Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

selam kizlar, doktor isi ok.. 2ay daha temizim ))) ilaclara devam, hersey normal seyrinde devam ediyormus, golgeli gorme durumlarim icin bir sonuc bulamadik, onumuzdeki sene mr cektirirkwn bakilacak, suan icin mr cakilemiyor,cok erken olur diyedusunduk... Bayram sonrasi birde firsat bulursam kan tahlillerimi yaptiracagim, oda temiz cikarsa simdilik durumlar iyi demektir )) is gorusmeme gelinceee, gittim, g.mudur yogundu bu sefer beni baska biri ile gorusturdu... Gorustugum kadin bayramdan sonra gel basla dedi, bende siz aranizda konusun ortak bir karara varin sonra bana kararinizi bildirin, ben istediginiz zaman gelir baslarim dedim ))))))) bir kere daha boyle olmustu, g.mudurle gorustum, ptesi gel basla dedi, maas, araba,sigorta vs herseyde anlastik, baslayacagim, adam aradi ortaklarla anlasamamislar isi iptal etmisler kaldim oyle... O yuzden aralarinda anlasip arasinlar beni sonra sinirleniyorum, gider ceza keserim hepsine haaaa :Pp neyseee benden bu kadar simdilik, gelelim saclarla ilgili problemlere )) kate, kizinin saclarini kazitsanda kestirsende ayni sonucu alacaksin, o sac zamanla guclenecek.. Ama eskiler hep kazitirdi, bence bir kazitmakta fayda var, bilgine... Insirah, tresan marka sampuan kullan, ayrica isirgan otu al kaynar suda bes dakika demle ve sacini yikadiktan sonra son durulama suyu olarak isirgan suyunu dok... Durulama yapma.. Saclarin nemliykende argan yagi ile once diplerine sonrada uclarina masaj yap... Ayrica isirgan suyunu fisfisli bir siseye doldurhergun sac diplerine puskurt... Iki hafta icinde dokulmede ciddi azalma yasayacaksin merak etme... Bende saclarimi kestirdim, sana yazdiklarimi yapiyorum ve toplasan gunde on tel falan dokuluyor simdi, bilgin olsun ))

çok mutluyum bugun tartı 64,90 kg gösterdi yupıııııııııııııııııııııııı

misafir gelcek sonra görüşürüz

paphia hiç düzenli besleniyo bu ara yine sıkmaya başlamalı!!!
69dan kurtulamıcak yoksa bigün 69.4 bi gün 69.6
bugün 69.1 çıktım indim bidaha çıktım 69.7
hangısı doğru bilemedim ama :(

selam kizlar, doktor isi ok.. 2ay daha temizim ))) ilaclara devam, hersey normal seyrinde devam ediyormus, golgeli gorme durumlarim icin bir sonuc bulamadik, onumuzdeki sene mr cektirirkwn bakilacak, suan icin mr cakilemiyor,cok erken olur diyedusunduk... Bayram sonrasi birde firsat bulursam kan tahlillerimi yaptiracagim, oda temiz cikarsa simdilik durumlar iyi demektir )) is gorusmeme gelinceee, gittim, g.mudur yogundu bu sefer beni baska biri ile gorusturdu... Gorustugum kadin bayramdan sonra gel basla dedi, bende siz aranizda konusun ortak bir karara varin sonra bana kararinizi bildirin, ben istediginiz zaman gelir baslarim dedim ))))))) bir kere daha boyle olmustu, g.mudurle gorustum, ptesi gel basla dedi, maas, araba,sigorta vs herseyde anlastik, baslayacagim, adam aradi ortaklarla anlasamamislar isi iptal etmisler kaldim oyle... O yuzden aralarinda anlasip arasinlar beni sonra sinirleniyorum, gider ceza keserim hepsine haaaa :Pp neyseee benden bu kadar simdilik, gelelim saclarla ilgili problemlere )) kate, kizinin saclarini kazitsanda kestirsende ayni sonucu alacaksin, o sac zamanla guclenecek.. Ama eskiler hep kazitirdi, bence bir kazitmakta fayda var, bilgine... Insirah, tresan marka sampuan kullan, ayrica isirgan otu al kaynar suda bes dakika demle ve sacini yikadiktan sonra son durulama suyu olarak isirgan suyunu dok... Durulama yapma.. Saclarin nemliykende argan yagi ile once diplerine sonrada uclarina masaj yap... Ayrica isirgan suyunu fisfisli bir siseye doldurhergun sac diplerine puskurt... Iki hafta icinde dokulmede ciddi azalma yasayacaksin merak etme... Bende saclarimi kestirdim, sana yazdiklarimi yapiyorum ve toplasan gunde on tel falan dokuluyor simdi, bilgin olsun ))

