• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemeseydiniz bilmiyordum

Burda eşinin ailesini nasıl öldüreceğine dair yol mu istiyorsun ne istiyorsun .
Vallahi iyi oldu senin buraya bunları yazman ilerde başlarına bir şey gelirse aha kapak gibi yazıyor burda herşey...
Ben korkarım senin gibi adamlardan , terbiyesiz!!!
Yok var sizin gibi insanlar sinsi ve hain , herşey beklenir senden ...
Kk yazılanlar iyi ki silinmiyor , delil bu yazdıkların .Hatta suç duyurusun da bulunuluyor mu bakıcam şimdi.Eşin de öğrensin yüzünü.

Konu sahibi bide cok romantik bir sekilde "ben esimin maddiyatina bakmadim,maneviyatina baktim.

Dogru, esinin degil onun ailesinin maddiyatina bakmis. Kendisine zengin aile buldugunu sanip herseyi onlardan bekliyor. Sen totonun üstüne otur ama ev iste. Yok öyle bir dünya canim, yok. :KK14:
EVET ESIM BENI SEVIYOR HEMDE COK GENCIM GUZELIM OLUCAK OKADAR AILESI DE BU GUZELLIGI ALMIS BENDEN BASKA KIMI BULUCAKLARDI

EVET OGULLARINI DUSUNUYORLAR ZATEN BEN 20 YASINDAYIM OGULLARI 37 OLUCAK OKADAR
37 yasındaki adam kendi ailesine bakacak durumda değilse sana zaten piyangonun büyüğü vurmuş. :) Haketmiş misin? Hem de fazlasıyla. Ama birinin sana ölümün sırayla olmadıgını hatırlatması gerekiyor. Belki de sen ölürsün oğulları onlara miras kalır.

37 yasındaki adam kendi ailesine bakacak durumda değilse sana zaten piyangonun büyüğü vurmuş. :) Haketmiş misin? Hem de fazlasıyla. Ama birinin sana ölümün sırayla olmadıgını hatırlatması gerekiyor. Belki de sen ölürsün oğulları onlara miras kalır.
OGULLARI BANA KALDI HIH ÖLÜRSEM DE ECELIM LE OLUCEM

Sen örneğinde de gördüğümüze göre, parayla alınabiliyormuş güvenme o yüzden kendine o kadar :)
evet para kalır ama guzellık gıderkı estetık botoks var o da parayla ay sıkıldım bu konudan

Yaz dök sen içindekileri dua et başlarına bir şey gelmesin , anandan emdiğin sütü nasıl getiriyorlar burnundan .Sıkılma sıkılma , anlat sen .
Ne planlıyorsun başka ?

Back
X