mirajoy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2014 551 96 123 1 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mirajoy #121 ayygull .!.: kayınavliden belkide bilerek ayrı eve çıkmanı istemiyor olabilir bak , görsel olarak seni hep yanında görmek istiyodur. Genişletmek için tıkla... sımdı dusunun kı ogulları boyle bırını s.kmeye hergun gıtse ceplerınden para cıkacak ben burdayım para cıkmıyor rahat dıye dusunuyor da olabılırler
ayygull .!.: kayınavliden belkide bilerek ayrı eve çıkmanı istemiyor olabilir bak , görsel olarak seni hep yanında görmek istiyodur. Genişletmek için tıkla... sımdı dusunun kı ogulları boyle bırını s.kmeye hergun gıtse ceplerınden para cıkacak ben burdayım para cıkmıyor rahat dıye dusunuyor da olabılırler
WOLFROG Ekşiden aynı tadı alamıyorum Pro Üye 24 Haziran 2011 23.463 48.914 798 1 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mirajoy #122 Ne yani rahat edebilmeniz icim kayinvalideyle kayinpederin olmesi mi lazim? Allah onlara uzun saglikli omurler versin ne diyim...
Ne yani rahat edebilmeniz icim kayinvalideyle kayinpederin olmesi mi lazim? Allah onlara uzun saglikli omurler versin ne diyim...
R Rossiene Nirvana Kayıtlı Üye 21 Nisan 2009 5.283 3.574 773 1 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mirajoy #123 Ohaaa ,harbi ohaaa. Nasıl bi cisimsin sen ya.
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 1 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mirajoy #124 mirajoy .!.: sımdı dusunun kı ogulları boyle bırını s.kmeye hergun gıtse ceplerınden para cıkacak ben burdayım para cıkmıyor rahat dıye dusunuyor da olabılırler Genişletmek için tıkla... Sadece o işe mi yarıyorsun? Kendini böyle mi görüyorsun? Garipsin Valla
mirajoy .!.: sımdı dusunun kı ogulları boyle bırını s.kmeye hergun gıtse ceplerınden para cıkacak ben burdayım para cıkmıyor rahat dıye dusunuyor da olabılırler Genişletmek için tıkla... Sadece o işe mi yarıyorsun? Kendini böyle mi görüyorsun? Garipsin Valla
Beyondparadise Az İnsan Çok Huzur ;) Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 3.531 2.078 698 1 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mirajoy #125 yok artık
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 57.857 221.107 1.223 53 1 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mirajoy #126 mirajoy .!.: sımdı dusunun kı ogulları boyle bırını s.kmeye hergun gıtse ceplerınden para cıkacak ben burdayım para cıkmıyor rahat dıye dusunuyor da olabılırler Genişletmek için tıkla... Zurna'nın zırt dediğini duydunuz mu hanımlar? Ben duydum o zaman konu kapatılabilir...
mirajoy .!.: sımdı dusunun kı ogulları boyle bırını s.kmeye hergun gıtse ceplerınden para cıkacak ben burdayım para cıkmıyor rahat dıye dusunuyor da olabılırler Genişletmek için tıkla... Zurna'nın zırt dediğini duydunuz mu hanımlar? Ben duydum o zaman konu kapatılabilir...