gelın on numara bes yıldız yasıyorHepimiz zor zamanlar geçirdik,bircogumuzda geçirmeye devam ediyoruz,evet bende kv evinde oturuyorum yememiz ayrı ama içiçe yiz kapımız bir ,herşey ayakalti meydanda evet bende ayrı bir evim olsun istiyorum üstelik kv ile mesafeliyim çok iyi gecinemiyoruz ama yinede böyle birşey demek hiç aklıma gelmedi,yani ben resmen olselerde miras bize kalsın diyorsun anladim.Doğru anladiysam başlık çok çirkin ,kendi ailene kendi gelininizin bu şekilde dusundugunu düşünün!!!
Eğer ben yanlış anladiysam da başlığı,özür dilerim yorumum ve yanlış anlamam için..
Amin cumlemızesana Allah tan hayırlı şifalar diliyorum, demogoji ve atraksiyon kraliçesi :)
ee oyle :)Mirajoy,Senin istediğini Allah istemiyorsa,
konu kapanmıştır!
O zaman çok takılma bu konuya..ee oyle :)
BENDEN COK TAKILAN VAR ZATEN SUAN EVDE OTURUYORUM RAHATIM KIMSEYLE DE SORUNUM YOK AMA BENIM TARAFIMDAN BAKILAN KONUYA AYRI YERLERDEN BAKILDIGI ICIN BU YORUMLAR NORMAL KIMSE BENIM HAYATIMI YASAMIYOR KI NE YAZACAGINI BILSIN KONUYU DUZENLEMEM DE BILEREK YAPILMISTIR OYLE GORMEK ISTEYEN COK OLUNCA OYLE GÖSTERMEK BENIM GÖREVIMO zaman çok takılma bu konuya..
Bak imzanda bile ne güzel yazmışsın.
YAPACAGIM YAPTIGIM HERSEY KARSIMA EVLADIM TARAFINDAN CIKACAK ZATEN BU DUNYA DA CIKMAZSA DIGER DUNYADA CIKACAK KI OBUR TARAF TA BIR İPLİĞİN HESABI VERILEMEZKEN BIZ NE HESAPLARA KALICAZ ALLAH BILIRElbet kalır size miras merak etmeyin,siz evladınıza nasıl bırakacaksanız öyle ...
Rabbimden tek dileğim sizin gibi gelin vermesin .
siz ,nişanlımı seviyorum iyi biri ,ailesinin maddi durumuda iyi bugun almasalarda ben napar ne derim aldırırım nasılsa bir ev kendime, eşimin maaşı az olsada babası verir bakar bize diyerek evlenmişiniz .şimdi de yaptıramıyorusnuz istediğinizi (kimse size bakmak ev almak zorunda değil ) o yüzden de eşinize ve ailesine tepkilisniz.oyunun kuralını bildiklerini halde huysuzluk yapan mızıkçı çoçuklar gibisiniz.baştan ya evlenmicektiniz yada kabul ediceksiniz durumu ya da işe gireceksiniz.başka yolu yok çünkükonuyu uzun uzun anlatmak ıstesem evlılıgımızden nısanımızdan berı neler yapmadıklarını belkı hak verırsınız kı benım anne babam evlendıkten sonra bıle benı dusunmelerıne ragmen erkek cocugunu dusunmeyen anne babalar bana kötu gelıyorlar ben boyle bırseyı ılk defa gördum kı kendı cevrelerınde de dıslanan tiplerdır bencıllıklerınden
On numaran beş yıldızın yoksa,beş numara bir yıldız yasa,madem seviyorsun eşini,hiç yıldızın olmasa ne olur ki, herşeye göğüs gerdigin için bir numara olursun fena mi?gelın on numara bes yıldız yasıyor
EŞİM BENİM EVİM ZATEN SIKINTI YOK O KONU DA ALLAH BOZMASINOn numaran beş yıldızın yoksa,beş numara bir yıldız yasa,madem seviyorsun eşini,hiç yıldızın olmasa ne olur ki, herşeye göğüs gerdigin için bir numara olursun fena mi?
Neden evlendiğini merak ediyordum meğer cevabını daha önce vermiş :) Daha evlenmeden hesabını yapmış arkadaşta evdeki hesap çarşıya uymamış. Allah'ım kudretinden sual olunmazsiz ,nişanlımı seviyorum iyi biri ,ailesinin maddi durumuda iyi bugun almasalarda ben napar ne derim aldırırım nasılsa bir ev kendime, eşimin maaşı az olsada babası verir bakar bize diyerek evlenmişiniz .şimdi de yaptıramıyorusnuz istediğinizi (kimse size bakmak ev almak zorunda değil ) o yüzden de eşinize ve ailesine tepkilisniz.oyunun kuralını bildiklerini halde huysuzluk yapan mızıkçı çoçuklar gibisiniz.baştan ya evlenmicektiniz yada kabul ediceksiniz durumu ya da işe gireceksiniz.başka yolu yok çünkü
EVET OGULLARINI DUSUNUYORLAR ZATEN BEN 20 YASINDAYIM OGULLARI 37 OLUCAK OKADARhem insanların evinde kalıyorsunuz hem konusmuyorsunuz hem de resmen ölmelerini mirasın size kalmasınız istiyorsunuz. Ve tüm bunlara ragmen evlendiğiniz adamın parasına bakmamak erdem mi oluyor? Tam kovulmalıksınız ama eminim onlar da oğullarını düşünüyordur. Ayıp ya hu
900 lirayla hem gecinilmeyecegini hem de ev kurulmayacagini bilip neden esinize baski kuruyorsunuz?
Ailesi yardim etsin diye düşünüp yapiyorsaniz hataya dusersiniz evlilik sizin sorumlulukları da sizin...
Özür dilerim ebeveynlerim ölmesini ve mirasını istediğim için , arkadaşım ne anlatıyorsun sen ?YAPACAGIM YAPTIGIM HERSEY KARSIMA EVLADIM TARAFINDAN CIKACAK ZATEN BU DUNYA DA CIKMAZSA DIGER DUNYADA CIKACAK KI OBUR TARAF TA BIR İPLİĞİN HESABI VERILEMEZKEN BIZ NE HESAPLARA KALICAZ ALLAH BILIR
VAR ÖYLE BIR DUNYA SIZ HANGI DUNYADASINIZ BILMIYORUMKonu sahibi bide cok romantik bir sekilde "ben esimin maddiyatina bakmadim,maneviyatina baktim.
Dogru, esinin degil onun ailesinin maddiyatina bakmis. Kendisine zengin aile buldugunu sanip herseyi onlardan bekliyor. Sen totonun üstüne otur ama ev iste. Yok öyle bir dünya canim, yok.
BEN COK ŞIMARIK YETİŞTİRİLDİM BURDA DA SIMARIYORUMÖzür dilerim ebeveynlerim ölmesini ve mirasını istediğim için , arkadaşım ne anlatıyorsun sen ?
Bu nasıl ters psikoloji , yattı balık yan gider mi diyorsun ne diyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?