- 29 Ekim 2016
- 393
- 340
- 18
- Konu Sahibi Pitircikpitirr
-
Çocuk meselesi gündeme gelince söylemek durumunda kalmislarSizin tanidiginizin eskiden erkek oldugunu nasil ogrenmis kocasinin ailesi?
Peki ya çocuk işi ne olacak evlatlık mi alsınlar ya da taşıyıcı anne mi bulsunlar sizin evladiniz sizden böyle bir şey saklasa hoş olur muSöylemesinler...
Dügün yapmayip aileleri cok kaynastirmasinlar ve baska sehire tasinsinlar
Kac yil evli kalabilmisler peki?Çocuk meselesi gündeme gelince söylemek durumunda kalmislar
Evlenince ya baska sehire ya da yurt disina gitmeyi dusunuyolar.Söylemesinler...
Dügün yapmayip aileleri cok kaynastirmasinlar ve baska sehire tasinsinlar
O degilse eski çalıştığım yerde bir cocuk vardi. Erkek gibiydi ama yinede surati cok bebeksiydi hep merak ettim bu niye boyle diye. Sonra ogrendim kadin iken erkek olmaya karar vermiş. Valla anlamamistim duyana kadar. O derece çakmadım yani. Bunu niye anlattım çünkü konuya inanmadim sahte gibi geldi. Şurda anım dursun dedim.
O biliyor :)Sevgilisi anlamıyor mu yahu
O biliyor :)
Tam bir sure veremicem ama kısa bir zaman dilimi olduğunu biliyorum malum hamilelik durumu olmayınca söylemek durumunda kalınmış 1 yıl dahi değil diye biliyorumKac yil evli kalabilmisler peki?
Peki ya çocuk işi ne olacak evlatlık mi alsınlar ya da taşıyıcı anne mi bulsunlar sizin evladiniz sizden böyle bir şey saklasa hoş olur mu
Su an kafasi iyice karisti kuzenimin. Yarisi soyle diyo yarisi soyleme :)Herkes ilerde çocuk olmayınca ortaya çıkar demiş ama
Sanki biyolojik olarak kadın ve erkeğin banko çocuğu oluyor mu?
Ben bilmek istemezdim. çünkü biz her ne kadar yabancılar olarak duruma sıcak baksak da hiçbir anne-baba için ideal bi durum değil bu.
Ben ne yapardım biliyor musun? kesinlikle söylemezdim. yukarda bi arkadas da yazmış, evlenip başka şehre mümkünse de yurtdisina giderdim.
Bazı şeyleri bilmemek iyidir :)
Yazi tura atsinlarSu an kafasi iyice karisti kuzenimin. Yarisi soyle diyo yarisi soyleme :)
Elbette bana kalsa herkes istediği gibi yaşasın ama sizde biliyorsunuz ki anne babalar buna henüz adaptasyon süreçlerini tamamlayamadilar o yüzden ilerde boşanma durumu olacağına şimdiden soylensin ki daha kötü olaylar aksetmesinBizim toplumumuzda buna ne kadar hos görülü davranirlar, aile buna müsade edermi?
Kendini erkek bedeninde sıkısmıs hisseden bi kadin vucudunu ruhuna uydurdugu icin bi yuvayi cokmu görmeliyiz, mutlulugu hak etmiyolar mi ?
Kuzenin kabul görmek mi istiyor, onay almak mı istiyor? eğer bunlarsa söylesin, şansını denesin, evliliğini içine sinerek yapsın.Su an kafasi iyice karisti kuzenimin. Yarisi soyle diyo yarisi soyleme :)
Asil istegi kabullenilmek. Dugununu yapip gelinligini giyerek evlenmek istiyo. Ama ya onay verilmez ve ailesi evlatliktan reddederse diye de korkuyo.Kuzenin kabul görmek mi istiyor, onay almak mı istiyor? eğer bunlarsa söylesin, şansını denesin, evliliğini içine sinerek yapsın.
yok eğer tek korkusu "ya ilerde öğrenilirse" ise o zaman söylemesin. evlenip kaçsın bi yerlere.
Ne zaman evlenecekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?