• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Günaydın fıstıklar...
Bugün sbh yine 70.9 neyse takmıyorum ben bu 69 U gormuştum yine gorcem...
Ama zorluyor nedense artık...
Bazen korkmuyor değilim..umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ....

Truly cnm yazdıklarını okudum evet kendimi iyi hissediyorum sıkıntımda yok... O yüzden ilacı kullanmiycam...
En azından başka bir doktora gidip sebep ne daha iyi araştırma yaptircam...
İlgilendiğin için saol tatlım...

merhabalar herkese nasılsınız bakalım sizi takip ediyorum uzaktan soyam işin hayırlı uğurlu olsun canım yasemin zayıfllıyorsun artık bak senin adına çok sevindim canım gwertycim sende vermişsin ne güzel beni sormayın aldım başımı gidiyor valla göbeğim çıktı alıyorum kiloları geçende doktorun verdiği vitanimi bıraktım biraz fayda etti inanılmaz iştahım var sürekli acıkıyorum kıtlıktan çıkmışım sanki ben sanırım bu verdiklerimin hepsini geri alıcam doğurana kadar olsun ne yapayım artık bebeğim sağlıklı olsunda şişko olamaya razıyım soyam birkaç gece rüyamda hep seni gördüm kilo alıyorum ya ondan herhalde :1:bu arada 65 oldum.

merhabalar herkese nasılsınız bakalım sizi takip ediyorum uzaktan soyam işin hayırlı uğurlu olsun canım yasemin zayıfllıyorsun artık bak senin adına çok sevindim canım gwertycim sende vermişsin ne güzel beni sormayın aldım başımı gidiyor valla göbeğim çıktı alıyorum kiloları geçende doktorun verdiği vitanimi bıraktım biraz fayda etti inanılmaz iştahım var sürekli acıkıyorum kıtlıktan çıkmışım sanki ben sanırım bu verdiklerimin hepsini geri alıcam doğurana kadar olsun ne yapayım artık bebeğim sağlıklı olsunda şişko olamaya razıyım soyam birkaç gece rüyamda hep seni gördüm kilo alıyorum ya ondan herhalde :1:bu arada 65 oldum.

İnciiiii
Bebegin saglikli olsun gerisi hic onemli degil diycem ama cok onemliiii... Kilo almak sana yaramazzzz.. Kisa surede kilo verdin, kisa surede geri almak sagligini bozar tatlim lutfen dikkat et...

ark.lar hepinize ilerlediğiniz yolda başarılar.yeniyim bende . gönül ister size katılmak isterdim ama biraz geç kaldım.bende diyet yapıyorum ve kesinlikle size acıyı öneririm. bağışıklık sistemini düzenliyor. sabah aç karnına balla tere tohumu yiyin çok faydası var..yeşil elma ve yeşil çay mucize gibi bişey. yeşil elma kalorisi düşük olduğundan en çok tercih ettiğim meyvelerden ve 1 bardak yeşil çay 50 kalori yakıyor. bol bol sakız çiğneyin saatte 11 kalori yakıyor.en önemlisi mide doyduğunu yarım saat geç algılıyo bu yüzden dik oturarak yiyin.:)

İnciiiii
Bebegin saglikli olsun gerisi hic onemli degil diycem ama cok onemliiii... Kilo almak sana yaramazzzz.. Kisa surede kilo verdin, kisa surede geri almak sagligini bozar tatlim lutfen dikkat et...

biliyorum soyam inanki hep dikkat etmeye çalışıyorum ara öğünlerimde falan armut şeftali falan getiriyorum evden meyve yiyorum arada ceviz falan kuru kayası yiyorum kabızlık ve gaz sorunum oluyor çünkü.kalorisi düşük şeyler yiyorum ama azla yetinemiyorum dikkat etmem gerekli zaten hem benim hem bebeğim için fazla kilo zararlı.

Günaydın kızlar
Bugun tartılma günü galiba ben daha 2 gün önce yazmıstım ama gene yazıcam madem :)
Sabah itibariyle : 67,200 gr. Toplamda 1 ayda 4.500 kg civari vermisim cok sükür :)

Kahvaltım:
1,5 dilim tam bugday ekmeği
organik yarım yağlı süt
1 domates
1 yumurta

Ara :

Türk kahvesi

Bir de sabahtan beri deli gibi mağazayı temizliyorum 3 saat sürdü feci terledim spor sayılır mı :)
pazartesi baslıyorum yüzmeyede insallah

günaydın fıstıklar...
Bugün sbh yine 70.9 neyse takmıyorum ben bu 69 u gormuştum yine gorcem...
Ama zorluyor nedense artık...
Bazen korkmuyor değilim..umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ....

