Soylemeden olur mu sizce?

Peki ses olayini nasil halletti? Sesi erkek gibi mi kadin gibi mi?
Ayrica kabul edilecegine ben de inanmiyorum. Kabul ettiremez mumkun degil.

Ayni durum benimde basima geldi :) kuaforde calisirken bi erkek geldi iceri ve icimden dedim ki ne kadar yakisikli. Sonra bizla agda odasina geldi. Dedim ki ne oluyor. Sonra konusmaya basladi kiz oldugunu soyledi bi donem yurtta kalip tacizlere maruz kaldigini soyledi o durumuna cok uzuldum. erkek olusunu kendini koruma amacli tercih ettigini dusundum konuya gelicek olursak bence soylenmesi gereken bi durum.

Soylemezlerse bunun kulaklarina gitmeme ihtimali yokki. Bunun bebeklik fotografi var ilkokul anilari var dostu dusmani dedikodusu var. Ben rahat bi insanim ona ragmen boyle birseyi sonradan duyup insanlarin icinde dumur olsam cok kizardim. İki ucu b.klu degnek...

Ailenin duymama gibi bi ihtimali var mı sizce? Aile direkt gelin adayını ve ailesini arastıracaktır zaten. Kuzenin über zengin biri değilse kimse de kabul etmez, rüyadan uyansa iyi olur.

Öğrenilir sanırım.
Sevgilisi arkasında duracaksa söylesinler.
Kabullenilmesi zor geliyor ayrıca...

Bilmeli tabii ki.Bir şekilde açığa çıkar bu. Muayenelerde açığa çıkabilir, adam bebek istediğini söylediğinde açığa çıkabilir. Söylemeli kesinlikle, geç bile kalmış.

Aslinda evlenmeye niyetleri yoktu. Ama Selin Cigercinin evlendigini duyunca karar vermisler biz de yapabiliriz diye.

Başka isimler vermeyin bence

Peki ses olayini nasil halletti? Sesi erkek gibi mi kadin gibi mi?
Ayrica kabul edilecegine ben de inanmiyorum. Kabul ettiremez mumkun degil.

Sesi de mi bayan gibi genelde sesinden anlasiliyor

Ses tellerine de müdahele ediyorlar

Söylemesinler kesinlikle,hem zaten kuzenin eşi olacak kişi ile paylaşacak herşeyi ailesi ni ilgilendirmez, toplumun kafa yapısı belli ,boşuna mutluluğunu bozmasınlar,ha nedir aile avrupai ve açık fikirli dir paylaşılır öbğr türlü olmaz diyorum;
Yarın öbür gün çocuk torun isterlersede olmuyor derler ,yada düşünmüyoruz istiyorlarsa da bir evlat edinir bir hayat kurtarırlar ,buda artısı olur bu işin

Aynen oyle dusunuyolar. Ama bi yandan da baskasindan duyacaklarina bizden duysun diyolar. Burdaki yorumlarin da yarisi soylesin yarisi soylemedin gidiyor :)

Aynen oyle dusunuyolar. Ama bi yandan da baskasindan duyacaklarina bizden duysun diyolar. Burdaki yorumlarin da yarisi soylesin yarisi soylemedin gidiyor :)
Kimden duyacaklarki,aile ile sosyal çevreyi fazla tanışık edip yüz göz etmesinler,ve kuzenin ailesinden akrabadan biri söyler derseniz düğünde yapmasınlar sade nikah, az öz insan gereksiz tanışıklığa mahal vermesinler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…