Benim çok sevgili ve çok azimli kızlarım ))
Bakıyorum bayaa dolmuşsunuz, yeme isteğinize ket vurmaya karar vermişsiniz çok sevindim ))
Bunu sizin yapmanızı bekliyordum, çünkü ben yaparsam bu ceza olurdu... Artık siz cezalık durumları çoktaaan aştınız...
Bu ceza işleri yeni gelen, topik kurallarını bilmeyenlere uygulanır sadece... Oysa siz nerdeyse topiğin kurallarını baştan yazacak kıvama geldiniz, o sebepten toparlanma ve kendinize ket vurma isteğiniz beni sevindirdi ))
Umarım yeni gelen arkadaşlarımızda bundan feyz alırlar ))
Evet zaman zaman hepimiz bunları yaşıyoruz, bir lokmacık, bir dilimcik, bir parçacık yemekten bir şey olmaz diyoruz...
Bu yüzden zaten bayramda ufak tefek kaçamaklar yapmanıza izin verdim... Ama artık bitti..
Şu saat itibari ile kesin ve net olarak söylüyorum ki bir minik parçayı ağzında dolaştırıp bırakın yutmayı, tüküren bile olsa topikten atarım !
Hadi bakalım, madem zayıflamak niyetiniz hepimiz kurban bayramına kadar kendimizi biraz sıkalım ve şu üstümüze yapışan yağ tabakalarını atalım artık..
Herkes bir hesaplama yapsın bugün...
istediğim hesaplama şöyle bir şey, örnek olarak ben kendiminkini yapıyorum hemen...
Başlangıç kilo : 88,6
Şimdiki kilo : 61 (Ahh o bayram ve tatil mahvetti beni

p)
hedef kilo : 55
Kalan kilo : 6
Toplam sanayağ paketi : 24 paket ))
Şöyle düşünelim, hergün 100 gr kaybetsem 10 günde 1 kilo kaybederim değil mi? Kaba hesapla 1 ayda (30 gün) 3 kilo, 2 ayda 6 kilo dan kurtulmuş olurum bu şekilde hesaplarsak ))
Yapamaz mıyım? Daha kısa sürede yaparım... Çünkü bu hesaplamayı sadece diyet yaptığımı varsayarak yaptım, buna sporda eklersem günde 150 gr çok rahat kaybediyorum... Bu durumda 1,5 ay gibi bir sürede 6 kilodan çok rahat kurtulurum ))
Şu anda spor yapmama mani durumlar var, dizimdeki ağrıdan hala kurtulamadım, doktora da gidemiyorum çünkü iş durumum hala netleşmedi... üstüne üstlük dün ağrıyan dizimi sehpaya çarptım çok fena )))))) Neyse, ben yinede dizimi kullanmadan yapacak sporlar bulurum, istedikten sonra yapamayacağım hiç bir şey yok ! Bahane değil, çözüm üretelim değil mi ))
Ha bu arada, dün kese ve köpük masajına gitmiştim ya, of diyorum size kızlar... Çıkarken pamuk helva gibi hissediyordum kendimi ))))
Az evvel kan testi sonuçlarımı da aldım, sonuçlar süper... Böbrek içinde kan testi istemişti doktor, diyetten dolayı böbrek değerlerimde bir şey varmı diye bakmak istemişti...
Hepsi süper çıktı... Yani gayet güzel bir şekilde diyeti yapabilirsiniz, içiniz rahat olsun... doktorum onayladı ))))))))
Bir türlü inmeyen sedim değerim var, o bile düşmeye başlamış... Henüz normal değerlere dönmemiş ama en azından artık normalin 4 kat üstünde değil, bu bile sevindirici bir haber... Zaten tüm bu hastalıklarım o değer sayesinde tespit edildi... Yoksa hiç birini bulamayacaktık...
Kendimden çok bahsettim gene yaw...
İncicim, tekrar tekrar geçmiş olsun canım, kendine ve bebeğe çok dikkat et...
Öncelikle sen bize lazımsın... O yüzden kendine dikkat et ki, bebeğe de dikkat edebilesin...
Doktora göründün mü bilmiyorum ama bir doktora görün... Ihlamur, nane limon iyi gelir ama belki fazlası zararlıdır bilemeyiz..
Yasemin ve qwerty, yukarda da yazdığım gibi normal menülerinizin dışında ağzınıza bir lokma dahi koymayın, sizi kurban bayramında fit görmek istiyorum ))
Benim topiğimin iki fıstığı bayramda fırtına gibi çıkacaklar podyumlara ona göre ))
Ve zayıflamışsın, bırak artık diyenlere de kulak asmayın...
Bana o kadar çok söylüyorlar ki anlatamam...
Ama hala ufak bir göbeğim var bunu görmüyorlar !
Ve o görüntü bütün o zayıflamayı vs bozuyor malesef...
O gitmeden bana huzur yok ))
İllaki 55 olacağım, illaki o göbek gidecek o kadar ))
Karabiber ve aysss, siz yola yeni çıktınız, yeni başladınız ama azminizi sevdim...
Ve bu azimle gerçekten başarabileceğinize inanıyorum...
Hergün menülerinizi paylaşın, ana ve ara öğünlerinizi yazın
Ben olmasamda diğer arkadaşlar mutlaka yorum yapacaktır size...
Doğruları yanlışları görmüş olursunuz, bu da daha hızlı ve daha doğru bir zayıflama sağlar...
Ve sporu asla ihmal etmeyin, oturduğunuz yerde bacaklarınızı karnınıza çekip bırakmanız bile bir spordur,
her anınınızı sporla değerlendirmeye çalışın ))
Son olarak,
Nickini hatırlamadığım bir arkadaşım kilo verme sürecimin zor olup olmadığını sormuş bana...
Evet zordu,
Hayır zor değildi...
İki cevap verdim çünkü, bir çok şeyi yemek istedim, yeme düzenimden uyku düzenime kadar herşeyi değiştirdim... Bunlar beni çok zorladı... Ama kilo vermek istiyorsam tüm hayatımı değiştirmem gerektiğini öğrettim kendime... Aksi halde yerimde sayardım ve yerimde sayarak kilo veremezdim sadece kendimi kandırırdım...
Kolay kısmı ise şuydu, burdaki arkadaşlarım... Onlara yazarken kendimde öğrendim... Hem öğretmen oldum hem öğrenci... Bazen onlar usta oldu ben çırak )) Çok güzel bir dayanışma oldu aramızda ve bu kilo verme sürecimi kolaylaştırdı... Bazen küstük darıldık, kızdık ama genede güzeldi )) Ve hala onlar sayesinde devam ediyorum...
Yoksa istediğim kiloya ulaştım bile... ama bir kaç kilo daha vereyim istedim işte ))
Sevgilerimle ))
Not: Hadi bakalım Yasemincim, uzun yazdım diyordun ya, bunu okumak 2 gün alır herhalde ))) Kim uzun yazıyormuş gör... Çenem düşük çenemmmmm ))))))