Truly cnm yazdıklarını okudum evet kendimi iyi hissediyorum sıkıntımda yok... O yüzden ilacı kullanmiycam...
En azından başka bir doktora gidip sebep ne daha iyi araştırma yaptircam...
Ilgilendiğin için saol tatlım...

ay kapılma canım eğer kapılırsın hiç çekılmez hal alıyor benı hatırlasana 70kg kaç 2 aya yakın kaldım ama pes etmedim bence takma kafan eğerkı takarsan eksileceğin yere artarsın
sen korkma soyam bizi zayıflatacak kendimden fazla ona güvenıyom ne yalan söleyeyim:))))))))))

biliyorum soyam inanki hep dikkat etmeye çalışıyorum ara öğünlerimde falan armut şeftali falan getiriyorum evden meyve yiyorum arada ceviz falan kuru kayası yiyorum kabızlık ve gaz sorunum oluyor çünkü.kalorisi düşük şeyler yiyorum ama azla yetinemiyorum dikkat etmem gerekli zaten hem benim hem bebeğim için fazla kilo zararlı.

canım sende hergün gir ozaman yediklerini yaz biliyosun burası insana terapi gibi geliyor

aman iyi olduğuna sevindim

ben bu sefer sevinmiyon 1 kg veriyom 3 hafta takılıyom o yuzden salladım kg eninde sonunda gidiyom
yanı salladıysam bozmak kacamka yok sade baskul takılı kalmıyorum takılmadım zamanda gidiyorrrrrrrrr

Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim:16:

slm herkese bugün baya bi yoruldum ve daha da yorulmaya devam edicm...
sabah kalktım kahvaltıdan önce tartıldim kilom 60.3....:)))
sonra kahvaltımı yaptım ardından başladım evi temizlemeye
evi temizledim bitti
makinaya çamaşırları attım..
mutfağı toparladım..
4 km yürüyüşümü yaptım...
şimdide size yazıyorum işim bitti mi hayır bitmedi..
daha çamaşırları asacağım dünden kalma çamaşırlar var onlar katlanacak
ütü yapılacak
yemek yapılacak....
akşama da platesimi yaparım böylece bnm için gün bitmiş olur...
ayy ne çok iş biriktirmişim..
işim çoktu çünkü yarın kayınvalidem geliyor bursa^dan yaşasın...

Başlangıç kilo : 65.5
Şimdiki kilo : 65.5
hedef kilo : 55
Kalan kilo : 10.5
Toplam sanayağ paketi : 42 paket

acaba verebilecek miyim...?

demişim..ve şimdi.

Başlangıç kilo : 65.5
Şimdiki kilo : 60.3
hedef kilo : 55
Kalan kilo : 5.3
Toplam sanayağ paketi : 42 paket idi 21 'i gitti

merhabalar, başlık içindeki yazıların bir kısmını okuyabildim ve çok hoşuma gitti. bende evlendikten sonra yani 5 aylık bir zamanda yaklaşık 8,5 kilo aldım. eşim kilosuna dikkat edip verirken ben gün be gün almaya devam ettim. Dün sabah itibariyle diyete başladım, daha doğrusu kendime dur demeye karar verdim. bu sabah itibariyle 68,4 kilo idim. bende buraya yazmak ve desteğinizi almak istiyorum. bu kilomla alışveriş yapmak istemiyorum, eski kıyafetlerimin çoğunu ise giyemiyorum. durumum bu şekilde. herkese kolaylıklar ve sağlam bir irade diliyorum:)

Selam kızlaaarrrrr

son yarım saatim çıkmak için, yarın izin günüm yanıma çalışmak için evrak aldım.. bol bol çalışayım ))
pazar günü iş günüm bundan böyle çünkü... Allah bana kolaylık versin ne diyeyim ))
Eller gider mersineeee soya gider tersineee :Pp

birazdan kankam gelip alıcak beni, burası bugün gül bahçesine döndü.. arkadaşlarım çiçek göndermişler sağolsunlar..Daha duymayanlar var işe başladığımı, kimseye söylemedim çünkü... Duyarlarsa şirketi çiçekçiye çevirmek zorunda kalabiliriz )))))
Ama güzel oldu, mis gibi gül kokuyor odam şu anda.. İnşallah pazar gününe kadar kokuları gitmez... Yarın patron geldiğinde çok şaşıracak )))))) Yarın o çalışacak ben izin yapacağım, pazarda ben çalışıcam o izin yapacak çünkü... Adam gelip bu kadar gülü görünce çiçekci dükkanına geldim zannedip geri gitmesin? Akşam arayıp söylesem mi :Pp

