• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sövmeli miyim cool olmaya devam mı

Şimdi kızlar sürekli konuştuğunuz biri var. Son günlerde onunla elde olmayan nedenlerden çok ilgilenemediniz. O da biliyor mazeretinizin olduğunu.

Bir gece WhatsApp tan konuşup iyi geceler diyorsunuz her şey normalKen. ( o gece ilk kez çevrimiçi ama sizin mesajlarınıza bi süre sonra dönüyor ve okundu yapıyor.olabilir. )

sonra uyuyamıyorsunuz bişeyler yazayım diye giriyorsunuz çevrimiçi olduğunu görüyorsunuz. Gece saat iki üç. Baya girip girip çıkıyor yazisıyor yani.
Kendimi tuttum kimle konuşuyorsun allasen demedim. Tarzım değil zaten. Bunu konuşmak bile çocukça geliyor ama insan inanamıyor.

Neyse sonraki gün öğlen yazdı. Bana hitap ettiği şekilde. Ben ona güzel bişey yazmak istemedim merhaba dedim sadece. Nasılsın dedi. İyiyim dedim bu kadar. 4 gündür hiçbir şey yazmadı. Ve her gece saatlerce online WhatsApp ta.

Çok sinirlerim bozuldu. Hepsi mi aynı ya.
Adı konulmamış ama sevgili gibi sürekli konuştuğumuz bir ilişkiydi.
Kafayi yicem sürekli ergen gibi kontrol ediyorum. Girdi mi diye.

Sizce bişeyler yazmalı miyim? Ya da tam yine gece cevrimiciyken aramalı miyim hayirdir diye.
Aptal gibi hissediyorum. Gerçekten fikre ihtiyacım var. Teşekkürler
Söv gitsin :) haremine fazla gelirsin ..gecenin o yatma saatlerinde wp de işi ne ? Hem de ilişkiye doğru yürüdüğü biri varken. ..söv ,dök içini ,engelle :)

Şimdi kızlar sürekli konuştuğunuz biri var. Son günlerde onunla elde olmayan nedenlerden çok ilgilenemediniz. O da biliyor mazeretinizin olduğunu.

Bir gece WhatsApp tan konuşup iyi geceler diyorsunuz her şey normalKen. ( o gece ilk kez çevrimiçi ama sizin mesajlarınıza bi süre sonra dönüyor ve okundu yapıyor.olabilir. )

sonra uyuyamıyorsunuz bişeyler yazayım diye giriyorsunuz çevrimiçi olduğunu görüyorsunuz. Gece saat iki üç. Baya girip girip çıkıyor yazisıyor yani.
Kendimi tuttum kimle konuşuyorsun allasen demedim. Tarzım değil zaten. Bunu konuşmak bile çocukça geliyor ama insan inanamıyor.

Neyse sonraki gün öğlen yazdı. Bana hitap ettiği şekilde. Ben ona güzel bişey yazmak istemedim merhaba dedim sadece. Nasılsın dedi. İyiyim dedim bu kadar. 4 gündür hiçbir şey yazmadı. Ve her gece saatlerce online WhatsApp ta.

Çok sinirlerim bozuldu. Hepsi mi aynı ya.
Adı konulmamış ama sevgili gibi sürekli konuştuğumuz bir ilişkiydi.
Kafayi yicem sürekli ergen gibi kontrol ediyorum. Girdi mi diye.

Sizce bişeyler yazmalı miyim? Ya da tam yine gece cevrimiciyken aramalı miyim hayirdir diye.
Aptal gibi hissediyorum. Gerçekten fikre ihtiyacım var. Teşekkürler
Henüz adı konulmamışsa tepkisiz kalın

aaayyy koştum

kızz yazma. kudursun.
engelleme yani. yazıp yazış dursun
engellersen trip atan kız durumuna düşeceksin.

bırak arada yazsın. kudurup niye yazmıyosun sen hayırdır fln dese bile yazma. kuul ol. o düşünsün şimdi.

aaayyy koştum

kızz yazma. kudursun.
engelleme yani. yazıp yazış dursun
engellersen trip atan kız durumuna düşeceksin.

bırak arada yazsın. kudurup niye yazmıyosun sen hayırdır fln dese bile yazma. kuul ol. o düşünsün şimdi.
Hahaha çok tatlısın :))
3 seçenek var , ilki dediğin gibi yapmak ve tepkisiz kalmak.
İkincisi cevap vermek umarsızca.
Ve üç ve en coolluk dışı olan engeli basmak :d
Ama çok zorlarsa yapmak bişey yok :d

Hahaha çok tatlısın :))
3 seçenek var , ilki dediğin gibi yapmak ve tepkisiz kalmak.
İkincisi cevap vermek umarsızca.
Ve üç ve en coolluk dışı olan engeli basmak :d
Ama çok zorlarsa yapmak bişey yok :d

cevap verme derim. benim konumu biliyo musun bilmiyorum ama özetle sevdiğim kişiye onu sevdiğimi söyledim. baya öküzce cevap verdi bi ara konuşuruz diye. üstünden nerdeyse 2 hafta geçti ve doğru düzgün geri dönüş yapmadı. bundan sonra geri dönüş yaparsa ben takmicam. yapmasını umuyorum ki anlasın salaklığını.
yani sende boşver umursama. yazarsa yazsın salak. cool ol ve hiç cevap yazma. konuşmak isteyen sadece whatsappten yazmaz, arar.

