Söyledikleri doğru mu?

Kızlar hepinize teşekkür ederim. Yardımınız için çok sağ olun. Ayrılık mesejı attım ailesi onay vermedikten sonra ben soğurum ciddi ciddi ne kadar sevsem de. Aile de önemli

Aileyi gördünüz mü? Yaşantıları, görgüleri nasıl? Aileniz ile denk mi? Siz yapabilir misiniz onlarla? Tarzları nasıl? Köy geleneği ile yaşayan insanlar belki? Bunları hiç düşünüp tarttınız mı? Aileler tanışsın istiyorsunuz da sizin bir fikriniz var mı?

Önce yüz yüze mi görüşelim?

5 senede siz annesiyle hiç muhattap oldunuz mu:? Benim görüştüğüm kişinin annesi daha 4. ayında tanışmak istemişti. Gönülsüzler gibi geldi.

Bence net konuşup durumu anla.

Gönülleri sana mı yok , yoksa çocuk askere gitmeden etmeden acele mi etmek istemiyorlar.

Al çocuğu güzelce konuş derim.

Kızlar hepinize teşekkür ederim. Yardımınız için çok sağ olun. Ayrılık mesejı attım ailesi onay vermedikten sonra ben soğurum ciddi ciddi ne kadar sevsem de. Aile de önemli

Senin baban onay vermedi zaten

Onun ailesi hemen arasa olacak mıydı

Bence önce kendinizi tartın kimse sizi istemek zorunda değil ki

Babam istemiyorum ben dedi bunu erkek arkadaşıma söyledim. Ve istememe sebebi boyu kısaymış o yüzden istemiyorum dedi erkek arkadaşım da neden istemiyor baban diye sordu

Sence sen evliliğe hazır mısın? Babam seni istemiyor çünkü kısa boylusun bir insana denecek bir şey mi??? Ailem seni istemiyor demişsin, istenmediği aileye neden annesini tanışmaya yollasım bu çocuk???

Bu nedir ya? Yorumlariniz, yaptiginiz hareketler filan... Iyiki aramamis kadın ailenizi. Henüz çocuksunuz siz. Ayriyetten diger cocugunda daha okulu bitmemis bunu yazmamissiniz basta, is yok, askerlik yok ne tanismasi? Sirf babaniz duydu diye olaylari buraya vardirmissiniz meğer. 5 sene bosuna zaman harcamaşsınız püf desen yıkılacak bir iliskiye.

Bence kestirip at.
O zaman olacaklar şöyle ; sevgilin annesine baskı yapacak , annesi gönülsüz arayıp gönül almaya çalışacak oğlunun zoruyla.
Oğluna da sana da zitlanacak.
Her işinizi de yokuşa sürecek
Hep huzurunuzu kaçıracak.
Bunları tecrübe ettim. Sonu boşanma malesef.
Çok açık konuştuğumun farkındayım.
Ama gerçekten bulaşma. İçine girdikçe göreceksin ki oğlunu paylaşamayan, insanlıktan bihaber biri muhattabin.

Tabi ki araması gerekirdi.
Çekinmek nedir yahu?
Erkek arkadaşınızında konuşmasından sanki ailesinin pek gönlü yok gibime geldi.
Gene de siz tepkili önyargılı olmayın.
Anneleriniz bir tanışsın bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…