Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

İlla bir takıma girmen gerekmiyor ki...
Sende kendi takımını yarat ))
Varsa arkadaşların getir buraya, burda takım oluştur...
Sayfayı ben açtım diye illaki benim istediklerim olacak diye bir şey yokki ))
Nasıl zayıflayacağını en iyi sen bilirsin..
Kendi bünyeni en iyi sen tanırsın...
Bursa ben sadece kendi yaptıklarımı yazıyorum, bende işe yarıyor...
Denemek isteyen dener ))
Burası kendimce günlüğüm, ve hep yazacağım ama isteyen girip istediğini yazabilir ))

doğru diyorsun canım...
o zaman buraya girip seni rahatsız edeceğim sık sık :)

Ya siz nasıl kilo alıyorsunuz ?? Ben ne napasam napayım kilo alamıyorum birileri bana anlatsın akıl verin birşeyler yapın :1:

canım bünye ve gen meselesi benım eşim her öğüne 1 ekmek yer oğlumda güzel yer ama kilo almazlar ama ben onlar yer kıloyu ben alırım :)

benide aranıza alın 64 kiloyum 50 kilo olmak istiyrm ama başaramıyoprum 15 kilo az değil :P

Merhaba canım ))

Biz aslında bir grup değiliz, yeni yeni grup oluyoruz sanırım ))
Ama şunu bilmeni isterim burda kaçamaklara asla yer yok !
Gerçekten kilo vermek istiyorsan kendi kurallarını koyacaksın ve o kurallara harfiyen uyacaksın...
Kendini kandırmayacaksın yani kendine dürüst olacaksın...
Patates diyetiymiş, elma diyetiymiş, şok diyetlermiş bahane...
Gerçekten kilo vermek istiyorsan kendi bünyeni tanıyacaksın ve ona göre bir çizelge hazırlayacaksın...
En çok neleri yemeyi seviyorsan onları hayatından çıkaracaksın çünkü onlar sana kilo yapıyor... (örneğin ben çikolataya dayanamıyordum)
Eğer gerçekten kararlıysan seni aramızda görmekten mutluluk duyarız...
Kararlı değilsen genede burda bizimle yazışabilirsin, burası babamızın yeri değil, herkese açık bir platform ))

Tekrar hoşgeldin canım ))

Güne güzel başladım yine ))

Dün tartıya çıktığımda beni 79,800 göstermişti ve gözlerime inanamamıştım...
Dünden beri içimde bir şüphe vardı tartının yanlış gösterdiğine dair...
Bu sabah tekrar tartıldım veeeee 79,400 !!!!
Muhteşemmmmmmmmmmmmm
Demekki doğru yoldayım...
Birazdan çıkıp yürüyeceğim ama çıkmadan önce bu güzel haberi paylaşmak istedim ))

Sabah menümüde paylaşayım ))

Sabah

Elma sirkesi + bal + ılık su

2 yk lor peyniri + 4-5 dal dere otu + 1 yk yumurta salatası (az yağlı ve az tuzlu) + 1 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay

Henüz öğlen yemeği yemedim, biraz geç kalkarım o yüzden yeme düzenim farklıdır ))
Tahminen saat 15:00 civarı öğle yemeğimi yiyeceğim
Günlük menümü gelip yazarım

Valla şu ana kadar bu diyet bende çok işe yaradı arkadaşlar
İlk 3-4 gün hiç kilo kaybı olmadı ama sonra birden bire kilo vermeye başladım ))
Şimdi yürüyüşe gidiyorum, gelince gene yazıcam
Öptüm hepinizi
Byeeee

Sevgili günlük )))))

Saat 1.30 civarı eşimin aldığı termal sauna eşorfmanı giydim ve adımsayarımı belime taktım...
Eşimle birlikte yürümeye başladık, sahile indik yürüdük yürüdük... Sonra baktım şu belediyenin koyduğu aletler...
Hadi birazda bunlarda çalışayım dedim... Eşim kendimi fazla hırpalamamamı söylediği için çok fazla yapmadım (iyiki de zorlama demiş, şimdi bile hafiften ağrı var)
Mekik çekeyim biraz dedim ama sadece 5 tane çekebildim )))) Neyse zamanla artacak ))
Sonra biryerde oturduk, bir sade neskafe, bir yeşilçay içtim... (şeker kullanmam zaten)
Daha sonra öğle yemeği vaktim gelince bir tane kepek ekmeğine beyaz peynirli yağsız tost söyledim
Yanında çok az yağsız salata ve kızarmış patates getirdiler...
Patatesleri yemedim tabiki, ne sandınız ))

Sonra eve geldik yine yürüyerek..
Eve geldiğimde sırılsıklam terlemiştim...
Adımsayarıma baktığımda 2.300 km yol yürüdüğümüzü gördüm ve toplamda 3,400 küsür adım atmışız...
İlk gün için gayet güzel...