Bence hiçbir şey yapmadan önce, derin bir nefes al, "o kim ki ne yapmam gerektiğini bu kadar düşünüyorum? Sıradan biri işte, üstelik iki dk da ilgisi başkasına kayabilen bi abazan, sadece beni umursamamasi egomu zedelemisti o kadar. Şimdi ister yazsin, ister yazmasın. İster önemsediğimi düşünsün, ister trip attığımı. Çok da tın! " diye bir güzel kendini motive et, onu o çıkardıgin yerden bi aşağı indir, baya böyle böcek seviyesine gelsin ama:) sonra içinden ne geliyorsa onu yap. Sonucu umrunda bile olmasın. O zaman en doğru kararı veriyorsun emin ol

cevap verme derim. benim konumu biliyo musun bilmiyorum ama özetle sevdiğim kişiye onu sevdiğimi söyledim. baya öküzce cevap verdi bi ara konuşuruz diye. üstünden nerdeyse 2 hafta geçti ve doğru düzgün geri dönüş yapmadı. bundan sonra geri dönüş yaparsa ben takmicam. yapmasını umuyorum ki anlasın salaklığını.
yani sende boşver umursama. yazarsa yazsın salak. cool ol ve hiç cevap yazma. konuşmak isteyen sadece whatsappten yazmaz, arar.
Bence böyle cool olma çabası bile gereksiz böyle tipler için. İnsan kendi değerinin farkında varıp, ozguvenini kazanınca umrunda olmuyor ne düşündükleri. Ben böyle salak gibi iki kelime yazmak için saatlerce düşünürdüm, aman ne düşünür aman yanlış anlar mı.. ne kasmak ne kasmak.. Sonra dedim ki kim bu ya? Prens Charles sanki. O kim ki beni günlerce telefon başında bekletecek tribine girip gayet içimden gelerek, hiçbir taktik yapmadan köpek cektigimden beri kuzu kuzu geri geliyor. Ve inan isterse gelmesin bizden kıymetli mi? Net olun kızlar. Yani içinizdeki şu kaybetme korkusunu atın o zaman çorap söküğü gibi geliyor her sey

Bence böyle cool olma çabası bile gereksiz böyle tipler için. İnsan kendi değerinin farkında varıp, ozguvenini kazanınca umrunda olmuyor ne düşündükleri. Ben böyle salak gibi iki kelime yazmak için saatlerce düşünürdüm, aman ne düşünür aman yanlış anlar mı.. ne kasmak ne kasmak.. Sonra dedim ki kim bu ya? Prens Charles sanki. O kim ki beni günlerce telefon başında bekletecek tribine girip gayet içimden gelerek, hiçbir taktik yapmadan köpek cektigimden beri kuzu kuzu geri geliyor. Ve inan isterse gelmesin bizden kıymetli mi? Net olun kızlar. Yani içinizdeki şu kaybetme korkusunu atın o zaman çorap söküğü gibi geliyor her sey
Kaybetme korkusu değil çünkü o beni kaybetti. Sadece gerçekten önemi kalmadı benim için , ben hiç cevap vermemeyi daha da yazarsa engellemeyi dusunuyordum. Ama bundan da bir anlam cikartir mi çok mu koydum ona da engelledi diye girmesin havaya diye bi beyin fırtınası yapalım niyetiyle sordum:))

Yazması sadece egoma iyi geldi. Onun dışında ruyasinda bile göremez.
Söylediğiniz her şeye katılıyorum bu arada. İnsan önce kendi değerini bilmeli ve bazen başkalarının düşüncelerine sağır olmayı da bilmeli.
Teşekkürler :)

• Beğen
Reactions: KV_
Tamam cevap vermemeye devam ben de öyle düşünüyorum :)
Vay odun.
Hemen havaya girmiş pislik.
Sen mesajla mi söylemiştin sevdiğini?
Ondan mutlaka bi sinyal almışsındır da acilmissindir değil mi ?
Biraz değer verince g.tu kalkan insanlardan nefret ediyorum.

