southside Burun Estetiği Ameliyatı

canım dün doktoru aradım; adamcağız gel bakalım dedi; koşa koşa gittim tabi. benim ameliyat öncesinde sağa deviasyon vardı. meğerse doktorum tekrar o tarafa çekme olmasın diye bantlarken zıt yöne çekerek bantlamış; yamukluk bant sıkı olduğu içinmiş:17: adam oruçlu oruçlu o kadar ameliyata girdi; iftar vakti bir de ben uğraştırdım. neyse bantlarımı açtı, yamukluk filn yoktu. tekrar bantladı.:) bu arada burnum pek bi küçük geldi gözüme. resmen paranoyak oldum. bi büyük geliyo canım sıkılıyo,bir küçük gözküyo üzülüyorum. ne istediğimi ben bile anlamadım dahaaa:26:

canım dün doktoru aradım; adamcağız gel bakalım dedi; koşa koşa gittim tabi. benim ameliyat öncesinde sağa deviasyon vardı. meğerse doktorum tekrar o tarafa çekme olmasın diye bantlarken zıt yöne çekerek bantlamış; yamukluk bant sıkı olduğu içinmiş:17: adam oruçlu oruçlu o kadar ameliyata girdi; iftar vakti bir de ben uğraştırdım. neyse bantlarımı açtı, yamukluk filn yoktu. tekrar bantladı.:) bu arada burnum pek bi küçük geldi gözüme. resmen paranoyak oldum. bi büyük geliyo canım sıkılıyo,bir küçük gözküyo üzülüyorum. ne istediğimi ben bile anlamadım dahaaa:26:

canım ya burnun cok guzel olmus..bantlıyken bıle bellı guzel olacak zamanla.ayyy ınss benımkıde guzel olacak sabır sabır:)

öncelikle daha önce bu tarz bi soru sorulmuş mu bilmiyorum ama sayfalarca konu var ve daha dün gece çıktım hastaneden;hepsini okuyacak halim yok kızlar, kusuruma bakmayın lütfen... bahsettiğim gibi dün nefes darlığı sebebiyle ameliyat oldum; tabi beni heycanlandıran estetik kısmıydı. Herneyse beni şuan düşündüren ve tecrübeli olanlardan yardım beklediğim konular; kanama beni çok rahatsız ediyor, doktor normal olduğunu söyledi. sürekli gazlı bezle kapatıyorum burun ucunu. yemek yiyemiyorum, çorba içerken bile zorlanıyorum,kanama oluyo:( ne yapmamı önerirsiniz. nelerden kaçınmalıyım?
ikincisi burun ucum domuz burnu gibi duruyo, zaten iyi değilim bi de öyle kalıcak diye düşündükçe çok kötü oluyorum. doktor düşücek öyle kalmayacak dedi. sizin de öyle miydi, ne kadar zamanda normale döndü? lütfennnn bilgisi olanlar cevap versin:14: resimleri de yüklerim zamanla ama şimdi ilk günler cesaretim yok:(

canım sende aramıza hoşgeldin yeni burnuşun hayırlı olsun cok cok geçmiş olsun

Back
X