öncelikle beni düşündüğün için çok teşekkürler evet haklısın o yağı sürmemeliydim
benim kansızlık sorunum var o yüzden o ekmeği tercih ettim vitanimleri çok diye evdeki bitsin çavdar ekmeği alırım.büroda bugün tek başımayım dışarıdan bişey alma imkanım yok küçük bir yerde yaşıyorum ekmek arası dışında paket servis yapılan yiyecek yok burda maalesef bugünlük böyle olacak öğlen menüm yarın yanıma öğlenide düşünüp yiyecek bişeyler alırım.inşallah hepimiz kavuşuruz istediğimiz vücuda![]()
canım ben kendimi bildim bile kansızlık var yanı kanım 6-7 hep ilaçlar yükseliyor bıraktığım an hop geri düşüyor
ama ben çözümü buldum (yani tensici bir arkadışım var o kadar enejık kadın anlatamam ben ise solgun bitkin görüküyordum o dedi)
hafta en az 2 kez yeşil mercimek tüketiyor(inanılmaz kanımızı yükseltiyor)
birde badem
özel günlerinde mutlaka kan ilacı al (ben küçük şişelrde şurup kullanıyorum aile hekımım önerdi bittim yazdırıyorum ama bugunlerde tekrar test yaptıracam )
ben 6 aydır böyle yapıyorum
ha kanımı ölçtürdün mü hayır ama inanılmaz enerjık hisediyorum kendimi suratım rengi hep sarımtırak olurdu şimdi rengide baya düzeldi