ayyy çok teşekkür ederim soyam
argan yağını aldım ama kullanmadım henüz nasıl kullanacağımı bilemedim
geçmişte yazmıştın sayfayı bulamadım
neyse bunu da bi deneyim inşallah faydasını görürüm
tresan değil de bioblas kullanıyoduk tresan alim yarın

paphia maşallah çok hızlı gidiyorsun
hepimizi geçiceksin heralde
ben hala 68i göremedim
ramazan bitti ilk kez bi ramazanı kilo almadan kapatıyorum
hatta 1 yada 2 kilo verdim gibi
hatırlamıyorum ramazan öncesi kilomu
ama 70 diye haykırdığımı biliyorum :)
şimdi 69lardayım çok şükürrrr
2 ay bilemedim 3 ayda istediğim kiloya inicem inşallah
soyaya ve kızlar hepinizie çooooooooooookkkk teşekkür ediyorummmm
iyi ki varsınız

Arkadaşlar hepinizii gerçektenn çokk tebrik ediyorumm 3 ayda okadar güzel kilolar vermişsinizkii
İnsirah bu arada senide çok tebrik ediyorumm ,daha bebeğin 1 aylıkken diyet yapmaya başlamışsınn ,benim oğlum 20 aylık oldu kendimden utandımm inann seni okuyunca,ozmaanlardan yapsaymışımm ayda 1 kilo bile versem vücudumdan 19 kilo gidecekmişş amaa benn ne yaptımm halen o yağları vücudumda taşıyorumm,ama kurtulacağımm bu sefer
sizlerle fazla muhabbetim olmadan hepiniz okadar çok sevdimkii sankii hepinizi tanıyor gibiyimmm

Arkadaşlar hepinizii gerçektenn çokk tebrik ediyorumm 3 ayda okadar güzel kilolar vermişsinizkii
İnsirah bu arada senide çok tebrik ediyorumm ,daha bebeğin 1 aylıkken diyet yapmaya başlamışsınn ,benim oğlum 20 aylık oldu kendimden utandımm inann seni okuyunca,ozmaanlardan yapsaymışımm ayda 1 kilo bile versem vücudumdan 19 kilo gidecekmişş amaa benn ne yaptımm halen o yağları vücudumda taşıyorumm,ama kurtulacağımm bu sefer
sizlerle fazla muhabbetim olmadan hepiniz okadar çok sevdimkii sankii hepinizi tanıyor gibiyimmm

ayyyy şımardım şimdiiii
ama sen de çok geç olmadan buldun burayı ve zayıflamaya başladın bile
zararın neresinden dönersek kardır :)
bu arada ben de seni çok sevdim karabiber
çok tatlı masum bi yüzün var eminim ruhun da öyledir

bu arada bugün bi arkadaşla telefonla konuştuk. benimle birlikte doğum yaptı
aynı kilodaydık,77 78 yani üstüne eklemiş sen ne haldesin diye sordu
ben hamile kaldığım kilodan da aşağıdayım diyince çok şaşırdı :)
iyi ki bulmuşum sizleri yoksa ben de eski iştahımla kesin 85lere ulaşırdım
arkadaş dışarı çıkamıyorum göbeğimden utanıyorum diyor yaaa
üzüldüm onun adına. başla bi yerlerden dedim kısıtla kendini
emzirirken çok zor ama insanın canı hep bişeyler yemek istiyo
ama kendini dizginleyebiliyor insan
soyayı ve kızları okuyunca anladım
onlar yapıyo ben neden yapmayım dedim
soya cenazede bile menüsünü ayarlıyor ben neden ayarlayamayım dedim
direndim canım istese de yemedim
böyle böyle gitti kilocuklar
hele spor yapınca ayrı bi enerji geliyo insana
hep diyorum iyi ki varsınız kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi geceler kızlar
nabersiniz bakem

