Söylecekleriniz hayatımı etkileyebilir yol gösterirmisiniz. Bugün Miraç kandili belki vesile olursunuz.

o üc cocukla karisini aldatsin yavsak oluyor konu sahibi evli boyu kadar kizi var aldatsin magdur oluyor hey allahim kandiliniz mübarek olsun kiz Bari Buna vesile oldu asfghj
Sizinde kandiliniz mübarek olsun. Ben konuya girerken kandilde vesile olursunuz deyince heralde nişanlı ya da ayrılmak üzere dua filan istiyor sandim. Konu bambaşkaymis . Müge de Ümranda esin seni aldatıyor muydu diyorlar hayir aldatmaz bana söz vermişti diyor Kendi söz vermemiş gibi Allah'ım cok değişik kafalar yaşanıyor. Ve. Ben konu başlığından dolayı kocasi aldattı sandım tövbe

Acaba adam mı ilişkiyi bitirdi ondan mı yavşak oldu.
bana da öyle geldi ya. karşı taraf belli ki devam ettirmemiş, ya da ikimiz de boşanıp öyle devam edelim dememiş. bu arkadaş da ayılıp bayılıp yuvasına dönmeye karar vermiş. adama da o yüzden saydırıyor. bence hiiiiiiç zorlamayın. bırakın kocanızı. zavallı adama da vay çocuğun sınav senesi vay kağıt üstünde evlilik diye blöf yapmayın. böyle bir durumda çocuğun psikolojisi daha beter olacaktır.

Tamam bişey yaşamadığını söylüyorsun adamla.
Bişey yaşanmadıysa kısa bi kafa karışıklığı yaşadıysan duygusal sen niye boşanacaksın adam boşanıyor mu eşinden?
Eşini mi sevmiyorsun artık yada eşin mi olayları öğrendi boşanma aşamasına geldiniz çok sınırlı anlatmışsınız

He bunlar 8 ay boyunca konuşmuş mu ben bir kez konuştum anladım

Erkekler macera olsun diye aldatir aldattigi kadin icin esini bosayan az erkek var ya yakalanir essek gibi bosanmak zorunda kalir ya da köpek olur affettirmeye calisir

Kadinlar asik olur bu konu sahibi asik olmus ayni is yerinde calisan kiz arkadasim kocasini bizim meslekten birisi icin bosadi Sonuc hamile salak Herif de buldu bir alman yasiyor

Kocasi da topladi italya ya döndü

Konu sahibi sinirli cünkü terk edilmis benim nacizane teorim bu

O degil de sosyal medya da elif vardiya kocasi vardi yesil uzayli ya o boyuna bakmadan o citiri aldatti üstüne yeni bir citir bulmus evlenmis lan ne buluyorlar o uzaylida ayy dedikoduya bayiliyorum

40 yaşında kocaman kadınsın, yeni yetme gibi öyle bir kez görüşmeyle kimse mecnun gibi dolanmaz, kafamdan atamıyorum çıkmazdayım terapiler falan görmez.

Adam üç çocuğum var, karımı seviyorum boşanmam ben böyle devam edelim dedi diye yavşaklığı bundan.

Eşine de dün konuyu açtın, o da tüm sakinliğiyle şartlarınızı kabul etti sus pus oldu oturuyor öylece yani.

Konuyu açar açmaz yok olmuşsunuz ortadan da ,siz şimdi neye panik oldunuz neye hayatınız sönecek bu kadar anlamadım , dimyata pirince diderken evdeki bulgurdan da oldum durumu mu, gelirseniz yazarsınız.

Senin o kişiden ne farkın olduğunu sanıyosun ki? Kandili niye bahane ediyosun?
herkes hata yapabilir.
çok teşekkür ederim. maşallah herkes sütten çıkmış ak kaşık. dinlemeden yargısız infaz olmuş. o kişi bizim müşteri firmada satınalmacı kendisini kaç kere uyarmama rağmen iş dışında yazma dememe rağmen yazdı. bende büyük hata var boşluğuma geldi ve konuştum ama 1 kere geldim yüz yüze sadece 10 dk oda . ben bunun hata olduğunu anladım ve iş içinde mail dışında her yerden engelledim mailde resmi olduğu için yavşayamaz diye ulaşmaya çalıştı ama fırsat vermedim. başkasından etkilendiysem eşime karşı hiç bir sevgim kalmamış ki dediğim için boşanmak istedim. beni tanımış olsalardı pat pat konuşmazlardı. ben neden üzgünüm içimdeki boşluk 40 yaş sendromu beni çok yordu kendimi iyi hissetmiyor hiç mutlu olamıyorum. bu değilki onla bunla konuşuyorum kimseyle konuşmuyorum. hatamı anladım ve geri adım attım.

