Selam kizlar, bugun o kadar cok uyumusum ki kendime inanamadim... Saat 11:50 de uyandim... Bugun ilaclarimin son gunu, bas agrim tamamen gecti uyusukluk yok, agri kesici almiyorum, zaten sadece ilk gun aldim sonra hic almadim... Birakamama korkusu naparsin )))) ama bu ilaclar bende uyku yapti felaket, uyanamiyorum ve uyurgezer gibiyim hic bir sey hatirlamiyorum...
Gecen gece salonda uyumusum sonra sabah kalkip yatagima gitmisim ama hic farkinda degilim.. Ben yatagimda uyudugumu saniyordum, esim soyledi sabah geldin odaya diye.. Halbuki en ufak cit sesine bile uyanirim oyle hafiftir uykum dusunun )))
Kate, kilonu kafana takma, ha bu surekli ye anlamina gelmiyor tabi... Elinin altinda 100 kaloriyi gecmeyen atistirmaliklar bulunsun surekli.. Meyve, sebze, badem, ceviiz, kuru kayisi, kuru uzum, salatalik domates vb seyler surekli elinin altinda olsun aciktikca atistir.. Birde bol bol sut ve ayran ic... Hem tok tutar hemde kalsiyum almis olursun cunku bebegin vucudundaki kalsiyumu almaya baslayacak.. Dislerin, tirnak ve saclarin icin bol bol kalsiyum alman gerekiyor senin.. Kilonu da dert etme, dogumdan sonra birlikte halledecegiz canim.. Sen simdilik sadece bebegini ve kendini dusun... Biz herzaman yanindayiz bunu unutma ))
İnci, bu soylediklerim senin icinde gecerli bunu biliyorsun degil mi? Ayni besinleri seninde yemeni istiyorum.. Dikkatli beslenin, haftada 2 gun mutlaka balik yiyin... Somon baligi olmasi tercih sebebidir, omega acisindan en zengin baliktir bilginize kizlar, hamileliginizde en gerekli seylerden biride omega unutmayin ))
Sevgilerimle