ben bittim bugun resmen öldum yorgunluktan misafirler yenı gitti bende oturdum neler var neler yok diye ay bugun il defa 64,9 kg gördum kızlar nasıl mutlu nasıl umutluyum anlatamam bu ış oluyor artık zor da olsa:))))) şimdi sırada gwertbaby ve insira sizde kıracaksınız zincirleri bacım yılmak pes etmek yok
allah sizlere binkere razı olsun siz olmasaydınız sayar dururdum yerimde göbeğimi saklardım artık iyi kı hepiniz varsınız sizleri çok seviyorum

uyumadım çünkü sahura kalkamayacağımı bildiğim için sahurumu yapıp öle yatacağım bugun allahın izniyle son sahurumuz

yarın iftar yemeğimizide dışarda arkadaşlarla berABER YIYECEĞİz aynı zamanda bırıcık yeğenimin doğum gunu onada kuçuk süpriz yapacağım sonrada haftaya cumartesi annesi doğum gununu kutlayacak benım oğlanda kıskanıyor valla bu sene yapmadık sade pasta aldık kestik annemlerde çunku ramazan ayı içiydi neyse bu yaşına kadar dört dörtluk oldu bu sefer de olmasın demi

bekle benı 60 kg geliyorum çok az bır yolum kaldı yupıııııııııııı

sen bura geldin ye buranın kurallarına uyarsan gerisi tamamdır şimdiden zayıfladığın yanı indiğin kıloyu hayal et ki mutlu ol
ya zayıflayacan ya zayıflayacan başka yolu yok
soya ve bız elımızden gelenı yaparız tatlım sen de fıt olma yolundasın nasıl yıyerek şiştiysek yıyerekte zayıflayacağız
sağlık ve düzenlı beslenme unutma çarşamba gunu eskı kurallar geri geliyor bekle

ınan artık sana yazacak bışı bulamıyorum sen varya sen dünyada herşeyin en ıyısıne en güzelıne layıksın iyi kı varsın

kaç gundur söleyeyım diyom unutuyom
ay soya geçen ruyamda senle gwertybaby ikiniz buluşup resimler çekınmış bura koymuşsnuz ay ne güzeldiniz valla ama ruya olur mu olur demı

çok mutluyum bugun tartı 64,90 kg gösterdi yupıııııııııııııııııııııııı

misafir gelcek sonra görüşürüz
Tebrikk ederimm canımm,
paphia hiç düzenli besleniyo bu ara yine sıkmaya başlamalı!!!
69dan kurtulamıcak yoksa bigün 69.4 bi gün 69.6
bugün 69.1 çıktım indim bidaha çıktım 69.7
hangısı doğru bilemedim ama :(
haklısınn gerçektenn hangisi doğruuu
ayyyy şımardım şimdiiii
ama sen de çok geç olmadan buldun burayı ve zayıflamaya başladın bile
zararın neresinden dönersek kardır :)
bu arada ben de seni çok sevdim karabiber
çok tatlı masum bi yüzün var eminim ruhun da öyledir

