşündüğüm senaryo aynı sizin anlattıklarınız gibi olacak sanki o odasında araştırmasını yapacak kitabını okuyacak gün içinde çayını keyifle evde içmenin derdinde olacak ben Bugün bari çıksaydık diye düşüneceğim sanki. Ben en az haftada 1 de olsa bir yerlerde oturmak isterim ya da yanımdaki adam da aaa şuraya da gidelim diye heyecanlı olsun isterdim. Evliliklerde yıpranmalar oluyor sürekli evde geçirilen ömürlerde sanki
Bekarken de aynı işte mi calisiyordu?evet sevgiliyken ayak uydurmaya çalışıyordu tabii ama anlıyordum aslında gezmeyi hiç sevmediğini, ev kuşu olduğunu.kronik yorgundur benim eşim. her şey gözünde büyür, ne gerek var, çok yorucu, o trafiğe girilir mi, başka zaman...hep bu sözleri duydum. spontane planlar asla yapamayız mesela, hadi bir küçük valiz hazırlayalım h.sonu şehre yakın bir yere kafa dinlemeye gidelim derdim çocuk yokken, hiç istemezdi. çocuktan sonra zaten hayal oldu. diyeceksin adam dışarda gezmiyor ama evcimen evine düşkün. ev işlerinde yardımcı olur, o da yok. sürekli pc başında veya ps4 oynuyor. ya da kanepede yatıp tlf karıştırıyor. evde vakit geçirmekten anladığı da bu. karşılıklı iki kahve koyup balkon keyfi yapıyor musunuz dersen o da yok. bekarken fragmanı göremdim ben çünkü bekarken kahve şarap ne varsa karşılıklı içmişliğimiz çokevlenince o da kalmadı...ben de inanılmaz seyahat seven bir insanım. gezmekle ve sosyalleşmekle besleniyorum diyebilirim. o yüzden şu anda çok zorlanıyorum...eşimin bir sürü iyi yönü var mesela ama bunlar her şeyi baltalıyor.
Hayir is degistirdi. Su andaki isi cok daha yogun. Onun da etkisi var ama esimin yapisi boyle. Usengectir. Dinlenmekten anladigi sey kanepede yatmak.Bekarken de aynı işte mi calisiyordu?
Ne fark oldu evlenince?
Anladım çogu erkek rahatına aşırı düşkün.Hayir is degistirdi. Su andaki isi cok daha yogun. Onun da etkisi var ama esimin yapisi boyle. Usengectir. Dinlenmekten anladigi sey kanepede yatmak.
Eşim de asosyalliğe yakın derecede bir ev kuşuydu evlenmeden önce. Ama benimle beraber gezmek hoşuna gittiği için her fırsatta artık onun isteği ile dışardayız. Bizimkini daha önce dışarı çıkınca saatlerce avm, pazar gezen anne ve kızlardeşi soğutmuş. Belki öyle bir durumu vardır. Siz onun dikkatini çekecek yerler bulur ve süreyi uzatmazsanız gezmeyi sevme ihtimali var bence. Şansınızı deneyin, ama gerçekten ev kuşluğundan hiç vazgeçmeyen tanıdıklarım var, o biraz boğucu oluyor.Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
evet aynen böyle oluyor konu sahibi. üstte yazdıklarıma ek olarak kırk yılda bir ikna edip dışarı çıktığımızda da sanki bana iyilik ediyormuş gibi bir havaya bürünüyor bu da beni deli ediyor haliyle. beraber keyif alamadıktan sonra da bir anlamı kalmıyor.Bnm eşim öyle. İlk evlendigimizde dışarı çıkalım çay içelim bile desem evde içelim ne gerek var çok saçma filan derdi baya bı uzun yıllar adaptasyon sorunu yaşadık. Şimdi o o kadar asosyal değil bende eskisi kadar sosyal değilim canım çıkmak istemiyor çocuklar da var. Ama bu senin için önemli ise yol yakınken vazgeç çünkü gezmeyi sana lütuf gibi görecek , sırf sen istediğin için bile olsa çıkacak biri ile gezmek de zevkli değil zaten
Valla biz de eşimle çok gezerdik önceden sonra biraz daha fazla eve düşkünleşmeye başladık, ikimiz de öyleyiz ama biz. Ama çevremiz çoktur gelenimiz gidenimiz olur. Daha çok ev gezmeleri oluyo ama dışarıdan ziyade. Dışarı çıktığımız günlerde çok yoruluyoruz.. Hele ki gece çıktıysak ertesi gün pert gibi yatıyoruz. Ama evde aktivitemiz vardır beraber sohbet dizi film. Arkadaşların biri gelir biri gider, oyunlar oynarız vs. Bir de tatillerde sağlam gezeriz.. Bütün yıllık gezeriz yani :) Yaşla ilgili olabiliceğini düşünüyorum. Sizin yaşlar kaçtı?Hanımlar şuan görüştüğüm bir bey var. Her yere gidecek sosyalleşecek kadar da maddi durumu iyi biri. Ama benim aklıma takılan bir şey var. İşten sonra hiçbir sosyal hayatı uok hatta hafta sonu da. bir şeyler araştırmayı ve evde kalmayı sevdiğini söylüyor. Ben de çok dışarı hayatı olan biri değilim ama arada arkadaşlarımla çıkmayı severim. Bu beyin arkadaş çevresi de 3 ü geçmeyecek şekilde ve onlarlada dışarıda hiç görüşmüyor. Yani bildiğimiz ev iş dışında hiçbir hayatı yok. Bir şeyler düşünecek olsak ömür geçirmek için sıkıcı değil mi hep evde. Eşi böyle olan var mı ya da tavsiye verecek. Ayrıca kadın erkek arkadaşlığına da karşı
28 30Valla biz de eşimle çok gezerdik önceden sonra biraz daha fazla eve düşkünleşmeye başladık, ikimiz de öyleyiz ama biz. Ama çevremiz çoktur gelenimiz gidenimiz olur. Daha çok ev gezmeleri oluyo ama dışarıdan ziyade. Dışarı çıktığımız günlerde çok yoruluyoruz.. Hele ki gece çıktıysak ertesi gün pert gibi yatıyoruz. Ama evde aktivitemiz vardır beraber sohbet dizi film. Arkadaşların biri gelir biri gider, oyunlar oynarız vs. Bir de tatillerde sağlam gezeriz.. Bütün yıllık gezeriz yani :) Yaşla ilgili olabiliceğini düşünüyorum. Sizin yaşlar kaçtı?
Siz daha gençsiniz yaa en çok gezilecek yaşlar.. Bilemedim.. Belki de birlikte sosyalleşirsiniz neden olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?