Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar
Topiğe nazar değmedi, kimse düzenli girip yazmadığı için kimsenin şevki kalmadı artık... Eskiden herkes girip gün gün yediklerini yazardı şimdi 2-3 günde bir giriyor.. Girince kimseyi görmeyince de gelmiyor haliyle de... Bu topik vadesini doldurmuş artık, yeni bir topik mi açsam ne dersiniz ))
soyacım çok geçmiş olsunn senin herşeyinn üstesinden geleceğinden eminim
bende de herşey aynı kızım düzelmeye baaşladı artıkk
Selam kızlar,
Yazamadım kusura bakmayın... Sağlık problemleri var ama bu sefer benim değil.. Kızkardeşim ve eniştem hastanede yatıyor... 4 yaşındaki yeğenim hasta oldu önce, grip zannettik doktor antibiyotik falan verdi, yeğenim düzeldi biraz ama önce kızkardeşim sonra eniştem hastalandı.. Grip değil çünkü hapşurma yada burun akması gibi birşey yok, ateşleri 39 derecelerde sürekli, şiddetli başağrısı ve üşüme şikayetleri var... Doktor antibiyotik verdi onlarada ama dizelmediler. Geceleri fenalaşıyorlardı hastaneye gidip serum yiyorlardı. Dün yapılan kan tahlillerinde bir virüs keşfedilmiş, önce eniştemi, bugünde kızkardeşimi hastaneye yatırdılar...
Refakatçi yada ziyaretçi yasak.. Şimdilik kimse gelmesin demiş doktor, virüsün ne olduğu bilinmiyormuş.. Pazartesi tekrar tahliller yapılacak duruma bakılacak, antibiyotik verilmeyecek, ilaç kullanmaları yasak..
Korktum... Minik yeğenim ilk defa ailesinden ayrı kalıyor, çok mahsun.. Onu eğlendirmeye çalışıyorum.. Teyze dedikçe içim sızlıyor... Fırsat bulursam yazıp durumdan haberdar ederim sizi.
Görüşürüz
Selam kızlar,
Yazamadım kusura bakmayın... Sağlık problemleri var ama bu sefer benim değil.. Kızkardeşim ve eniştem hastanede yatıyor... 4 yaşındaki yeğenim hasta oldu önce, grip zannettik doktor antibiyotik falan verdi, yeğenim düzeldi biraz ama önce kızkardeşim sonra eniştem hastalandı.. Grip değil çünkü hapşurma yada burun akması gibi birşey yok, ateşleri 39 derecelerde sürekli, şiddetli başağrısı ve üşüme şikayetleri var... Doktor antibiyotik verdi onlarada ama dizelmediler. Geceleri fenalaşıyorlardı hastaneye gidip serum yiyorlardı. Dün yapılan kan tahlillerinde bir virüs keşfedilmiş, önce eniştemi, bugünde kızkardeşimi hastaneye yatırdılar...
Refakatçi yada ziyaretçi yasak.. Şimdilik kimse gelmesin demiş doktor, virüsün ne olduğu bilinmiyormuş.. Pazartesi tekrar tahliller yapılacak duruma bakılacak, antibiyotik verilmeyecek, ilaç kullanmaları yasak..
Korktum... Minik yeğenim ilk defa ailesinden ayrı kalıyor, çok mahsun.. Onu eğlendirmeye çalışıyorum.. Teyze dedikçe içim sızlıyor... Fırsat bulursam yazıp durumdan haberdar ederim sizi.
Görüşürüz
soya_sosu 30 kilo mu verdin hakikaten???
selam kızlar
krizanteminde yazdığı gibi, bacağımdaki his ve güç kaybı sağ elimde başladı mqlesef.. Bacağım biraz daha iyi en azında güç geldi, henüz his gelmedi ama çok ağrı var doktor ağrılar hissin geri gelecegini gösteriyor diyor...
Elime gelince, ojelerimi silerken yoruluyorum yarım saat dinlenmem gerekiyor sanırım durumu izah etmeye yeter bu açıklama... Merkezi sinir sisteminde bir problem olduğundan şüpheleniyor doktor ama mr vs temiz çıktı.. Emg ve kan tahlilleri yapılcak bakalım... çok yoruldum bunları yazarken biraz dinleneyim öptüm sizi ))
selam canım
çok çok geçmiş olsun ya sen zayıfladın zayıflayalı bır toparlanamadın dikkat et kendine
peki işyerinde nasılsın çalışabılıyormusun
Sağol yasemincim,
Öncelikle şunu belirteyim ZAYIFLAMAMLA HASTALIKLARIMIN BİR İLGİSİ YOK... Büyük harflerle yazdım çünkü herkes bunu soruyor, bende doktorlara soruyorum )) 3 doktor 1 profösöre sordum ve hepsinin ortak söylemi, kilo vermemle bir alakası olmayacağı şeklinde... Bu beynimdeki kistlerle ilgili olabilir, vücudumun herhangi bir yerinde sinirlere baskı yapan yeni bir kist olabilir ama zayıflamamla yada diyetle ilgisi yok.. Bunu açıklamaktan yoruldum artık ))
Bende olsam aynı şeyi düşünür ve merak ederdim yalan değil )))))
Ama içiniz rahat olsun, bununla alakası yok, ne olduğunu bulamadık henüz.. Büyük ühtimalle psikolojik çıkacak diye düşünüyorum.. Zaman gösterecek...
İşyerimde rahatım çünkü yazı işi yapmıyorum, işim şoğunlukta bilgisayarda yada dışarda görüşme de geçiyor.. Fazla elimi yormamaya çalışıyorum çünkü hemen buz gibi oluyor ve ısıtmam çok uzun sürüyor.. Ayrıca kolumda inanılmaz ağrılar oluşuyor ve elimde hiç bir şey tutamaz oluyorum...
Hafta sonu doktorla görüşeceğim tahminen önümüzdeki hafta emg çektireceğim... Merak etmeyin genel olarak iyiyim ))
Şimdi dinlenmem lazım çok yoruldummmm ))