Söylecekleriniz hayatımı etkileyebilir yol gösterirmisiniz. Bugün Miraç kandili belki vesile olursunuz.

Eşini aldattığını söyleyen kadına hak mı verdiniz az önce ben mi yanlış okudum?
hak veriyorum diye bir şey demedim. yardım isteyen bir kadına saldırmadan önce biraz halden anlamaya çalıştım. insanlık gereği bu yapılabilir size de öneririm bence hepinizin ihtiyacı var. burda her derdini yazan kadına aptal salak demekten başka bir öneride bulunmuyor kimse. zaten hatalarının farkındalar yardım istiyorlar dertleşmek istiyorlar ama dövüyorsunuz resmen insanları. aldattığını da söylememiş kadın. 1 kere görüştüm cinsellik olmadı konuşulmadı bile demiş. en az 13 senelik bir evliliği tak diye silmektense iyice düşünülmesi gerektiğini söyledim. sizin okuduğunuzu anlamadınız da problem var herhalde? nerde haklısın demişim olan olmuş yapılan hata yapılmış bir insanın suratına aptalsın ahlaksızsın diye bağırmak yerine doğru düzgün bi fikir verebilirsiniz. ama yok linç kültürü illa gelip hakaret edip cıkacaksınız.
 
Aldatmak sadece fiziksel mi olur, konuşmak görüşmek de bir aldatma. 8 aydır konuşuyormuş 1 kere görüşmüş. Yatakta basılması gerekmiyor aldatma olması için. Millet birbirini öldürüyor dışarda bu olaylar yüzünden. İnsanların midesinde kelebekler uçuşmadan sert şekilde konuşmasına hak veriyorum şahsen.
 
Sevmiyor bile olsan evlisin evli aldatmak nedir ya aldatmak kadar kalleşçe birşey yok boşan adam için hayırlı olur
 

Sizin eşiniz 8 ay bir kadınla görüşür bir kez buluşur ama sevişmezse ve sonrasında da sizin suratınıza bakarken sizinle konuşurken yemek yerken hatta yatarken bile başka bir kadını düşünürse o zaman tekrar konuşalım bu konuyu sizinle olur mu, herkes boşan demiş ne diyecekti başka? Aldattığın kocanla evliliğine devam et mi? Komik siz öyle yaparsınız aldatılırsanız.
 
 
Bu konuya ne yardımı edilecek? Ne fikri verilecek? 13 senelik eşini kendisi silmiş zaten. Silmese başkası ile görüşmezdi. Sadece ötekinden umudu kesince vicdan yapıyor. Aldatmak illaha cinsel olmaz. Gönül veya göz başkasına kaymış zaten. İnsanlık gereği tek yapılacak şey eşini kandırmaktan vazgeçmesi ve boşanması. Adam açısından bakınca ne kadar acı ve üzücü bir durum var ortada. Yanında yattığı kadın başkası uğruna aşk acısı çekiyor. Aptal diyen var mı dikkat etmedim ama ahlaksız evet. Yaptığı şey ahlaksızlık çünkü.
 
Senin kocan seni 1 kerecik görüştüğü ama aklından atamadığı biriyle aldatırsa sen silme 13 seneni tabii bu hikayeyi yersen
 
O yorumu yapan Zor bir hamilelik gecirmis sonrasinda erkeklere bilenmis

Sanirim hala orda

Soruyorum huuu sen hamileyken kocan bir kadinla bulussa arasa ne dicen sel gider kum kalir mi dicen

Aldatmak sadece cinsellik degil
 
Hoşlandığın için konuşmuşsun yine de aldatmak sayılır. Eşine anlattın mı durumu bilmiyorum ama bence bilmeli. Kimsenin başına böyle şeyler gelmemeli. Eşinle boşansan da hoşlandığın adam da evli ve çocuklu. Dost olmaktan öte gidemezsin. Kendine yakıştırmamalısın bunları.
 
Ayrıca 8 ayda bir kez görüştüysen nasıl aklından atamıyorsun orayı da anlamadım. Liseli değilsin kırk yaşında kadınsın.
Mügenin konugu kadin gibi hic bulusmadim diyor defalarca bulustugu ortaya cikiyor sadece 2 ay konustum diyor 2 yildir sevgili olduklari kanitlarla ifsalaniyor yani

Gelen tepkileri yumusatmaya calismis aklinca
 
Mügenin konugu kadin gibi hic bulusmadim diyor defalarca bulustugu ortaya cikiyor sadece 2 ay konustum diyor 2 yildir sevgili olduklari kanitlarla ifsalaniyor yani

Gelen tepkileri yumusatmaya calismis aklinca
8 ay önce 8 ayda bir defa defa buluşmuş cinsellik yok ama aklından atamıyor güya. Bir kahvenin kırk yıl hatırı var lafını çok ciddiye almış demek ki.
 
Konuyu ilk olarak esiniz sizi aldatmıs olarak anladım.Sonra mevzuya ayıldım yani ne diyelim ki kalbinin sesini dinle ona git yuvasini falan düsünme mi ? Evlilikte baska sorunlariniz da yoksa durup durup cocugun lgs senesinde bosanma icat etmeniz de cok etik değil cocuk gözünden bakarsak.
 
`