Hoşuma gitti )) Değer vermiş göndermişler sağolsunlar... Hiç tahmin etmiyordum... Bir tek kocamdan bekliyordum ne yalan söyliim... Göndermese canına okurdum ))))))

Neyse, ufaktan toplanayım çıkış hazırlığımı yapayım ben
Öptüm hepinizi ))

Not: Böyle yazınca da hava atmış gitmiş gibi oldum iyi mi ))) Valla amacım o değildi, sadece hoşuma gitti paylaşayım istedim ))

Soya yeni işin hayırlı uğurlu olsun. :71: kokusuz olsada benden de bir cicek sana :)

Bugunki menülerimi yazıyım

Öğlen :
1 kase limonlu tavuk suyu çorbası
Bol yeşil salata
1 bardak ayran
1 dilim tam bugday ekmeği

Ara : 2 adet eti form bisküvi
1 adet yeşil elma

Akşam : 5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasülye
Yeşil salata
1 bardak ayran
1 dilim tb ekmeği

Merhaba arkadaşlar;
Soya va karabiber sizleri rüyamda gördüm.Arkadaşmışız yüzyüze görüşüyoruz ve diyorumki soyanın adı gerçekten soyaymış.Ama karabiberin adını bilmiyormuşum.Yanımızda bir kişi daha var ama kimdi hatırlamıyorum.Ağaçlık biryerdeydik.Hayırdır diyelim.
Dün akşam yorgundum yazamadım.Dünkü menüm şöyleydi.
Sabah:1 domates,salatalık,yeşil çay
Ara:1 erik,sütlü şekersiz nescafe
Öğle:ıspanak,yoğurt
Ara:3 adet galeta
Akşam:tarhana çorbası, 1 dilim ekmek.

Gelelim bugüne.Sabah 7:15 te kalktım.1 saat 10 dak. yürüyüş yaptım.1 koca bardak limonlu su içtim. 1 bardak sütlü nescafa (sütü çok az koydum)
Kahvaltı:1 domates,1 salatalık,2 bardak ıhlamur

Şimdilik bu kadar.

Soya bugün izin günün.Her şeyi bu tek güne sığdırman gerekiyor.Allah kolaylık versin.Bu arada iş yerine gelen çiçekler fazla gelirse bana gönder:)

merhaba kızlar
nasılsınızz :) soya daha uyuyordur :)))

ben dun aksam bısey yıyemedım yaaa. hıc bısey yıyesım yoktu. 1 hurma yedım sadece.
soya kızıcak ama 9lu caydan ıcmeye basladım. hem susatıyor hemde iştahım 0 yaaa. inanmazsınız.. benım bıle iştahımı kestı. cok zor frenlıyordum kendımı... gerek kalmadı yani. iştahsızlık ne guzel seymıs :)

30-40 dk spor yaptım. zıpladım hopladım. bel yanlarımı calıştırıcak hareketler yaptım. popom 40 beden kalsada olur göbeğim gıtsın kafi :)

sabah:
1bardak su
1 fincan 9lu cay

30-40 dk sonra kahvaltı: 3dilim domates, ceyregin yarısı kadar köy peynırı, (lor bıttı alıciğim bugun) 1 fincan elmalı yeşilçay

ara: 1 hurma, 2 yer fıstıgı

öğlen: şuan pişmekte olan kabak yemeğim. yagsız tuzsuz. ustune yogurt pulbıber atarım.

Selam kizlarrr, ben tembel degilimmm ))) saat 7 de uyandim baktim henuz erken 10 a kadar uyudum sadece )) sonra kalkip kahvalti yaptim, turk kahvemi ictim simdide esim ve kayinvalidemle sohbet ediyoruz.. Bugunun keyfini cikarmaya calisacagim ama nasil cikaracagim bilmiyorum cunku bir suru is getirdim yanimda, yarina kadar onlari halletmem gerekiyor..

9 karisimli cay icen arkadaslar, bitki caylari icmenize kizmiyorum amaaa icinde ne oldugunu bilmeden sadece zayiflatiyor diye icmenize kiziyorum haberiniz olsun )) zayiflamak cayla hapla olmaz, iradeyle azimle olur bilginize ))
Cay sadece icinizi isitir o kadar... Ha birde tansiyon seker vb hastaliklariniz varsa bu tip caylardan uzak durun sonra uzulursunuz demedi demeyin...

Son olarak, gercek adim soya degil ama olmasini isterdim ))))))))

Sevgilerimle ))

iyi aksamlar kızlar

akşam yemeğim:
1 servis kasığı öğleden kalan kabak yemeğim
közlenmiş patlıcan
üzerlerine yogurt ve pulbıber

Back
X