Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

günaydın

soyam fazla elektiriğe maruz kalma

ay soya istanbul ne oldu öyle haberlerde gördük çatışma fırtına hepsi bir arada allah yardımcınız olsun dikkat et kendine canım arkadaşım

bugun kendimi biraz iyi hissediyorum çünkü dün doktora gittim iğne verdi vuruldum bugunde vurulcam 6 tane olsun bakalım ilerlemedem gittim ya olsun bakalım

sabah 75 adet ip atladım 75 yarım mekik çektim hasta olmasam 20 dak falan yapıyorum ama yarın tam gaz devam

sabah kahvaltı:
2 adet kuru kaysı
1 bardak su
domates çorbası 1 kase
birde bir lokma simit yedim

Oğlan hasta olmuş dün öksürüyordu ,bugün çoğaldı öksürmesi onu sağlık ocağına götürdümm geldimm ilaçlarınıı içirdimm az önce uyttumm hasta olunca mızmızda olduuu,
dün öğlen kızımın öğretmeni aradı ,ayçanın annesimisin dedi evet dedimm,korkmayın ama kızınızın ayağına sınıfta bulunann dolabıınn üstündeki dosya dolabı düşmüş kanadı ben pansuman yaptımm şuann karşımda oturuyor sırasından hiç kaldırmıyorum dedi,eşime ulaşamamışlar onada bildirirmisiniz dediler ,hemen eşimi aradımm söyledimmm
neyse korkulacak birşşey yok dediği için okula gitmedik kızım okuldan 1 saat sonra geldi ayağınınn üzerine basamıyor ayağını sargı beziyela sarmışlar ama kanama devam etmeye başladı koltuk kan oldu sonra parkeler derken hemen hyarayı açtım baktımm bir tırnak boyu kadar kesilmiş ve bayağıda derin olmuşş hemen eşimi aradım izin alıp hemen geldii acile götürdüüü flimler çekmişler ve kuzumun ayağı topuğun ordan kırılımışş kızlar çok üzgünüm şuann
dizine kadar alçıya almışlar şimdi evde yatıyor okula gitmicek,biran evvel iyileşşin kuzularımm,oğlumda hasta oldu

Ara öğün
1 elma
1 avuç leblebi
1 avuç üzüm badem karışımı

öğle
1 kase tavuk çorbası
marul salatası

oğlan hasta olmuş dün öksürüyordu ,bugün çoğaldı öksürmesi onu sağlık ocağına götürdümm geldimm ilaçlarınıı içirdimm az önce uyttumm hasta olunca mızmızda olduuu,
dün öğlen kızımın öğretmeni aradı ,ayçanın annesimisin dedi evet dedimm,korkmayın ama kızınızın ayağına sınıfta bulunann dolabıınn üstündeki dosya dolabı düşmüş kanadı ben pansuman yaptımm şuann karşımda oturuyor sırasından hiç kaldırmıyorum dedi,eşime ulaşamamışlar onada bildirirmisiniz dediler ,hemen eşimi aradımm söyledimmm
neyse korkulacak birşşey yok dediği için okula gitmedik kızım okuldan 1 saat sonra geldi ayağınınn üzerine basamıyor ayağını sargı beziyela sarmışlar ama kanama devam etmeye başladı koltuk kan oldu sonra parkeler derken hemen hyarayı açtım baktımm bir tırnak boyu kadar kesilmiş ve bayağıda derin olmuşş hemen eşimi aradım izin alıp hemen geldii acile götürdüüü flimler çekmişler ve kuzumun ayağı topuğun ordan kırılımışş kızlar çok üzgünüm şuann
dizine kadar alçıya almışlar şimdi evde yatıyor okula gitmicek,biran evvel iyileşşin kuzularımm,oğlumda hasta oldu

ay canım çok geçmiş olsun allah şifasını versin işte çocuklar böyle büyüyor
sende kendine dikkat et

Karabibercim
Çok geçmiş olsun canım ya, uzerine sargı bezi sarmayla olacak işmi o ya.. Mutlaka doktora götürülmesi gerekiyordu hemen... Allahtan kanama yapmışta götürmüşsünüz yoksa farkedemeyebilirdiniz... Topuk çok tehlikeli bir yerdir aman diyeyim... İlerki yaşlarda nasıl problemler yol açtığını çok iyi biliyorum... Neyse ki hemen müdahale edilmiş, Allah bir daha yaşatmasın tatlım...

