- 23 Eylül 2016
- 2.015
- 2.585
- 83
- Konu Sahibi Pitircikpitirr
-
Karşı cinsiyete benzemek günah bunun bir zorluğu olsaydı bu ayetler boşuna indirilmezdi yani demem o ki her seyi en iyisiyle dogrusuyla bilen Rabbim'in ayetlerine karşı cikmak olur (haşa) bunu savunmak bile.. yapmayın lütfenDinen uygun olmadığıni biliyorz fakat hangi kadın hormon alıp yüzünde sakal çıkmasını ister durduk yere... ben eşime renkli pantolon giydiremiorm onlar bıçak altına yatıp cinsiyet değiştiriorlar bence kimse bunu keyifden yapmaz
Yok annem zayifliktan degil 150 cm boyumla 64 kiloyu gordugumde de vardi:) erkek olacakmisim da son dakka dusmus benim pipi:)Zayıflıktandır o :)
Canim bunun üzerine inanki hergün tv de gördüğümüz hocalar bile nasil eleştiri yapıyorlar Kur'an-ı kerim bile ayetlerle eleştiriyor Rabbim uydurmasin hiçbirimizi de yakinlarimizi da çocuklarımızı da her konuda tabi...ben 4+4 lüğüm diye kesinlikle demiyorumSavunmuyorum yanlış anlamayın sadece büyük konuşmamak gerek
Kinamayalim.. ama Allah islah etsin diyelim.. hangi aile boyle birseyi kabul edebilirki..Ne iğrenç ya Allah'ın yarattığına isyan edip onu değiştirmek Allah akıl fikir versin
Of bunlar ne rezil yorumlar arkadas. 2 dakika medeniyete asssla tahammül edemeyin tamam mi, hemen taraftar toplamaya ortamı kiskirtmaya çalışın. Yanlış bulanlar dahi dışardan fikrini soylesin siz NASIL NORMAL YORUMLAR GELIRRRRR diye çıldırın. Asla yorum yapmadan geçme nezaketini göstermeyin. Transeksuellik bir hastalık değildir, ancak homofobi bir hastalıktır.Ya bırakın yaygarayı bunların ikisi de herif herifkuzen bey gelinlik te giyer mi acaba prenses model
Nasıl ömer döngeloğlu gerçekten miKınamak bence bu durumda çok farklı böyle cinsiyet değiştirenleri ömer döngeloğlu gibi bir hoca bile elestiriyorsa diyecek sözüm yok..Farklı durumlarda ben de sana katılıyorum kesinlikle kimseyi kinamam ama şu durum farklı
böyle birşeyi saklayabileceklerini düşünmeleri çok iyimser geldi bana.Kuzenim iki sene once cinsiyet degistirip kadin oldu. Fizigi ve yuzu kadindan farkli degil. Su anda bir sevgilisi var onun durumunu biliyor ve bir senedir cikiyolar. Ciddi dusunuyolar fakat cocugun ailesine acilamiyorlar. Sizce kuzenimin gecmiste erkek oldugunu onun ailesi bilmeli mi? Soylerlerse ailesinin kabul etmeyeceginden korkuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?