Soylemeden olur mu sizce?

Herkes ilerde çocuk olmayınca ortaya çıkar demiş ama
Sanki biyolojik olarak kadın ve erkeğin banko çocuğu oluyor mu?

Ben bilmek istemezdim. çünkü biz her ne kadar yabancılar olarak duruma sıcak baksak da hiçbir anne-baba için ideal bi durum değil bu.

Ben ne yapardım biliyor musun? kesinlikle söylemezdim. yukarda bi arkadas da yazmış, evlenip başka şehre mümkünse de yurtdisina giderdim.

Bazı şeyleri bilmemek iyidir :)

Peki ya çocuk işi ne olacak evlatlık mi alsınlar ya da taşıyıcı anne mi bulsunlar sizin evladiniz sizden böyle bir şey saklasa hoş olur mu

Bizim toplumumuzda buna ne kadar hos görülü davranirlar, aile buna müsade edermi?
Kendini erkek bedeninde sıkısmıs hisseden bi kadin vucudunu ruhuna uydurdugu icin bi yuvayi cokmu görmeliyiz, mutlulugu hak etmiyolar mi ?

Su an kafasi iyice karisti kuzenimin. Yarisi soyle diyo yarisi soyleme :)

Bizim toplumumuzda buna ne kadar hos görülü davranirlar, aile buna müsade edermi?
Kendini erkek bedeninde sıkısmıs hisseden bi kadin vucudunu ruhuna uydurdugu icin bi yuvayi cokmu görmeliyiz, mutlulugu hak etmiyolar mi ?
Elbette bana kalsa herkes istediği gibi yaşasın ama sizde biliyorsunuz ki anne babalar buna henüz adaptasyon süreçlerini tamamlayamadilar o yüzden ilerde boşanma durumu olacağına şimdiden soylensin ki daha kötü olaylar aksetmesin

Su an kafasi iyice karisti kuzenimin. Yarisi soyle diyo yarisi soyleme :)
Kuzenin kabul görmek mi istiyor, onay almak mı istiyor? eğer bunlarsa söylesin, şansını denesin, evliliğini içine sinerek yapsın.

yok eğer tek korkusu "ya ilerde öğrenilirse" ise o zaman söylemesin. evlenip kaçsın bi yerlere.

Ne zaman evlenecekler?

Bu aileye çok büyük haksızlık olur..anne baba sonradan duyarsa yikilirlar..Söylemeleri gerekir ama izin vereceklerini dusunmuyorum bende istemez kabul etmezdim..böyle bir duruma evlilik çok zor bir karar acele edilmemeli çünkü özel bir durum söz konusu..

Asil istegi kabullenilmek. Dugununu yapip gelinligini giyerek evlenmek istiyo. Ama ya onay verilmez ve ailesi evlatliktan reddederse diye de korkuyo.
Eger aileye soylerlerse yaza dugun dusunuyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…