Kızlar

Bugün sabah işe geldim, telefon çaldı açtım ankara mamak karakolundan aradığını söyleyen bir komiser bana kimlik bilgilerimin, cep telefonumun ve kredi kartı bilgilerimin kopyalandığını; adıma sahte internet hesapları açıldığını küfür ve tehdit mesajları yazıldığını ayrıca bankalardan adıma kredi vs çekildiğini alışveriş yapıldığını söyledi.. Şok oldum tabi !!!
Sonra komiser bana cep telefonumdan ulaşamadıklarını şu an kullandığım cep telefonumdan verecekleri numarayı aramamı istediler. Neden olduğunu sorduğumda bu konuyu konuşmak için dedi.. Bende konuluyoruz ya sizi neden bir daha arayayım ki dedim... Adam bana sinirlendi bağırmaya bağladı, kendisi komisermiş devletin kurumundan arıyormuş beni falan filan.. Sizde kaytlı cep numaram ne dedim hiç bilmediğim bir tel söyledi.. Bende isminizi ve arayacağım tel noyu söyleyin dedim adam söyledi. Tamam dedim birazdan avukatlarım arar sizi, ben uğraşamam böyle işlerle dedim.. Daha da sinirlendi, sizin aramanız gerekiyor diye.. Bende dolandırıcı olmadığınızı ne bileyim ki, avukatlarımla konuşursunuz dedim, adam suratıma kapattı ))))))))
Sonra 155 i aradım ihbarda bulunmak için, daha adamın adını söyler söylemez hemen dolandırı onlar hiç bir bilginizi paylaşmayın dediler )))))) paylaşırmıyın ben salak mıyım )))))))
Aklınızda olsun, sizi arayıp herhangi bir bilgi isterlerse karakoldan arıyoruz diye hiç bir bilgi vermeyin direkt ismini ve telefonunu alın ve 155 i arayıp ihbar edin ))

Selam kızlarrr
Birazdan fizik tedaviye gideceğim, gitmeden bir merhaba diyeyim istedim )) bir kötü bir de kötü haberim var ))))) bari bir tanesi iyi olsaydı dediğinizi duyar gibiyim)) belki sizin için iyi ama benim için kötü bir haber o yüzden kötü diye yazdım ))
Kilo aldım ! Evet yanlış okumadınız kilo aldım ilk kötü haberim bu )) şaka gibi değil mi? Öyle çok fazla kilo almadım hemen şok olmayın canım )))) sadece 62 kilo oldum... Nedenine gelince, işte benim için kötü olan asıl konu ve hala belirsiz olan konu bu... Periyodum başlamadı... Tam olarak 10 gün gecikti.. Ve ben çok düzenli regl olan bir insanım... Test yaptım negatif çıktı ama hastalanmadım ve hastalanacağıma dair en ufak bir emare yok...
Korku içinde bekliyorum, umarım hamile falan değilimdir! Rüyalarıma giriyor.... Rüyamda tedt yapıyorum hamileymişim deliriyorum.. Çocuk istemiyoruuuuummmm...
10 günlük gecikme vücudumda ödeme sebep oldu (( off offf.. Bu kilo bana ait değil merak etmeyin, bir hastalanayım direkt kendi kiloma döneceğim yani )))
Dua edin hamile falan olmayayım kızlar, offff offf

günaydın arkadaşlar
karabiberim çok geçmiş olsun canımmm allah bebelerinin şifasını versinn

soyacımmm ne güzel topiğin taze bebesi olur (şaka şaka)

Selam kızlar
Şu anda ayaklarıma elektrik bağlı, yani size fizik tedaviden yazıyırum ))
Hala periyodum başlamadı, bir test daha yaptım gene negatif çıktı.... Kan testi yaptırcam bir ara, böyle olmayacak... En son 30 eylülde hastalandım siz hesaplayın artık geçen süreyi.. Normal şartlarda 26 ekimde hastalanmam gerekiyordu, delircem yani...

