Soylemeden olur mu sizce?

Kuzenim herseyin tam olmasini istiyor. Cok hevesli o rituelleri yasamaya. Gelinlik falan giymek icin can atiyor

Kuzenim herseyin tam olmasini istiyor. Cok hevesli o rituelleri yasamaya. Gelinlik falan giymek icin can atiyor
Canım nikahtada giyer gelinliği birşey olmaz yine az öz insan nikah sonrası bir yemek müzkli eğlenceli birşey yapılır ,ben diyorum akrabaları çok aynı ortamda tutmasınlar düğünde bunlara mı dikkat edecek anı mı yaşayacak ,gerçi kendileri bilir ama benim oyum söylemesinler,ilerde duruma göre açılırlar belki çok istiyorlarsa,yada şöyle bir şeyde olabilir çift cinsiyetli doğanlar oluyor ,öyle bir sorunu vardı ve düzelttridi diyebilirler belki bunu daha kolay kabullenir aile

Bu fikir cok iyiymis. Bu arada ya farkli sehirde yasicaklar ya da imkani olursa yurt disinda.

ben de bunu merak ediyorum ya
mesela sonradan kadın olan erkekler özel bölgesini kestiriyor mu
oraya normal vajina mı yapılıyor?
kusura bakmayın merak sadece

Aile kabul etmez bence ama bunu söylemek size kalmadı. Onlar gerek duyarsa bir şekilde söyler

Benim yakın cevremden olmayan fakat ara sıra konuştuğum biriside bu durumu yaşadı kadın oldu sevgilisi kabul etti çok sevdiler ailesinden gizledi adamin evlendikten sonra açığa çıktı ve erkek tarafi kavga kiyamet.. apar topar boşandılar gorustuklerini biliyorum ama aileden gizli tabi ki diyeceğim o ki gizlemesin " kuzeniniz "

İste bundan korkuyolar. Soylicekler galiba

Birbirlerini çok seviyorlarsa söylemeden evlensinler öğrenilirse şartlara göre karar verip hareket ederler en azından evlilik yaşamış olurlar....ama şimdi öğrenirlerse bence hiç evlenemezler ancak rest çekerlerse...ben olsam söylemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…