Ve selam kizlar, bugun topik beni cok mutlu etti ))
Siz birbirinize kizmissiniz, kendinize ceza vermissiniz, kacamaklar konusunda cok guzel ornekler vermissiniz, daha ne isterim ki? Valla almis yurumus topik )) aferin kizlar size ! Hepinize kocaman opucuk gonderiyorun, birbirinize yanlislarinizda kizacak kadar elestirel yaklasip, bunu gayet olgun karsilayabilecek kadar ozelestiri ruhuna sahip oldugunuz icin bu tebrik ve opucuk... 
Herkes sizin gibi olamiyor biliyorsunuz, en ufak fircada kusup gidiyor )) 
Doktoruna kusup giden hasta hic gormedim simdiye kadar gerci ana neyse 
Yarin ilk is gunum, simdiden kendime basarilar diliyorum )))) benim elimden ucanda kacanda kurtulmaz ama gene de basari diliyeyim, sizlere de tesekkurler guzel dilekleriniz icin...
Gittin kendime 38 beden iki tane pantolon aldim bugun.. İki tanede M beden mini hirka.. Bunu anlatmadan gecemiycem, hirka alirkan bi tane kadin da ayni hirkadan giymisti ustune dondu bana dedi ki; sizce bu hirka bana nasil olmus? Kucuk mu duruyor?
Bende; yooo gayet guzel ama bir bedeb kucugunu alin cunku bir kac yikamadan sonra bollasma oluyor bu hirkada, ben gecen sene almistim keske kucugunu alsaydim diye cok pisman oldum sonra dedim..
Kadinda; Gecen sene hangi beden almistiniz dedi..
Tabi bana kal geldi orda)))))
Cunku gecen sene ayni hirkanin 3XL bedenini almistim ustelik kucuk olmustu ))))))))
Sessiz bir sekilde 3XL dedim, kadinin gozleri acildi efendimmm dedi ))))))
Bende, seyyy ben gecen sene sismandim da, 30 kilo verdim dedim..
Daha sonra kadin pesime takildi magazada nereye gitsem pesimde, kabine bile benle gircekti nerdeyse... 
"nasil kilo verdin, kac ayda verdin, cok iyi vermissin, bn 70 kiloyum" deyip durdu )))))) 
Daha bir seyler bakacaktim ama bir an once denediklerimi aldim ve kactim ordan )))))))
Komediydi yani ))
FAce'te resmimi gorenlerde habire mesaj atiyor, hangi doktora gittin ismini versene? Ne ilac kullandin? Nasil yaptin? Bize de soylee diye... Liste gonderdigimdeyse kimse uygulamiyor cunku kolay yoldan zayiflamak istiuorlar..
Haaa aklimdayken daha da komigini soyliim, psikiyatr bir arkadasim var ne dedi biliyor musunuz?
Bende insulin ilaci kullancam, zayiflatiyor dedi yaaa... İnanabiliyir musunuz??? Eger insulin ilaci zayflatiyor olsaydi 2 senedir ben zayiflamis olurdum cunku 2 senedir gunde 2000 mg kullaniyordum ))))) bende ona prozac olmasini soyledim, en azindan hem psikolojisini duzeltir hemde zayiflatir, ama koptum ya valla komik ))))))))