Soylemeden olur mu sizce?

tüm yorumları okuyamadım ama aklıma takıldı, bunlar evlenince oğlanın ailesi çocuk isteyecek, o konu nasıl olur o zaman açıklamak zorunda kalırlar mı bilemiyorum

tabikide bilmeliler o adamı besleyip büyüten bu yaşa getiren onlar evlenecekleri kadını da onaylamak ya da onaylamamak en büyük hakları yarın öbür gün torun sevmek isteyecekler bi de o mesele var

söylemeyin kesinlikle.

Bekareti sorun eden milletiz bu tabiki sorun olur bu aile çocuk ister rahat bırakmazlar bide söylemese bile nişan düğün akrabalar tanışacak illaki birinden duyarlar daha kötü olur

Büyük konuşmiyim ama oğlumun her seçimi başımın üstüne yeri var....
zerre sorun çıkarmam heleki seçeceği hayat arkadaşıysa....ama velakin herkes ben olmadığı için söylenmemesi taraftarıyım
öğrenilme durumunda inkara gidilebilir ispat yoksa...

Tabi canim benim işim gücüm yok taraftar topluyorum :)) homofobi bir hastaliksa eşcinselliği normal kabul etmek daha büyük bir hastalıktır kendi fikirlerini kendine sakla burada kimsenin yorumuna olumsuz birşey söylemedim konu sahibinin kuzeniyle alakalı yorumlar yapıyoruz herkes özgür düşüncesini belirtiyor yorumuma yorum katma taraftar toplamaya çalışan se n oluyosun şu durumda çoğunluk senin gibi dusunmeyip de düşünüyormuş gibi dolasanlarla doluysa hadi canim...
Dışarda erkekden dönmeleri görünce yadirgayip da burda medeniyetlik taslama yeter..
En çok düşündüğünü açığa soyleyemeyenlere anlam veremiyorum açık ve net olunuz çoğunluğa uyma psikolojisiyle ayakta durmak zor :)

Son düzenleme:

eşcinsellik dsm 5 kriterlerine göre psikiyatrik bir hastalık değildir. bugün çocuğum eşcinsel diye bir doktora götürseniz o onu mutlu bir eşcinsel yapar :) dünyaca kabul görmüş bir cinsel yönelim artık bu 21. yüzyıla gelin lütfen. hastalık falan diyerek insanları ötekileştiremezsiniz buna transeksüeller dahil. yakında homofobi bir hastalık olarak kabul edilecek. insanları baskılayınca homoseksüellik de baskılanıyor evli gayler ve lezbiyenlerle dolu dünya. gizliden gizliye insanları aldatmaları yerine gerçek kimlikleriyle mutlu olabilmeliler. eşcinsel olup şu an kullandığınız teknolojiden tutun bir çok konuda dünyaya katkı sağlayan milyonlarca insan var. madem bu kadar katısınız en basitinden iphone kullanmayın mesela ceosu tim cook bilinen bir eşcinsel :) sizin hastalık olarak tanımladığınız eşcinselliği ile barışık, reşit bireylerle rızasıyla ilişki yaşayan topluma faydalı dünyaya faydalı uyumlu bir insan.

ama bakın çok ilginç bir bilgi vereceğim pedofili denen bir hastalık var tedavisi de mümkün değil. mesela bu tepkinizi kapalı kapılar ardında çocuklara tecavüz eden pedofiliklere verirseniz dünya daha temiz ve güvenli bir yer olur.

Arkadaslar escinsellige nerden geldi konu? Kuzenim kiz oldu kendini oyle hissettigi icin. Bu arada sevgilisiyle onun ailesine soylememe karari aldilar. Cunki bicok engelle mucadele etmek istemiyolar.

etmezler ya hic solemesinler boşverin belli olmuosa kimsenin bilmeisne gerek yok

bence durustlukten olmeyin kabul etmezler izin vermezler
cocuk olmuycak diosunuz normal kac tane cıftın cocugu olmuyor cok mu anormal durum bu
aileleri cok yuz göz etmeyin kaynastırmayın buna ragmen bırgun duyulursa en azından olan olmus olur

Tepkimi anladın mi ben durduk yere eşcinsellik hastalık demedim bana homofobisiniz bu da bir hastalıktır denirse tepkimi gösteririm bakınız sizin yaptığınız yorumlar daha bir tepkidir sadece bir insanı olabildiğine haksız gösterelim de bu değil mi derdiniz :)) Senin düşüncen odur benimki bu hic mi düşünce özgürlüğümüz yok artık şu tepkiyi verenlerle de konuşasım gelmiyor..21. Yy konusuna gelince evet ahir dönemdeyiz vaay halimize herşey o kadar normal karşılanıyor ki gerçekten kıyamet yaklaşıyor :)) Zaten ahir dönemde doğruyu konuşan insan sayısı azalacak ve dogrunun yanında olmaktansa yanlışı tercih edenler aksine artış gösterecek.. şükürler olsun ben memnunum halimden....

Arkadaslar escinsellige nerden geldi konu? Kuzenim kiz oldu kendini oyle hissettigi icin. Bu arada sevgilisiyle onun ailesine soylememe karari aldilar. Cunki bicok engelle mucadele etmek istemiyolar.
Eşcinselliği öne sürenlere cvp veriyorum görüyorum ki artık ne söylesem boş:)

Konu sahibesi haklı, mevzu ne eşcinsellik, ne de homofobi.
Bir sorun var ve size danışıyor, olayı dine, ahirete, ona buna getirmeyin.

Aileye söylenmeli
Bu elbette ki bir gün duyulacak
Dini kısmına yorum yapmıyorum, herkesin inancı kendine
Baştan söylenir elbet bir tepki oluşacaktır ama erkek sevdiğinin arkasında durmalı
Durum budur ve ben bu insanı seviyorum diyebilmeli bu kadar net
Bu gün söyleyemiyorsa yarın öbür gün duyulduğunda kuyruğunu kıstırıp ailesinin dizinin dibine dönecek demektir
Bence bunu yaşamak daha zor, kuzenin endişelerini anlıyorum ama bugün üzülürse bir kere üzülür evlendikten sonra işin içine aileler karıştıktan sonra bu pirinci ayıklamak daha zor olur. Sonuçta sizde bir ailesiniz, bunun saklandığı ortaya çıkınca oğlanın elbet hesap soracaktır, bu detayları düşünmek lazım. Şunu kabul edelim ki bunu sonradan öğrenen hiç bir aile aa öylemiymiş olsun demeyecektir, bekaretin bile sorun olduğu bir ülkede yaşıyoruz, bırakınız efendim modernlikmiş, anlayışmış, bu ülkede her yıl genç kız üfürükten sebeplerle öldürülüyor, bunu yok sayacak bir aile olabileceğine inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…