- 19 Mart 2012
- 3.436
- 5.086
- 248
soya sosu beni de alın aranıza yaşım 23 sözlüyüm haziranda nişanım olcak o zamana kadar ne kadar verirsem bana kar ama sonrasında da devam edicem zaten.
dün itibariye elma sirkeli karışımı uygulamaya başladım.10 gündür işime yürüyerek gidip geliyorum günde 1 saat yürümüş oluyorum.hergün yanımda elmayla geliyorum işe öğleye doğru saat 11 de birini akşam üzeri saat 4 gibi de diğerini yiyorum.işten eve gidince ip atlamaya başladım.evde anneme sürekli ot haşlamasını söylüyorum yani hergün öncelikle brokoli lahana haşlaması şeylerle başlayıp hafif sebze yemekleri ile tamamlıyorum.umarım bunlar işe yarar.kaç k,losun diceksin tartıya çıkmaya korkuyorum en son 84 ü görmüştüm sonra da almışımdır mutlaka işte bi bi hafta 10 gündür bunlara başladım bakalım artık.ama o tartıda 60 görmeyi ve 38 beden olmayı çok istiyorum şu anda 44-46![]()
Canım,
Azmetmen yeter...
Öncelikle kaç kilo olduğunu bilmen lazım...
Gerçekle yüzleş yani ))
Ve şunu unutma ki, o kadar kiloyu bir anda almadın, bir anda veremezsin...
Ve bu kiloların hepsini yiyerek aldın ve yemeyi kesmezsen veremezsin !
Sana bir çok kişi "bunu da yemen lazım, şunu da yemen lazım" diyecek...
Hiç birini yemene gerek yok...
Zayıflayan bir çok insan daha az yiyerek zayıflıyor...
Yemeklerini daha keyifli hale getir...
Ot deme bir kere ))
Sebze yemekleri ye, ilk başta doymayacaksın belki ama zamanla bünyen bu yeme şekline alışacak...
Önünde 3 ay var...
Yani toplam 90 gün...
Ben evlenirken 72 kiloydum ve gelinliğimin içinde çok güzel görünüyordum ))
Resmime bakan hiç kimse şimdiye kadar "çok şişmanmışsın" demedi...
Sadece "çok güzel çıkmışsın" diyorlar...
Yani hedefin 60 olsun ama o kiloya 3 ay içinde düşmeyi hedefleme...
Yapamazmısın?
KESİNLİKLE YAPABİLİRSİN !
Ama hastalıklı bir görüntün olur, bu da nişanlanırken hoş bir görüntü yaratmaz...
Haftalık hedefler belirle, haftalık menüler hazırla, haftalık spor programı yap...
Canın bir şey yemek istediğinde yada diyetini bozmak istediğinde veya canın sıkıldığında gir buraya yaz...
Benim canım bir şey yemek istediğinde buraya yazıyorum, açlığım geçiyor )))))))
Yapacağına ben inanıyorum,
Seninde kendine inandığını biliyorum...
Sevgilerimle...