aklımdan çıkarmasam ne olacak görüşmüyorum ve görümeyeceğim. ama evde mutlu değilim

Hem evli adamla görüşüyorsun hem kendin evlisin anladık da kandil ne alaka
1. si evli adamla görüşmüyorum. kandilde şu alaka yanlışımdan döndüğüm için boşlukta olduğum için hayattan zevk almıyorum intihar edecek kadar bunaldım. hayat anlamsız geliyor. sürekli dua ediyorum. cami cami türbe türbe geziyorum içimin ferahlaması için. namazada başladım bu arada. belki kandil gecesi vesile olur birisi bende etkili bir yorum olur gözüm açılır diye dedim.

çok güzel günah alıyorsunuz. adam iş yerime kadar geldi engelledim diye. işten çıkıp gittim beni görmesin diye. iş arkadaşından yazdı arkadaşını arayıp bir daha telefonunuzu vermeyiniz diye fırça attım. doğru olmadığı için görüşmek istemedim. ama senaryonuz da iyiymiş. yavşak demem ben bu kadar ciddi ciddi konuşup onu istememe rağmen sırıtarak arkadaşından selfi çekip atması.

eşimden çok soğudum bu olaylarda. adamla da hiç birşey yaşamadım. kafa karışıklığı eşimi sevsem bunlar olmazdı diye. bir şeyler eksikki neden başkasından hoşlandım ve konuştum kendime kızıyorum ama eşimede birşey hissetmiyorum iki arada bir derede kaldım. o adamda gerçekten nasıl biri anlatamam iş veriyor firmaya büyük işler o firmadan geliyor bu orda çalışan . bişey desem işi keser sorgularlar diye bişey demiyordum ama en son patronumada anlatıp iş hattından da şahsiden de engelledim. iş yerime geldi ulaşmaya çalıştı ama izin vermedim. sildim komple . sadece 40 yaş sendromu yaşıyorum sanırım bunalımdayım.

burası gerçekten cahil cühale doluymuş
O adamın karısının yerine koydunuz mu kendinizi, ona da cahil cühela dermiydiniz? Veya kocanız öğrense bizim yazdıklarımızı söylese o da cahil cühela olur mu? Sadece siz değilsiniz, iki taraf da evli. Taciz rahatsız etme falan değil ki boşluğuma geldi konuştum yazdınız. Yazma dedim yazdı ne demek? Başka kadın ortalığı ayağa kaldırır adamı rezil eder. Evet sevmediğin biriyle evli kalmak eziyet ama bunun yolu yordamı var. Kimseyi keriz yerine koyup aldatamazsınız. Karar verip arkasında durmanız gerek. Kusura bakmayın ama gizli saklı iş çevirmek yerine gidin boşanın. Kimseyle ilişki yaşamak zorunda da değilsiniz, boşanın kafanızı dinleyin.

terkedilsem böyle yazarmıyım gerçekten anlayışınız beni benden aldı :) ne terkedilmesi şimdi arasam uçarak yazar arar. adamı engelledim sildim doğru olmadığı için ister inanırsınız ister inanmazsınız. onu beğenmedim diye burun estetiği yaptırdı aynı hafta. biz görüştük sonra ben bunun telefonlarına bakmadım sonra beni beğenmedi diye düşünmüş gitti estetik oldu. ama ben dıoğru olmadığı için sonu yok diye bıraktım.

çalışıyorum ortadan kaybolmadım işim yoğun. ayrıca kimse kimsenin evinin içini bilemez. adamı tanısaydınız ne demek istediğimiz anlardınız. ben konuşarak hata yaptığımı söylüyorum zaten ama konu o adam değil boşluğa düşmem neyin yanlış gittiği neden böyle olduğu. hiç güçlü değilmişim ondan ayrılma sebebim evli olduğumuz içindi başka bişey yoktu. 1 kere görüştüm 10 dk başka görşmem olmadı kendisiyle. iş için aradığında yavşak yavşak yavrum gülüm gibi kelimeler kullandığı için iş hattından da engelledim. başta hiç yüz vermeyecektim.

`