- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Onu teklif etti istemedim aile daha ciddi olur diyeAyrıca benim eşim gelip tanışmıştı ailemle önce. Ailesi sadece bir kez istemeye, bir kez nişana, bir kez de düğüne geldiler :) Bence kendisi gelip ailenizle tanışsın.
Ama daha okul bile bitmemiş, daha ciddisine ihtiyaç yok bence. Madem ailesi böyle yapacak, eşiniz kendini sevdirsin sizinkilere.Onu teklif etti istemedim aile daha ciddi olur diye
Ben aileler konuşsun istiyorum artık ikimiz yıllardır konuşuyoruz zaten aileler tanıssın istedimAma daha okul bile bitmemiş, daha ciddisine ihtiyaç yok bence. Madem ailesi böyle yapacak, eşiniz kendini sevdirsin sizinkilere.
Erkek arkadaşım okuyor son sınıfta
Acele ediyorsunuz bence. Hemen evlenebilecek bir durumunuz yok ki aileler tanışsın. İşleriniz de hemen hazır beklemiyordur mezun olunca. Ailelerin öyle evlenmeden önce uzun süre, senelerce konuşup durması hiç iyi sonuçlar vermiyor. Bence onun ailesi bu yüzden de isteksiz olabilir. Erkek arkadaşınıza çok baskı yapıp bunaltmayın bence bu konuda.Ben aileler konuşsun istiyorum artık ikimiz yıllardır konuşuyoruz zaten aileler tanıssın istedim
Haklısınız kızlar. Ailesi gönülsüz gibi. Ben ailelerin kararına çok önem veririm. Ayrıldığımı mesaj olarak yazdım. Hayırlısı değilmiş demekki ailesi istemiyor
Ne hatası? Bu arada kardeşim resmimizi gördü o söyleyince açıklamak zorumda kaldımHâlâ anlamadınız. Aile sizi istemiyor demedik, niye kendi kendinize babanıza söylediniz dedik. Önce okullar biter, işler bulunur, sonra sevgiliniz ailenizin karşısına çıkar, aileniz onay verirse siz de öbür tarafın karşısına çıkardınız. En son da aileler tanışırdı. Sevgiliniz daha söylememiş ailesine, siz niye kendinizi ortalara attınız? En az 5 sene sonra yapılacak işi bugüne çekmeye çalıştınız. Teşbihte hata olmaz, vakitsiz öten horozun başını keserler demiş atalarımız. Olayları hızlandırmaya çalışmayın. Ayrılmayın da ama hatanızı nasıl telafi edersiniz bilemedim.
İyi de belki aileler anlaşamayacak. Bi konuşsun tanısınlar istedim5 yıllık ilişki. Kk de yorumlar. Ve bitti mesajı. İşte bu yüzden ailesi tanışmak istememistir. Henüz çok genç ve tecrübesiz iki insanın peşine düşmemek için.
Ailelerin tanışması demek söz nişan düğün ve curcuna demek arkadaşım. Sen bile buna hazır değilsindir. Tanismasinlar bence. Hele bi önünüzu görün. Söz hakkını önce siz edinin. Aileler ile neden hemen cikmaza giriyorsunuz.
Cevap atmadıAyrılık mesajına o nasıl tepki verdi? ailen istemiyor dedin ve peki mi dedi sana ?
ailesi istemiyorsa bile burada istemedikleri şey ''sen'' değilisn bence. henüz okuyor dedin şu an ciddi bir adım atmak istememeleri çok doğal. ama zamanı geldiğinde elbet oğullarının 5 yıllık sevgilisi artık tanımak bir adım atmak isterlerdi. sizde bir zamanlama sıkıntısı olmuşCevap atmadı
Babam istemiyorum ben dedi bunu erkek arkadaşıma söyledim. Ve istememe sebebi boyu kısaymış o yüzden istemiyorum dedi erkek arkadaşım da neden istemiyor baban diye sorduÜniversiteyi geçen yıl bitirmiş bir erkek kardeşim var.
Bugün gelip sizdeki gibi bir durumu açsa ve dese ki arayıp tanışın, "ne diyeyim insanlara?" derim. Ve aramak da istemem yani.
Daha mesleğine bile karar vermiş değil, askerlik duruyor, yaş henüz 23.
Ve yalan yok, körkütük çılgınca aşık değilse asla da istemem 30dan önce evlenmesini.
Belki siz şu an çok olgun ve evlilik yetkinliğinde olduğunuzu düşünüyorsunuz ama inanın henüz %98 ihtimalle hazır değilsiniz o toplara girmeye.
Fevri davranmışsınız. Bir şekilde babanız duyduysa dahi yapılması gereken sevgilinizin ailesine emrivaki yapmak değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?