- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek bilgim yok aslında ben aöf okuycam psikoloji bölümü aöf te yok tavsiye edeceğiniz aöf bölümü varmıSosyoloji ile cocuk gelisiminin hicbir alakasi yok , hani psikoloji ve cocuk gelisimi deseniz bir nebze de , ikisi bambaska alanlar
Sosyolog olarak çalışıyor musunuz iş bulma imkanları nasılBen sosyoloji okudum cocuk gelisimiyle ilgilide cok seyler ogrendim baglantili yani cok zevkli bir bolum bence oku
Vaktim boş ikinci üniversite yi de okusam mı diye düşünüyorum çok geç kaldım aslında belki de yetişmeye çalışıyorumNeden çocuk gelişimi alanında ilerlemiyorsunuz ki? İş bulma olasılığı zaten çok yüksek. KPSS’den güzel bir puan alıp atanabilirsiniz, bir hastanede çocuk gelişim uzmanı olarak çalışabilirsiniz. Yada anaokullarında öğretmen olabilirsiniz. Aile ve sosyal politikalar bakanlığında çalışabilirsiniz. Kpss olmadı diyelim, özelde kreşlerde çalışabilirsiniz. Ben çocuk gelişimi mezunuyum, yüksek lisans yapıyorum şuan.
Malesef okul bitti evlendim yurt disinda yasiyorumSosyolog olarak çalışıyor musunuz iş bulma imkanları nasıl
Sosyolog olarak çalışıyor musunuz iş bulma imkanları nasıl