- 19 Mart 2012
- 3.436
- 5.086
- 248
selam kizlar, doktor isi ok.. 2ay daha temizim ))) ilaclara devam, hersey normal seyrinde devam ediyormus, golgeli gorme durumlarim icin bir sonuc bulamadik, onumuzdeki sene mr cektirirkwn bakilacak, suan icin mr cakilemiyor,cok erken olur diyedusunduk... Bayram sonrasi birde firsat bulursam kan tahlillerimi yaptiracagim, oda temiz cikarsa simdilik durumlar iyi demektir )) is gorusmeme gelinceee, gittim, g.mudur yogundu bu sefer beni baska biri ile gorusturdu... Gorustugum kadin bayramdan sonra gel basla dedi, bende siz aranizda konusun ortak bir karara varin sonra bana kararinizi bildirin, ben istediginiz zaman gelir baslarim dedim ))))))) bir kere daha boyle olmustu, g.mudurle gorustum, ptesi gel basla dedi, maas, araba,sigorta vs herseyde anlastik, baslayacagim, adam aradi ortaklarla anlasamamislar isi iptal etmisler kaldim oyle... O yuzden aralarinda anlasip arasinlar beni sonra sinirleniyorum, gider ceza keserim hepsine haaaa
p neyseee benden bu kadar simdilik, gelelim saclarla ilgili problemlere )) kate, kizinin saclarini kazitsanda kestirsende ayni sonucu alacaksin, o sac zamanla guclenecek.. Ama eskiler hep kazitirdi, bence bir kazitmakta fayda var, bilgine... Insirah, tresan marka sampuan kullan, ayrica isirgan otu al kaynar suda bes dakika demle ve sacini yikadiktan sonra son durulama suyu olarak isirgan suyunu dok... Durulama yapma.. Saclarin nemliykende argan yagi ile once diplerine sonrada uclarina masaj yap... Ayrica isirgan suyunu fisfisli bir siseye doldurhergun sac diplerine puskurt... Iki hafta icinde dokulmede ciddi azalma yasayacaksin merak etme... Bende saclarimi kestirdim, sana yazdiklarimi yapiyorum ve toplasan gunde on tel falan dokuluyor simdi, bilgin olsun ))