Neyse, esracım gülüm canım hoşgeldin çiçeğimmmm
Ancak yazabildim kusura bakma, sen yoktun bilmezsin ben işe girdim... Çok yoğunum bu aralar, fırsat bulunca yazıyorum bol bol ))

Hadi ben titremeye devam edeyim, gelip şiddetini artırdı bu hatun ay ay ay

günaydın

ay soyam bu topik çoştu valla artık bebiş sesleri duyacaz ha:1::1::1:tabiki herşey istediğin gibi olsun
soya yaw sana zayıflama mı yaramadı iş mi anlamadım bir toparlyamadın kendini tabikide beterin beteri var
kendine iyi bak şekerimmmmmmmmmmm

ay canım çok geçmiş olsun allah şifasını versin işte çocuklar böyle büyüyor
sende kendine dikkat et
çok teşekkürler yasemincimmm
Kızlar

Bugün sabah işe geldim, telefon çaldı açtım ankara mamak karakolundan aradığını söyleyen bir komiser bana kimlik bilgilerimin, cep telefonumun ve kredi kartı bilgilerimin kopyalandığını; adıma sahte internet hesapları açıldığını küfür ve tehdit mesajları yazıldığını ayrıca bankalardan adıma kredi vs çekildiğini alışveriş yapıldığını söyledi.. Şok oldum tabi !!!
Sonra komiser bana cep telefonumdan ulaşamadıklarını şu an kullandığım cep telefonumdan verecekleri numarayı aramamı istediler. Neden olduğunu sorduğumda bu konuyu konuşmak için dedi.. Bende konuluyoruz ya sizi neden bir daha arayayım ki dedim... Adam bana sinirlendi bağırmaya bağladı, kendisi komisermiş devletin kurumundan arıyormuş beni falan filan.. Sizde kaytlı cep numaram ne dedim hiç bilmediğim bir tel söyledi.. Bende isminizi ve arayacağım tel noyu söyleyin dedim adam söyledi. Tamam dedim birazdan avukatlarım arar sizi, ben uğraşamam böyle işlerle dedim.. Daha da sinirlendi, sizin aramanız gerekiyor diye.. Bende dolandırıcı olmadığınızı ne bileyim ki, avukatlarımla konuşursunuz dedim, adam suratıma kapattı ))))))))
Sonra 155 i aradım ihbarda bulunmak için, daha adamın adını söyler söylemez hemen dolandırı onlar hiç bir bilginizi paylaşmayın dediler )))))) paylaşırmıyın ben salak mıyım )))))))
Aklınızda olsun, sizi arayıp herhangi bir bilgi isterlerse karakoldan arıyoruz diye hiç bir bilgi vermeyin direkt ismini ve telefonunu alın ve 155 i arayıp ihbar edin ))

soyacım yazdıklarınıı okurkenn nasıl heyacanlandımm inşallah soyacımm bilgilerinii vermemişsindir diyee ,çünkü biliyorum onların dolandırcı olduğunuu
benim eşim polis ,ve çalıştığı yerde yaşlı adam telefonla konuşuyormuşşş param yok benim diyormuşş,sonra eşime benden parayı istiyorlar bilgilerimii istiyorlar deyince eşim almış telefonuu aynıı size yaptıkları gibi eşime bağırmaya başlamışlarr eşimm adama savununca,eşimden duymuştum bu konuyu
hatta birkeresinde annemin dayısını aramışlarr o garibim 500 tl para yatırmışş korkmuşşş
hatta bir kişii tam bankada para yatıracakken eşime böyle böyle komser bende para istiyor deyince eşim kesinlikle öyle olmaz demiş o adamda öyle kurtulmuş yatırmaktann
neyse yatırmamışsın çok sevindimm

Son düzenleme:
Karabibercim
Çok geçmiş olsun canım ya, uzerine sargı bezi sarmayla olacak işmi o ya.. Mutlaka doktora götürülmesi gerekiyordu hemen... Allahtan kanama yapmışta götürmüşsünüz yoksa farkedemeyebilirdiniz... Topuk çok tehlikeli bir yerdir aman diyeyim... İlerki yaşlarda nasıl problemler yol açtığını çok iyi biliyorum... Neyse ki hemen müdahale edilmiş, Allah bir daha yaşatmasın tatlım...