• Beğen
Reactions: KV_
Tamam cevap vermemeye devam ben de öyle düşünüyorum :)
Vay odun.
Hemen havaya girmiş pislik.
Sen mesajla mi söylemiştin sevdiğini?
Ondan mutlaka bi sinyal almışsındır da acilmissindir değil mi ?
Biraz değer verince g.tu kalkan insanlardan nefret ediyorum.

herşeyden önce insan olmak lazım. mesela sürekli yazışırken birden yazmayı bırakması tuhaf. o düşünmemiş ayıp ettim mi diye. o yüzden sende onu hiç düşünme boşver bişey yapma :)
o sana insanlık yapmamış sende ona yapma.

bende öyle yapıyorum: önce insan olup bana insan gibi geri dönüş yapmadığı için bundan sonra bende pek takmayı düşünmüyorum :)

Kaybetme korkusu değil çünkü o beni kaybetti. Sadece gerçekten önemi kalmadı benim için , ben hiç cevap vermemeyi daha da yazarsa engellemeyi dusunuyordum. Ama bundan da bir anlam cikartir mi çok mu koydum ona da engelledi diye girmesin havaya diye bi beyin fırtınası yapalım niyetiyle sordum:))

Yazması sadece egoma iyi geldi. Onun dışında ruyasinda bile göremez.
Söylediğiniz her şeye katılıyorum bu arada. İnsan önce kendi değerini bilmeli ve bazen başkalarının düşüncelerine sağır olmayı da bilmeli.
Teşekkürler :)
Böyle düşünmene ve iyi hissetmene sevindim :KK36: yazacak mi, arayacak mi diye beklerkenki karın ağrısı çok beter bir şey çünkü ve insanın egosu kırılıp, ozguveni zedeleniyor. Kendimizi değersiz hissettirmeye başlayınca da onları daha da tepeye çıkarıyoruz gözümüzde. Elimizde telefon, aciz bir şekilde tek kelime de olsa yazmasını beklediğimiz ilahlara dönüşüyorlar birden, imkansizlastikca büyüyor falan. Tamamen ego savaşı işte başka bi şey değil.

Neyse, umarım tekrar tekrar ve tekrar ulaşmaya çalışır ve sen de tekrar tekrar reddetmenin keyfini çıkarirsin :KK15:

Böyle düşünmene ve iyi hissetmene sevindim :KK36: yazacak mi, arayacak mi diye beklerkenki karın ağrısı çok beter bir şey çünkü ve insanın egosu kırılıp, ozguveni zedeleniyor. Kendimizi değersiz hissettirmeye başlayınca da onları daha da tepeye çıkarıyoruz gözümüzde. Elimizde telefon, aciz bir şekilde tek kelime de olsa yazmasını beklediğimiz ilahlara dönüşüyorlar birden, imkansizlastikca büyüyor falan. Tamamen ego savaşı işte başka bi şey değil.

Neyse, umarım tekrar tekrar ve tekrar ulaşmaya çalışır ve sen de tekrar tekrar reddetmenin keyfini çıkarirsin :KK15:
Haha teşekkür ederim iyi dileklerin için. :)
İlk zamanlar dediğin gibiydi sürekli kontrol ediyordum ha yazdı ha yazıçak. Ama 1 ay geçti üstünden . Şimdi sadece ise yaramaz insanları hayatımdan kendiliğinden çıkardığı için Allah'a şükrediyorum :)

Yok takip etmiyorum çünkü ben her yerden sildim onu. Engellememistim sadece. O yazabiliyor yani.
Ben yine yazdı modundayim aynen :)) ve hani engellersem onu umursadığımi sanicak değil mi?
Benim anlamadığım umursamıyor gibi konuş mu diyorsunuz. Yani tavsiyeniz ne?

Aynen canım engellersen kendini biey sanacak :D silmekle iyisini yapmıssın senin kafan rahat olur hem :) Canım aynen dedigim gibi umursamıyo gibi konuş. Mesaj yazdı mı geç cevap ver. örnegin whatsapa gir onun mesajını okuma ama geri çık :D eğer zaten ilgisini çekiyorsan böyle uzatarak yazmaların filan dikkatini çekecektir :)

Aynen canım engellersen kendini biey sanacak :KK70: silmekle iyisini yapmıssın senin kafan rahat olur hem :) Canım aynen dedigim gibi umursamıyo gibi konuş. Mesaj yazdı mı geç cevap ver. örnegin whatsapa gir onun mesajını okuma ama geri çık :KK70: eğer zaten ilgisini çekiyorsan böyle uzatarak yazmaların filan dikkatini çekecektir :)
Ama ilk yazdığının üzerinden 20 gün , ikinci yazısından da iki gün geçmek üzere. Fazla uzatmış olmam mi :)

Ama ilk yazdığının üzerinden 20 gün , ikinci yazısından da iki gün geçmek üzere. Fazla uzatmış olmam mi :)

Boyle bisi varmis gibi yapma o zaman canim :). eger zaman varsa bnce normal yaz ama gec cevap ver. azcikta o beklesin :)

Back
X