- 15 Kasım 2016
- 85
- 20
- 3
- 30
- Konu Sahibi Pitircikpitirr
-
Kuzenim herseyin tam olmasini istiyor. Cok hevesli o rituelleri yasamaya. Gelinlik falan giymek icin can atiyorKimden duyacaklarki,aile ile sosyal çevreyi fazla tanışık edip yüz göz etmesinler,ve kuzenin ailesinden akrabadan biri söyler derseniz düğünde yapmasınlar sade nikah, az öz insan gereksiz tanışıklığa mahal vermesinler bence
Canım nikahtada giyer gelinliği birşey olmaz yine az öz insan nikah sonrası bir yemek müzkli eğlenceli birşey yapılır ,ben diyorum akrabaları çok aynı ortamda tutmasınlar düğünde bunlara mı dikkat edecek anı mı yaşayacak ,gerçi kendileri bilir ama benim oyum söylemesinler,ilerde duruma göre açılırlar belki çok istiyorlarsa,yada şöyle bir şeyde olabilir çift cinsiyetli doğanlar oluyor ,öyle bir sorunu vardı ve düzelttridi diyebilirler belki bunu daha kolay kabullenir aileKuzenim herseyin tam olmasini istiyor. Cok hevesli o rituelleri yasamaya. Gelinlik falan giymek icin can atiyor
Bence sorabilmeli çünkü o bir kadın,yinede buradan KiB leyenler olur ihtimaline karşı site yönetimi ne danışmak gerekirKuzenim buraya uye olup kendi sorularini sorabilir mi? Yani bi sorun olur mu bu?
Bu fikir cok iyiymis. Bu arada ya farkli sehirde yasicaklar ya da imkani olursa yurt disinda.Canım nikahtada giyer gelinliği birşey olmaz yine az öz insan nikah sonrası bir yemek müzkli eğlenceli birşey yapılır ,ben diyorum akrabaları çok aynı ortamda tutmasınlar düğünde bunlara mı dikkat edecek anı mı yaşayacak ,gerçi kendileri bilir ama benim oyum söylemesinler,ilerde duruma göre açılırlar belki çok istiyorlarsa,yada şöyle bir şeyde olabilir çift cinsiyetli doğanlar oluyor ,öyle bir sorunu vardı ve düzelttridi diyebilirler belki bunu daha kolay kabullenir aile
Vajina yapiliyormus.ben de bunu merak ediyorum ya
mesela sonradan kadın olan erkekler özel bölgesini kestiriyor mu
oraya normal vajina mı yapılıyor?
kusura bakmayın merak sadece
ama yapılsa bile hamile kalamaz ki ileri de çocuk olsa bileVajina yapiliyormus.
Evet hamile kalamicak. Anlaticaklar galiba. Ailesi onaylamazsa da baslarinin caresine bakicaklar.ama yapılsa bile hamile kalamaz ki ileri de çocuk olsa bile
bu arada Mutlaka ailesine durumu anlatmalı
hangi yalan ömür boyu sürer ki?
Aile kabul etmez bence ama bunu söylemek size kalmadı. Onlar gerek duyarsa bir şekilde söylerKuzenim iki sene once cinsiyet degistirip kadin oldu. Fizigi ve yuzu kadindan farkli degil. Su anda bir sevgilisi var onun durumunu biliyor ve bir senedir cikiyolar. Ciddi dusunuyolar fakat cocugun ailesine acilamiyorlar. Sizce kuzenimin gecmiste erkek oldugunu onun ailesi bilmeli mi? Soylerlerse ailesinin kabul etmeyeceginden korkuyorlar.
Biz soylemicez zaten. Kuzenim yanimda o soruyu sordurdu bana.Aile kabul etmez bence ama bunu söylemek size kalmadı. Onlar gerek duyarsa bir şekilde söyler
Anladm. Pardon o zaman. Bence söylemesi iyi olur ama kabul etme ihtimalleri yok bence. Umarım her şey yolunda giderBiz soylemicez zaten. Kuzenim yanimda o soruyu sordurdu bana.
İste bundan korkuyolar. Soylicekler galibaBenim yakın cevremden olmayan fakat ara sıra konuştuğum biriside bu durumu yaşadı kadın oldu sevgilisi kabul etti çok sevdiler ailesinden gizledi adamin evlendikten sonra açığa çıktı ve erkek tarafi kavga kiyamet.. apar topar boşandılar gorustuklerini biliyorum ama aileden gizli tabi ki diyeceğim o ki gizlemesin " kuzeniniz "
Kuzenim cok guldu bu yazdigina :)Ay ben şok biz kız halimizle sevgili bulamıyoruzadam cinsiyet değiştirip evleniyor ben bu erkekleri çözmüş değilim
En iyisini yaparlar :) sonuçta karlar eriyince dağın engebesi ortaya çıkarmış :)İste bundan korkuyolar. Soylicekler galiba
Sizin tanidiginizin eskiden erkek oldugunu nasil ogrenmis kocasinin ailesi?En iyisini yaparlar :) sonuçta karlar eriyince dağın engebesi ortaya çıkarmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?