• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylediği şey resmen içime oturdu

Bir kız veya bayan için , ister adına flört deyin ister sevgili itibarsızlığa sürükler bu tür ilişkier tamiri mümkün olmayan hasarlar açar . Īffet bir Genç kız veya bayan için paha biçilmez Mücevherdir edep ise asaletten gelir.
Herkes hak ettiği muameleyi hak eder konu sahibine duyurulur EDEP YAHU !!!

Canim erkeklerin "kezban" diye tarif ettikleri bir bayan tip var . Konunu okurken ne demek istediklerini anladım gerçekten.
Neredeyse tüm mesajlarını kibledim. Bu nasıl çirkin nasıl seviyesiz bir üslup böyle .
O muhabbeti sen acmissin çocuk devamını getirmiş . Madem hoslanmiyorsun böyle sakalasmalardan sana ders olsun bir daha önünü acmazsın .
Sırf aynı cinsiyetteyiz diye burda hepimiz seni mi tutmaliydik yani ?. Kadın olmak erkeklere karşı hep haklı olmak mı oluyor , eşitlik nerde o zaman ?
Kezbanın tanımını yapsana bi bana ?
Şimdi gelip senin gibiler işte diyeceksin. Çünkü zeka seviyesi bu kadar.
Sevgilimle aramdaki yakınlık derecesini ve o an giden konuşma tarzını bilmeden gelip ileri geri konuşanlara ne dememiz gerekiyor peki ?
Buna uyan çok hoş bi kelime var aslındada söylemeyeyim şimdi. Yok yere uzaklaştırılmanın anlamı yok.
Hadi oturup seninle uğraşamayacağım hiç.

Bence konu sahibi haklı. Bir ruja öpücük esprisine ruj seti alırım ama içinde kaç ruj varsa o kadar öpücük isterim demesini bekliyordu muhtemelen. Sevgilisini tanıyan adam öyle bir imada bulunmamalıydı.
Erkek işte, odun.

söyleyiş şeklini bilemem ama çok çok kötü algılamadım ben.sonuçta onu tanıyan sizsiniz çok rahatsızlık duyduysanız ayrılırsınız.

Çok kötü bir cümle sarfetmişş. Ben çok sert bir dille uyarırımdım. Bu tür imalara şaka da olsa gelemem..Tabi o an kim ortam ve sizin şaşkınlığınız gibi etkenlerde donup kalmanızda etkili belki de bende donup kalırdım ama rahatsızlığınızı belli etmelisiniz..

Erkek arkadaşımla konuşurken şakasına bi ruj isteyip bana bunu alır mısın falan dedim. Almayacağını biliyordum hoş tamam alayım dese de kabul etmezdim.
Öylesine sohbet ediyorduk işte.
Bi şeyler söyledi, öpeyim bi falan dedi. Önce rujumu al deyip güldüm. Ama takılıyoruz yani. Beni gayet iyi tanıyor. O da gelip ''bana şu mercedesi alsana'' falan der yani.
'' O zaman ben sana ruj seti alsam bana daha farklı muamele uygulaman lazım, daha farklı şeyler yapmalısın '' falan dedi.
O an böyle içime resmen bi şey oturdu.
Bi kaç gün önce sırf sakalları gitmesin diye tutup kendi teklif etmişti almayı. Böyle bi şeyi kabul edecek olsam zaten o an hadi gel alalım ısrarlarına karşılık verip aldırırdım aldıracağımı. Kesinlikle kabul etmedim ve aldırmadım.
Böyle bi şeye ihtiyacım yok zaten benim.
Şuan aklımdan söylediği şey çıkmıyor. Böyle içime bi ağırlık çöktü resmen.
Napsamda atsam içimden bu şeyi ? :KK43:
Beyefendi doğum günümü bile kutlamayı unuttu zamanında. Ki benim doğum günüm bizim yıl dönümümüz aynı zamanda.
Şimdi onun doğum günü yaklaşıyor. Ama aldıklarımıda hazırladıklarımıda atıcam gitsin onun için hiç bi şey yapasım kalmadı.
Ağlamamak için sıkıyorum da sıkıyorum kendimi. Resmen içime oturan o ağırlığı kaldıramıyorum. Kabullenemiyorum..
hadsize bak sana ne muamelesi yapmış

Kezbanın tanımını yapsana bi bana ?
Şimdi gelip senin gibiler işte diyeceksin. Çünkü zeka seviyesi bu kadar.
Sevgilimle aramdaki yakınlık derecesini ve o an giden konuşma tarzını bilmeden gelip ileri geri konuşanlara ne dememiz gerekiyor peki ?
Buna uyan çok hoş bi kelime var aslındada söylemeyeyim şimdi. Yok yere uzaklaştırılmanın anlamı yok.
Hadi oturup seninle uğraşamayacağım hiç.
Sözlüklere yazabilirsin tatlım kezban diye , eksi olur uludağ olur inci de olur da o ağır biraz şimdi sana .
Ordaki davranışları oku kendini görebilirsin . Ama dersen ki yok summe sen acikla sen söyle nolur kusura bakma vaktim yok .
Sevgilimle o anki konuşma tarzim bikbik diyorsun ama muhabbetin sonucundan memnun olmayan da sensin. Sana herkes o sonuca nasıl , neden vardığını açıklamaya çalışmış. Israrla çaldığım düdük takılıp , bir de insanlara bel altı konuşup iğrenç şeyler söylüyorsun.
Önce kendini sorgulayacaksin bu hayatta kimsenin davranışlarını kontrol edemezsin . Diyelim sevgilin öyle biri veya değil geç onu . Ama edepsizden bol ne var ?
O yüzden kendi davranışlarını kontrol edeceksin..
Gerçi bunu anlayacak misin emin değilim anlatıyorum israrla ama ... Mahalle ağzıyla milletle kavga ediyorsun halen .