Aslında evet hemen götürülmesii gerekiyordu yara çok derindi çünkü,
kanama olunca hemen açıp baktımm eşimii aradımm ve hemen geldii izin alıp geldi komserinden
şimdi yatıyor evde 2 hafta kadar raporluu

Selam kızlarrr
Birazdan fizik tedaviye gideceğim, gitmeden bir merhaba diyeyim istedim )) bir kötü bir de kötü haberim var ))))) bari bir tanesi iyi olsaydı dediğinizi duyar gibiyim)) belki sizin için iyi ama benim için kötü bir haber o yüzden kötü diye yazdım ))
Kilo aldım ! Evet yanlış okumadınız kilo aldım ilk kötü haberim bu )) şaka gibi değil mi? Öyle çok fazla kilo almadım hemen şok olmayın canım )))) sadece 62 kilo oldum... Nedenine gelince, işte benim için kötü olan asıl konu ve hala belirsiz olan konu bu... Periyodum başlamadı... Tam olarak 10 gün gecikti.. Ve ben çok düzenli regl olan bir insanım... Test yaptım negatif çıktı ama hastalanmadım ve hastalanacağıma dair en ufak bir emare yok...
Korku içinde bekliyorum, umarım hamile falan değilimdir! Rüyalarıma giriyor.... Rüyamda tedt yapıyorum hamileymişim deliriyorum.. Çocuk istemiyoruuuuummmm...
10 günlük gecikme vücudumda ödeme sebep oldu (( off offf.. Bu kilo bana ait değil merak etmeyin, bir hastalanayım direkt kendi kiloma döneceğim yani )))
Dua edin hamile falan olmayayım kızlar, offff offf

bende tam bebek geliyor derkenn bebek yokmuş,aslında annesi birtane olsa güzel olur ama sen istemiyordun değilmii soyacımm

Selam kızlar
Yazamadım kusura bakmayın, yine bir telaş-koşuşturma içindeydim...
Bebek haberi bekleyenlere hemen haberi vereyim, Allahın sevdiği kuluyum hep gönlüme göre veriyor.. Yani bebek falan yok, reglim başladı )))))))) oh beeee deliriyordum valla..
Birde şu fizik tedavi bitse ayağım düzelse süper olacak, tüm düzenim bozuldu... Kilo veremiyorum buda beni delirtiyor )) kilo verememem normal çünkü spor yapmam yasak, akşam iş çıkışı koştur koştur fizik tedaviye git, ordan çık bacağını üşütmeden yormadan eve git (ki eve gitmem nerden baksan 1 saat) eve gelip yemek yemem 9 oluyor... Sadece çorba içiyorum ama farketmiyor.. O saatte çorba da olsa spor yapmayınca yakamıyorsun işte.. Neyse, önce sağlık..
Benden bu kadar kızlar, gene yazıcam ama fırsat buldukça okuyorum haberiniz olsun ))
Mucksss

4 gündür kimsecikler uğramamış buraya...kızlar neredesiniz?
ben hep girip bakıyorum okuyorum diyet yapmadığım yapamadığım için yazmıyorum size..
bayramdan bu yana 15 gündür kaçamaklarım oluyor ama bu yaptığım kaçamaklar koruma programı gibi bişey oldu bende..
en son 56.9 yazmiştım
bu sabah 56.3 gördüm tartıda..

Selam kızlar
Topiğe nazar değmedi, kimse düzenli girip yazmadığı için kimsenin şevki kalmadı artık... Eskiden herkes girip gün gün yediklerini yazardı şimdi 2-3 günde bir giriyor.. Girince kimseyi görmeyince de gelmiyor haliyle de... Bu topik vadesini doldurmuş artık, yeni bir topik mi açsam ne dersiniz ))

Back
X