- 19 Mart 2012
- 3.436
- 5.086
- 248
Merhaba Soya-sosu;
Ben 1.68 boyunda malesef 71 kilo ağırlığında masa başı uzuuun saatler çalışan biriyim... Kİlo almamdaki tek sebep evlenip işe eşimin getirip götürmesi oldu çünkü bekarken evden yürüyerek geliyodum günde 1 saat spor yapıyodum tabi evlenmeninde verdiği rahatlıkda var..O sıkıntılı nişan dönemin atlatıp evde koltuğa uzanıp keyif yapma dönemleri başlıyor, gelsin tatlılar gitsin cipsler :)
Tabi doğum kontrol hapıda cabası :S Böylece 9 ayda tam 9 kilo aldım :S Şimdi 3 ayda bu 9 kiloyu vermem gerek hatta hedefim 12.. çünkü devam eden cilt tedavim o zaman biticek bende bebiş sahibi olabilicem inşallah :) En azından bu kilolaımı verebileyimki bebişimi daha sağlıklı bir vücutta büyüteyim istiyorum.. bende aranıza katılmak istiyorum..
Hoşgeldin canım ))
Öncelikle kilo vermye karar vermek güzel bir şey...
Kilo vermek için nelerden vazgeçeceksin ve neler yapmaya kararlısın bizimle paylaşır mısın?
Önce senin ne kadar kararlı olduğunu öğrenmek isterim ))

p Hem şimdi kesin bizim ordakiler laf eder ayyy şuna bak geçen seneden bu yana kaç kilo almış hemde daha doğum yapmadan filan diye :) işte tüm bunlar beni gaza getiriyo. Hem bi 59 kilo ile hamile kalmak var bi 71 kilo ile..
p Hem şimdi kesin bizim ordakiler laf eder ayyy şuna bak geçen seneden bu yana kaç kilo almış hemde daha doğum yapmadan filan diye :) işte tüm bunlar beni gaza getiriyo. Hem bi 59 kilo ile hamile kalmak var bi 71 kilo ile.. ( bekarken tek yaşıyordum yemek yapmıyordum evlenince yemek yaptığım için ister istemz eşiimle bende yiyorum üzerine tatlı filan derken aldım bu kiloları.. benim için en önemli şey akşam yememek ve spor yapmak onun haricinde cips çikolata ve kola bunlar vız gelir tırıs gider :=))
( bekarken tek yaşıyordum yemek yapmıyordum evlenince yemek yaptığım için ister istemz eşiimle bende yiyorum üzerine tatlı filan derken aldım bu kiloları.. benim için en önemli şey akşam yememek ve spor yapmak onun haricinde cips çikolata ve kola bunlar vız gelir tırıs gider :=))