bu arada bugün bi arkadaşla telefonla konuştuk. benimle birlikte doğum yaptı
aynı kilodaydık,77 78 yani üstüne eklemiş sen ne haldesin diye sordu
ben hamile kaldığım kilodan da aşağıdayım diyince çok şaşırdı :)
iyi ki bulmuşum sizleri yoksa ben de eski iştahımla kesin 85lere ulaşırdım
arkadaş dışarı çıkamıyorum göbeğimden utanıyorum diyor yaaa
üzüldüm onun adına. başla bi yerlerden dedim kısıtla kendini
emzirirken çok zor ama insanın canı hep bişeyler yemek istiyo
ama kendini dizginleyebiliyor insan
soyayı ve kızları okuyunca anladım
onlar yapıyo ben neden yapmayım dedim
soya cenazede bile menüsünü ayarlıyor ben neden ayarlayamayım dedim
direndim canım istese de yemedim
böyle böyle gitti kilocuklar
hele spor yapınca ayrı bi enerji geliyo insana
hep diyorum iyi ki varsınız kızlar
Çok teşekkür ederimm canımmmm
evet bende kendimii şanslıı hissediyorummm iyikii burayııı buldumm ,inann başka hiç bir topiğii baştan sona okumam ama burası öyle değill okudukça okuyasım geliyorr,daha bitiremedimm geçmişii saten bitmesinde çünküü zevkle okuyorumm
inann verdimm bile kilo biliyormusunn
sen bura geldin ye buranın kurallarına uyarsan gerisi tamamdır şimdiden zayıfladığın yanı indiğin kıloyu hayal et ki mutlu ol
ya zayıflayacan ya zayıflayacan başka yolu yok
soya ve bız elımızden gelenı yaparız tatlım sen de fıt olma yolundasın nasıl yıyerek şiştiysek yıyerekte zayıflayacağız
sağlık ve düzenlı beslenme unutma çarşamba gunu eskı kurallar geri geliyor bekle

Tabikii canımmm ve burayı okuduğumdan beri diyetteyimm ve kuralları öğrendimm birde neyin yanına ne yenmelii notlar tuttumm bilemediklerimii sizede sorarımm canımm

gel çarşamba gellllllllllllllllllllll

Selam kizlarrrr, hepinize mutlu bayramlarrrrr... Bu bayrami en guzel sekilde gecirin gezin eglenin mutlu oluan ufak tefek kacamaklar yapin )) bayram sonrasi tam tempo baslayacagimiz icin olabildigince enerji depolayin, bayramdan sonra hepinizi burda tam tekmil mutlu ve huzurlu gormek istiyorum ona gore... Sizi seviyorum mucksss

ramazan bayramımız mübarek olsun kızlar
ben hala memlekete gidemedim bu gece yola çıkıyoruz inşallah
ne kadar kalacağımız henüz belli değil
eylülün 15i en geç burda olmayı planlıyoruz inşallah
ben de soya gibi helallik isteyim hepinizden
özellikle soyam çok hakkın geçti helal et hakkını biz de arabayla gidicez yol hali
ne olur ne olmaz
gidince vardığım dair haber iletmeye çalışırım
herkese mutlu huzurlu bayramlarr

Selam kizlar, napiyorsunuz bakayim dedim ama herkes bayram gezmesinde sanirim buraya gelen giden yok)) insirahcim yolun acik olsun hayirlisi ile git gel canim, her ne hakkim var ise helal olsun bitanem... Ozliycem seni )) yasemin, tartini benim yerime op, cok mutlu oldum ))))))) ben iki gundur geziyorum bol bol, bayram sonrasi icin enerji depoluyorum... carsamba gunu gorusmek uzere mucksss

selam kizlar duzenime geri dondum sabah kalkip ac karnina sutsuz sekersiz neacafemi ictim yaninda 2 kurukayisimla...
sonra oglusumu alip yuruyuse ciktim..
1 saat yurudum 30 dajikada onu parkta oynatim...bende dun aksam evime geldim bolu superdi..ajsamlari hirkasiz oturulmaz o derece:)))
yuruyusten gelince yogurt ve 2 dilim etimek yedim..evde kahvaltilik yok daha alisvrrise cikamadim..aksam halletcem artik....

tartildim artilari gordum moralimi bozmayacagim...69.6 olan kilom bugun spordan snra 71.1
bunun sebebini ben biluyorum...hem yolculuk hava degisimi..hem adet donemim...hemde ufak bayram kacamaklari...
1 hafta kendime sure veriyorum..68leri gorcem haftaya sali en gec...
sporumu aksatmiycam soz veriyorum...eylul basi tatile gidiyorum yaklasik 10 gun varhedef 68.0..
cok calismam alzim cok...

buda bayramdan:)) $IMG_20120821_122223.webp

Back
X