Tek canımı sıkan şey, tostun içindeki peynirin biraz tuzlu olmasıydı...
Ama ona müdahale şansım yoktu...
Biraz su tutabilir vücudum...
Neyse, yarın tartıda göreceğim farkı...
Ama bu şekilde gidersem hedef kiloma istediğimden daha çabuk ulaşacağımı biliyorum...
Üstelik tüm gıdalarımı alıyorum... Hiç bir şeyden kısmıyorum ))
Balık yiyorum, omega almış oluyorum
Köfte yiyorum, protein almış oluyorum
Meyve sebze yiyorum, vitamin alıyorum
Yoğurt, peynir yiyorum kalsiyum alıyorum
Makarna, ekmek yiyorum karbonhidrat alıyorum
Daha ne olsun ))

Sizi de bekliyorum ))

Sevgili günlük )))))

Saat 1.30 civarı eşimin aldığı termal sauna eşorfmanı giydim ve adımsayarımı belime taktım...
Eşimle birlikte yürümeye başladık, sahile indik yürüdük yürüdük... Sonra baktım şu belediyenin koyduğu aletler...
Hadi birazda bunlarda çalışayım dedim... Eşim kendimi fazla hırpalamamamı söylediği için çok fazla yapmadım (iyiki de zorlama demiş, şimdi bile hafiften ağrı var)
Mekik çekeyim biraz dedim ama sadece 5 tane çekebildim )))) Neyse zamanla artacak ))
Sonra biryerde oturduk, bir sade neskafe, bir yeşilçay içtim... (şeker kullanmam zaten)
Daha sonra öğle yemeği vaktim gelince bir tane kepek ekmeğine beyaz peynirli yağsız tost söyledim
Yanında çok az yağsız salata ve kızarmış patates getirdiler...
Patatesleri yemedim tabiki, ne sandınız ))

Sonra eve geldik yine yürüyerek..
Eve geldiğimde sırılsıklam terlemiştim...
Adımsayarıma baktığımda 2.300 km yol yürüdüğümüzü gördüm ve toplamda 3,400 küsür adım atmışız...
İlk gün için gayet güzel...

Tek canımı sıkan şey, tostun içindeki peynirin biraz tuzlu olmasıydı...
Ama ona müdahale şansım yoktu...
Biraz su tutabilir vücudum...
Neyse, yarın tartıda göreceğim farkı...
Ama bu şekilde gidersem hedef kiloma istediğimden daha çabuk ulaşacağımı biliyorum...
Üstelik tüm gıdalarımı alıyorum... Hiç bir şeyden kısmıyorum ))
Balık yiyorum, omega almış oluyorum
Köfte yiyorum, protein almış oluyorum
Meyve sebze yiyorum, vitamin alıyorum
Yoğurt, peynir yiyorum kalsiyum alıyorum
Makarna, ekmek yiyorum karbonhidrat alıyorum
Daha ne olsun ))

Sizi de bekliyorum ))

takipteyim kuzucum daha da kurtulamazsın benden.... bende sağlıklı zayıflama peşindeyim....çok şoklara soktum kendimi ama bir halt olmadı.... artık spor artı sağlıklı beslenmeye yöneldim , oluyor ve daha da güzel olacak

boy : 1.58
Başlangıç kilo 69.2 --- 10 gün önce....
şuanki kilo 68.1 :nazar::nazar::nazar:
hedef şimdilik 60

takipteyim kuzucum daha da kurtulamazsın benden.... bende sağlıklı zayıflama peşindeyim....çok şoklara soktum kendimi ama bir halt olmadı.... artık spor artı sağlıklı beslenmeye yöneldim , oluyor ve daha da güzel olacak

boy : 1.58
Başlangıç kilo 69.2 --- 10 gün önce....
şuanki kilo 68.1 :nazar::nazar::nazar:
hedef şimdilik 60

