- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Pitircikpitirr
-
Ayni durum benimde basima geldi :) kuaforde calisirken bi erkek geldi iceri ve icimden dedim ki ne kadar yakisikli. Sonra bizla agda odasina geldi. Dedim ki ne oluyor. Sonra konusmaya basladi kiz oldugunu soyledi bi donem yurtta kalip tacizlere maruz kaldigini soyledi o durumuna cok uzuldum. erkek olusunu kendini koruma amacli tercih ettigini dusundumO degilse eski çalıştığım yerde bir cocuk vardi. Erkek gibiydi ama yinede surati cok bebeksiydi hep merak ettim bu niye boyle diye. Sonra ogrendim kadin iken erkek olmaya karar vermiş. Valla anlamamistim duyana kadar. O derece çakmadım yani. Bunu niye anlattım çünkü konuya inanmadim sahte gibi geldi. Şurda anım dursun dedim.
Onun icin de ameliyat oldu. Azcik kalin sadecePeki ses olayini nasil halletti? Sesi erkek gibi mi kadin gibi mi?
Ayrica kabul edilecegine ben de inanmiyorum. Kabul ettiremez mumkun degil.
Kuzenim iki sene once cinsiyet degistirip kadin oldu. Fizigi ve yuzu kadindan farkli degil. Su anda bir sevgilisi var onun durumunu biliyor ve bir senedir cikiyolar. Ciddi dusunuyolar fakat cocugun ailesine acilamiyorlar. Sizce kuzenimin gecmiste erkek oldugunu onun ailesi bilmeli mi? Soylerlerse ailesinin kabul etmeyeceginden korkuyorlar.
Aslinda evlenmeye niyetleri yoktu. Ama Selin Cigercinin evlendigini duyunca karar vermisler biz de yapabiliriz diye.
Peki ses olayini nasil halletti? Sesi erkek gibi mi kadin gibi mi?
Ayrica kabul edilecegine ben de inanmiyorum. Kabul ettiremez mumkun degil.
Sesi de mi bayan gibi genelde sesinden anlasiliyor
Adam biliyor zatenBilmeli tabii ki.Bir şekilde açığa çıkar bu. Muayenelerde açığa çıkabilir, adam bebek istediğini söylediğinde açığa çıkabilir. Söylemeli kesinlikle, geç bile kalmış.
Adam biliyor zaten
Aynen oyle dusunuyolar. Ama bi yandan da baskasindan duyacaklarina bizden duysun diyolar. Burdaki yorumlarin da yarisi soylesin yarisi soylemedin gidiyor :)Söylemesinler kesinlikle,hem zaten kuzenin eşi olacak kişi ile paylaşacak herşeyi ailesi ni ilgilendirmez, toplumun kafa yapısı belli ,boşuna mutluluğunu bozmasınlar,ha nedir aile avrupai ve açık fikirli dir paylaşılır öbğr türlü olmaz diyorum;
Yarın öbür gün çocuk torun isterlersede olmuyor derler ,yada düşünmüyoruz istiyorlarsa da bir evlat edinir bir hayat kurtarırlar ,buda artısı olur bu işin
Kimden duyacaklarki,aile ile sosyal çevreyi fazla tanışık edip yüz göz etmesinler,ve kuzenin ailesinden akrabadan biri söyler derseniz düğünde yapmasınlar sade nikah, az öz insan gereksiz tanışıklığa mahal vermesinler benceAynen oyle dusunuyolar. Ama bi yandan da baskasindan duyacaklarina bizden duysun diyolar. Burdaki yorumlarin da yarisi soylesin yarisi soylemedin gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?