Erkek arkadaşımla konuşurken şakasına bi ruj isteyip bana bunu alır mısın falan dedim. Almayacağını biliyordum hoş tamam alayım dese de kabul etmezdim.
Öylesine sohbet ediyorduk işte.
Bi şeyler söyledi, öpeyim bi falan dedi. Önce rujumu al deyip güldüm. Ama takılıyoruz yani. Beni gayet iyi tanıyor. O da gelip ''bana şu mercedesi alsana'' falan der yani.
'' O zaman ben sana ruj seti alsam bana daha farklı muamele uygulaman lazım, daha farklı şeyler yapmalısın '' falan dedi.
O an böyle içime resmen bi şey oturdu.
Bi kaç gün önce sırf sakalları gitmesin diye tutup kendi teklif etmişti almayı. Böyle bi şeyi kabul edecek olsam zaten o an hadi gel alalım ısrarlarına karşılık verip aldırırdım aldıracağımı. Kesinlikle kabul etmedim ve aldırmadım.
Böyle bi şeye ihtiyacım yok zaten benim.
Şuan aklımdan söylediği şey çıkmıyor. Böyle içime bi ağırlık çöktü resmen.
Napsamda atsam içimden bu şeyi ? :KK43:
Beyefendi doğum günümü bile kutlamayı unuttu zamanında. Ki benim doğum günüm bizim yıl dönümümüz aynı zamanda.
Şimdi onun doğum günü yaklaşıyor. Ama aldıklarımıda hazırladıklarımıda atıcam gitsin onun için hiç bi şey yapasım kalmadı.
Ağlamamak için sıkıyorum da sıkıyorum kendimi. Resmen içime oturan o ağırlığı kaldıramıyorum. Kabullenemiyorum..

İlk önce siz rujumu al sonra öperim demişsiniz o yüzden ilk bir şey karşılığı öpücüğü siz teklif etmiş gibi olmuşsunuz.Durduk yere olsa çok ağır bir şaka ama siz zemin hazırlamışsınız.

Yani samimiyetinizi yada muhabbet derecenizi bilemiyorum, o yüzden ortalama bir ilişki için konuşuyorum. Ben senin sakanı da sevgilinin karşılıgını da hoş bulmadım. Yine de sevgilin bir tık önde, bence okkalı bir tribi hakediyor, en azından. Ama sen bu kadar rahatsz olduysan vardır bir bildiğin, deli divane aşık değilsen yol ver gitsin.

rujumu al öyle öperim dersen adam da böyle der zaten senin espri dediğin espri olmamış ki şaka bile olsa hoş değil ki karşılığı doğal olarak böyle olabilir keşke olmasaymış :KK14:

Düşünemeden cevap verdi diyemiyo işte içim. Bi ağırlık var atamıyorum onu. Düşünemedi o..pu muamelesi yaptı boşvereyim gitsin diyemiyorum..
Sen nasıl düşünmeden şaka yaptıysan o da düşünmeden yapmış işte.Söyle o günkü şakalaşmanın seni rahatsız ettiğini.Kendininkinden de rahatsız olduğunu söyle..Bir daha öyle saçma muhabbetlere girmeyelim de..

Hatta o sözün onda da bir rahatsızlık sebebi olmuş olabilir ogün o yüzden öyle demiş bile olabilir, şimdi sende olduğu gibi..Sen ne dedin o an...
O bozulduğunu açıköa göstermiş sen göstermemiş gibisin..

Sözlüklere yazabilirsin tatlım kezban diye , eksi olur uludağ olur inci de olur da o ağır biraz şimdi sana .
Ordaki davranışları oku kendini görebilirsin . Ama dersen ki yok summe sen acikla sen söyle nolur kusura bakma vaktim yok .
Sevgilimle o anki konuşma tarzim bikbik diyorsun ama muhabbetin sonucundan memnun olmayan da sensin. Sana herkes o sonuca nasıl , neden vardığını açıklamaya çalışmış. Israrla çaldığım düdük takılıp , bir de insanlara bel altı konuşup iğrenç şeyler söylüyorsun.
Önce kendini sorgulayacaksin bu hayatta kimsenin davranışlarını kontrol edemezsin . Diyelim sevgilin öyle biri veya değil geç onu . Ama edepsizden bol ne var ?
O yüzden kendi davranışlarını kontrol edeceksin..
Gerçi bunu anlayacak misin emin değilim anlatıyorum israrla ama ... Mahalle ağzıyla milletle kavga ediyorsun halen .
İnciden sonrasını okumadım. Ne olduğunu döktün ortaya. Hadi şimdi sana bu kadar ne dokunduysa al onlarıda git burdan.

Mune Mune polemik ve tartışma bu konuda bitmek bilmedi..Sen online olana kadar kapalı kalmasında fayda var.

Konu sahibi ve üyelerimiz;
Kurallar gereği polemik,hakaret,vb her şey yasaktır
Mune online olana kadar konunuz kapatılmıştır,bilginize..

Back
X