Selam kizlar, bugun kayinvalidemi karsa gonderdik, kardeslerini gormek istedi.. Bizde ucakla yolcu ettik orda karsilamislar, aksam aradim konustum sesi cok mutlu geliyordu )) onu gonderdikten sonra bir arkadasim teknesine davet etti gidip kahve ictik sohbet ettik teknede... Sonra eve gelip isler gucler dizisini izledik, delisiyim o dizinin )) bas agrilarim hala gecmedi ama hafifledi, yarina daha iyi olurum diye umuyorum..
Hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim, inanin bu agriar tutunca butun dunyam alt ust oluyor, dunyam degisiyor.. Hayatima devam edebiliyorum, eskiden daha beter oluyordum ama en azindan simdi agri yokmus gibi davranabiliyorum ))
Karabiber resimlerine daha once yorum yaptim saniyordum... Eger yapmadiysam simdi yapayim, iki resim arasinda 7 fark diye bulmacalar vardir ya hani, ben senin resmine bakinca 20 kilo fark buldum )) ama bu azim ve kararlilika kisa surede kurtulacagindan eminim canim ))
Ve onemli bir konu kizlar, kilo vermek ve almak aslinda cok kopay seylerdir!!! Bunu asla unutmayin... Sonrayi dusunmeden yerseniz kilo alirsiniz, kilo vermek isteyip diyete baslar ve plana sadik kalirsaniz kilo veririsiniz, basit olan bu.. Zor olansa kiloyu verdikten sonra muhafaza etmektir.. Yani burda ogreneceginiz en onemli kural kendinize hakim olmaktir... Size koymus oldugum yasaklar aslinda kendinize hakim olmayi ogrenebilmeniZ adina.. Aksi takdirde diyet bittigi anda deli gibi herseye saldirip yemeye baslayacak ve verdiginiz tum kilolari geri alacaksiniz.. Bunu istedignizi sanmiyorum oyle degil mi? Ki boyle bir sey yaptiginizda vucudunuza cok buyuk zarar vermis olacaksiniz...
Sevgilerimle