Bana takıl hayatını yaşa ))))))))
Canım tekrar hoşgeldin,
Vereceğin kilo çok fazla değil çok kolay verebilirsin inan...
Şok diyetlere inanma, onların hepsi fasa fiso...
Verdiğinden fazlasını geri alırsın ))
Ben hiçbirine hiçbir zaman itibar etmedim...
Zaten forumları oku, o diyetleri yapan arkadaşların hepsi daha sonra yeniden kilo aldığını yazmışlar...
Ben verdiğim hiç bir kiloyu aynı hızla almadım, aldığım tüm kiloları tekrar kortizon kullanmak zorunda kaldığım için aldım...
Umarım ki hayatım boyunca bir daha kortizon kullanmak zorunda kalmam, eğer böyle bir durumda kalırsamda doktorumdan alternatif bir tedavi isteyeceğim )))

Umarım keyifle, kaçamaklar olmadan, biraz spor biraz yediklerimize dikkat ederek daha sağlıklı olarak hem kilolarımızdan kurtulacağız hemde hayatımıza daha güzel yön vereceğiz...

Sevgili günlük ))

Akşam menümü yazıyorum ))

Ton balığı (light) + mısır + göbek salata + roka + dereotu (vazgeçilmez oldu benim için) + 1 yk lor peyniri + 1 tatlı kaşığı sıvıyağ ile yaptığım salata
Not: bu sefer hepsini yiyemedim... O kadar doydum ki anlatamam... Sanırım midem küçülüyor... Doğru yoldayım ehehehehehe

Akşam misafir geldi... Üstelik eli boş gelmemiş... izmir lokması getirmiş... Bir severim sormayın...
Annemde kıymalı börek, tavuk göğsü ve patates salatası yapmış...
Hepsinden birer tane koydum tabağa veeeeeeeeeeeeeeeee
tabiki misafirlere ikram ettim, benim yediğimi nasıl düşünürsün yaaaa...
Ben o kadar iradesiz o kadar zayıf bir insanmıyım senin gözünde ????
Hayır efendim tadına bile bakmadım !
Canım çekti tabi ki !
Bende insanım..
Ne mi yaptım...
Küçük bir boy muz, bir tane kivi ve küçük bir boy yeşil elmayı doğradım
Yanına da yeşil çayımı demledim
Onları yedim

Lütfen, lütfen !
Ben zayıflayacağım dedim,
Zayıf iradeliyim demedim !

Şu an sadece vücudumu işgal etti bu yağlar, beynimi değil !
Zaten amacım bu yağlar beynimi ele geçirmeden onları vücudumdan atmak ))))))

Kendimi seviyorum ve kendime bu haksızlığı artık yapmak istemiyorum !

tebrikler soya sosu çok iyi gidiyosun, boyun kaçtı bu arada, ben de 85in altına inememiştim, şu an 82 deyim ben de zayıflamak istiyorum.

merhabalar ben geldimm
soya sosu maşşallah sen çok iyi gidiyosun ben henüz tartılmadım cuma inş bakalım eğer 87 yi görürsem benim için inanılmaz bi motive olucak.şimdilik pek bi sorun yok ama akşamları çok acıkıyorum saat 18.30 gibi yemek yiyorum ve sonra meyve bile yemiyorum ben sadece yeşil çay içiyorum ama boş mideye yeşil çay ağrı bile yapıyor yani.acaba çok mu az yiyorum ben?hiç ekmek yemiyorum mesela akşam yemeğinde genelde de çorba ve haşlama tarzı şeyler yiyorum.ne önerirsin bunun için midem kezınıyo saat 8.30-9 gibi bende hemen yeşil çay içip uyuyorum yoksa yerim diye korkuyorum

Sevgili günlük ))

Akşam menümü yazıyorum ))

Ton balığı (light) + mısır + göbek salata + roka + dereotu (vazgeçilmez oldu benim için) + 1 yk lor peyniri + 1 tatlı kaşığı sıvıyağ ile yaptığım salata
Not: bu sefer hepsini yiyemedim... O kadar doydum ki anlatamam... Sanırım midem küçülüyor... Doğru yoldayım ehehehehehe

Akşam misafir geldi... Üstelik eli boş gelmemiş... izmir lokması getirmiş... Bir severim sormayın...
Annemde kıymalı börek, tavuk göğsü ve patates salatası yapmış...
Hepsinden birer tane koydum tabağa veeeeeeeeeeeeeeeee
tabiki misafirlere ikram ettim, benim yediğimi nasıl düşünürsün yaaaa...
Ben o kadar iradesiz o kadar zayıf bir insanmıyım senin gözünde ????
Hayır efendim tadına bile bakmadım !
Canım çekti tabi ki !
Bende insanım..
Ne mi yaptım...
Küçük bir boy muz, bir tane kivi ve küçük bir boy yeşil elmayı doğradım
Yanına da yeşil çayımı demledim
Onları yedim

Lütfen, lütfen !
Ben zayıflayacağım dedim,
Zayıf iradeliyim demedim !

