- Emoji Skoru
- -9
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Zeynep_2002
-
Hem evli adamla görüşüyorsun hem kendin evlisin anladık da kandil ne alaka40 yaşında 13 yaşında kızı olan bir kadınım. çalışıyorum. 8 ay önce bir kafa karşışıklığı oldu doğru yolu zorda olsa seçtim ama boşluğa düştüm işin içinden çıkamıyorum terapide aldım ama yok yaşama sevincim bitti. ne işe gitmek ne eve gitmek istemiyorum. eşimle artık evli kalmalımıyım bilmiyorum. eşime dün konuyu açtım kağıt üstünde boşanalım birde çocuğun lgs si bitene kadar bu şekilde devam edelim belki düzeliriz saygımız geri gelir ,kaybetme korkusu filan. yada böyle daha iyi oldu deyip yolları ayırırız dedim. o kişiyi de Allah a hava ettim.
ablalarım kardeşlerim lütfen bana bir yol gösterin yoksa hayatım bir kız çocuğuyla birlikte sönüp gidecek.
1. o kişiyle iş ilişkisi vardı aramızda ve komple heryerden engelledim.
2. aramızda hiç bişey geçmedi. cinsellik dahi konuşulmadı.8 ayda 1 kere görüştüm sadece.
3. konuşmayı kestim engelledim ama aklımdan atamadım. çıkmazlardayım .
4. o kişi hayatımda gördüğüm en yavşak insan olabilir. evli ve 3 cocugu var.
Senin de bi farkın yok gibikişi hayatımda gördüğüm en yavşak insan olabilir. evli ve 3 cocugu var.
Boşanın, kızının sorumluluğunu babaya verin ve düzelene kadar belirli günlerde bikaç saat görüşün. Ne kızınızın, ne de kocanızın başını yakmayın.40 yaşında 13 yaşında kızı olan bir kadınım. çalışıyorum. 8 ay önce bir kafa karşışıklığı oldu doğru yolu zorda olsa seçtim ama boşluğa düştüm işin içinden çıkamıyorum terapide aldım ama yok yaşama sevincim bitti. ne işe gitmek ne eve gitmek istemiyorum. eşimle artık evli kalmalımıyım bilmiyorum. eşime dün konuyu açtım kağıt üstünde boşanalım birde çocuğun lgs si bitene kadar bu şekilde devam edelim belki düzeliriz saygımız geri gelir ,kaybetme korkusu filan. yada böyle daha iyi oldu deyip yolları ayırırız dedim. o kişiyi de Allah a hava ettim.
ablalarım kardeşlerim lütfen bana bir yol gösterin yoksa hayatım bir kız çocuğuyla birlikte sönüp gidecek.
2. aramızda hiç bişey geçmedi. cinsellik dahi konuşulmadı.8 ayda 1 kere görüştüm sadece.
Zeynep ikinci hesabın mı?buradaki insanlar her zaman çok yargılayıcı, çok sert konuşan ve hiçbir yardımı olmayan sadece insanları linçlemek için yorum yapan insanlardan oluşuyor büyük bir oranla. o yüzden bence bunun çaresini burda aramayın. eşinizi aldatmadığınızı söylemişsiniz. bence bir süre düşünün. eşinize hiç mi sevginiz kalmadı bakın. az değil en az 13 yıldır evlisiniz. gerçekten daha mutlu olacağınıza inanmadığınız sürece yuvanızı dağıtmayın diye düşünüyorum. ha boşansanızda depresyona girmeyin hayat her gün yeni bir sayfadır. terapiye devam edin, kendinizi dinleyin. burda sizi daha da aşağı çeken insanlara kulak asmayın
Senin o kişiden ne farkın olduğunu sanıyosun ki? Kandili niye bahane ediyosun?40 yaşında 13 yaşında kızı olan bir kadınım. çalışıyorum. 8 ay önce bir kafa karşışıklığı oldu doğru yolu zorda olsa seçtim ama boşluğa düştüm işin içinden çıkamıyorum terapide aldım ama yok yaşama sevincim bitti. ne işe gitmek ne eve gitmek istemiyorum. eşimle artık evli kalmalımıyım bilmiyorum. eşime dün konuyu açtım kağıt üstünde boşanalım birde çocuğun lgs si bitene kadar bu şekilde devam edelim belki düzeliriz saygımız geri gelir ,kaybetme korkusu filan. yada böyle daha iyi oldu deyip yolları ayırırız dedim. o kişiyi de Allah a hava ettim.
Eşini aldattığını söyleyen kadına hak mı verdiniz az önce ben mi yanlış okudum?buradaki insanlar her zaman çok yargılayıcı, çok sert konuşan ve hiçbir yardımı olmayan sadece insanları linçlemek için yorum yapan insanlardan oluşuyor büyük bir oranla. o yüzden bence bunun çaresini burda aramayın. eşinizi aldatmadığınızı söylemişsiniz. bence bir süre düşünün. eşinize hiç mi sevginiz kalmadı bakın. az değil en az 13 yıldır evlisiniz. gerçekten daha mutlu olacağınıza inanmadığınız sürece yuvanızı dağıtmayın diye düşünüyorum. ha boşansanızda depresyona girmeyin hayat her gün yeni bir sayfadır. terapiye devam edin, kendinizi dinleyin. burda sizi daha da aşağı çeken insanlara kulak asmayın
Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldaktan selamlar sonra iyi kandiller,üç aylara girdik o da hayırlı olsun ve şimdiden cumanız mübarek olsun ama sizde de yavşaklık cok büyük.40 yaşında 13 yaşında kızı olan bir kadınım. çalışıyorum. 8 ay önce bir kafa karşışıklığı oldu doğru yolu zorda olsa seçtim ama boşluğa düştüm işin içinden çıkamıyorum terapide aldım ama yok yaşama sevincim bitti. ne işe gitmek ne eve gitmek istemiyorum. eşimle artık evli kalmalımıyım bilmiyorum. eşime dün konuyu açtım kağıt üstünde boşanalım birde çocuğun lgs si bitene kadar bu şekilde devam edelim belki düzeliriz saygımız geri gelir ,kaybetme korkusu filan. yada böyle daha iyi oldu deyip yolları ayırırız dedim. o kişiyi de Allah a hava ettim.