Şu an sadece vücudumu işgal etti bu yağlar, beynimi değil !
Zaten amacım bu yağlar beynimi ele geçirmeden onları vücudumdan atmak ))))))

Kendimi seviyorum ve kendime bu haksızlığı artık yapmak istemiyorum !

ya süpersin canım

inşallah tez zamanada istediğin kiloya ulaşırsın

benimde güzel gidiyor diyetim ama benım yürüş yapma gibi bir şansım yok ama evde mekik ve bisiklet çeviyorum ama oda akşamdan akşama

Bugun ku sabah kahvaltım
kalkınca 1 bardak su
2 dilim kepek ekmeğin arasına lor peynir sonra domates salatalk 1 bardak çay
az sonra yeşil çayım içicem sonrada araöğün
kendine iyi bay bye

ay bide şu yeni aldığın şortu sorucaktım canım onu benim sözlüm de söylüyo madem bu kadar çok istiyosun zayıflamayı ondan alalım daha kolay olur diyo ama ben pek inanmıyordum ama şimdi sendende duyunca bi sorayım dedim sence işe yarayacakmı?bide onu sadece spor yaparken mi giyicez mesela bütün gün kalsa daha etkili olmaz mı ki?

Sevgili günlük ))

Az önce tartıya çıktım ve sonuç 79,100 !
300 gr daha gitmaiş yawwwww )))))))))))
Yani dünkü yürüyüşlerimin, misafirler tatlıyı yerken benim meyve yemem çok etkili olmuş ahahahahaha
Kendimi bir kez daha tebrik ediyor ve yanaklarımdan öpüyorum diycem ama yanaklarıma ulaşamıyorum
Neyse akşam kocama söyliim o öpsün yanaklarımdan :Pp

Şimdi kahvaltımı hazırladım, siz bu satırları okurken be slma sirkesi +bal ve ılık suyumu çıktan içmiş,
1,5 yk lor peynirim+ 5 dal dereotu ve yarım portakaldan oluşan kahvaltımı yapacağım
Yanınada yeşil çayımı demledim
Oooohhh missss ))

tebrikler soya sosu çok iyi gidiyosun, boyun kaçtı bu arada, ben de 85in altına inememiştim, şu an 82 deyim ben de zayıflamak istiyorum.

Canım,
Benim boyum 1,65
Ve max çıktığım kilo 90 (belki daha da kilo almışımdır ama 90'ı gördükten sonra tartıya asla çıkmadım)
Bugün itibari ile 79,100 kg
Hedefim ise 60
Ve yapacağıma inanıyorum
Sende yapabilirsin
İsteyen herkes yapar aslında
Sadece şu kaçamaklardan vazgeçmek ve yediklerimize biraz özen gösterip azıcık spor yapmak ve sabretmek yetiyor
Ben çok yavaş kilo veriyordum,
Bazen gr oynamıyordu tartıda
Şimdi o kadar güzel başladı ki durdurmak istemiyorum ))

merhabalar ben geldimm
soya sosu maşşallah sen çok iyi gidiyosun ben henüz tartılmadım cuma inş bakalım eğer 87 yi görürsem benim için inanılmaz bi motive olucak.şimdilik pek bi sorun yok ama akşamları çok acıkıyorum saat 18.30 gibi yemek yiyorum ve sonra meyve bile yemiyorum ben sadece yeşil çay içiyorum ama boş mideye yeşil çay ağrı bile yapıyor yani.acaba çok mu az yiyorum ben?hiç ekmek yemiyorum mesela akşam yemeğinde genelde de çorba ve haşlama tarzı şeyler yiyorum.ne önerirsin bunun için midem kezınıyo saat 8.30-9 gibi bende hemen yeşil çay içip uyuyorum yoksa yerim diye korkuyorum

Canım,

Bende akşamları 7 gibi yemek yiyorum,
Çorba salata veya et (ızgara/haşlama) salata veya sebze yemeği yoğurt gibi birşey yiyorum
Eğer ilerleyen saatlerde acıkırsam mutlaka 1 adet yeşil elma (ekşi olan) ile 1 fincan yeşilçay tüketiyorum
Akşamları yeşilçay ve yeşil elmayı birlikte tüketirsen ödem sökücü bir özelliği var
Vücudunun fazla su tutmasını engeller
Hemde acıkmana faydası olur
Tavsiye ederim
Sevgilerimle ))

Back
X