- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
sitede büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir ve yasaktır.BEN COK ŞIMARIK YETİŞTİRİLDİM BURDA DA SIMARIYORUM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sitede büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir ve yasaktır.BEN COK ŞIMARIK YETİŞTİRİLDİM BURDA DA SIMARIYORUM
EVET ESIM BENI SEVIYOR HEMDE COK GENCIM GUZELIM OLUCAK OKADAR AILESI DE BU GUZELLIGI ALMIS BENDEN BASKA KIMI BULUCAKLARDIKonu sahibi bide cok romantik bir sekilde "ben esimin maddiyatina bakmadim,maneviyatina baktim.
Dogru, esinin degil onun ailesinin maddiyatina bakmis. Kendisine zengin aile buldugunu sanip herseyi onlardan bekliyor. Sen totonun üstüne otur ama ev iste. Yok öyle bir dünya canim, yok.![]()
BEN KURALLARI OKUMADIM Kİsitede büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir ve yasaktır.
Ondan şüphem yok zaten yoksa 2 sini birden ihlal etmezdin. Ama ikisinide söylediğime göre okumuş oldun.BEN KURALLARI OKUMADIM Kİ
37 yasındaki adam kendi ailesine bakacak durumda değilse sana zaten piyangonun büyüğü vurmuş. :) Haketmiş misin? Hem de fazlasıyla. Ama birinin sana ölümün sırayla olmadıgını hatırlatması gerekiyor. Belki de sen ölürsün oğulları onlara miras kalır.EVET OGULLARINI DUSUNUYORLAR ZATEN BEN 20 YASINDAYIM OGULLARI 37 OLUCAK OKADAR
EVET OGULLARINI DUSUNUYORLAR ZATEN BEN 20 YASINDAYIM OGULLARI 37 OLUCAK OKADAR
EVET ESIM BENI SEVIYOR HEMDE COK GENCIM GUZELIM OLUCAK OKADAR AILESI DE BU GUZELLIGI ALMIS BENDEN BASKA KIMI BULUCAKLARDI
OGULLARI BANA KALDI HIH ÖLÜRSEM DE ECELIM LE OLUCEM37 yasındaki adam kendi ailesine bakacak durumda değilse sana zaten piyangonun büyüğü vurmuş. :) Haketmiş misin? Hem de fazlasıyla. Ama birinin sana ölümün sırayla olmadıgını hatırlatması gerekiyor. Belki de sen ölürsün oğulları onlara miras kalır.
kuralları okumak kesinlikle günde 3-5 konu açmaktan daha zor:)Ondan şüphem yok zaten yoksa 2 sini birden ihlal etmezdin. Ama ikisinide söylediğime göre okumuş oldun.
yok bulmazlar görsel olarak aıle toplantılarında masallahım oldugu için bulamazlarsen bu kafayla gidersen bulurlar yenisini merak etme hiç
Sen örneğinde de gördüğümüze göre, parayla alınabiliyormuş güvenme o yüzden kendine o kadar :)EVET ESIM BENI SEVIYOR HEMDE COK GENCIM GUZELIM OLUCAK OKADAR AILESI DE BU GUZELLIGI ALMIS BENDEN BASKA KIMI BULUCAKLARDI
diğer konuda intihar etmek istediğini yazan da onlar sanırım :) neyse neden yazıyosam ciddiye alıp, ilahi karşılığını veriyor kötü niyetinOGULLARI BANA KALDI HIH ÖLÜRSEM DE ECELIM LE OLUCEM
evet para kalır ama guzellık gıderkı estetık botoks var o da parayla ay sıkıldım bu konudanSen örneğinde de gördüğümüze göre, parayla alınabiliyormuş güvenme o yüzden kendine o kadar :)
ben surunurum kesın yılanlık var ya tam yakısırSen örneğinde de gördüğümüze göre, parayla alınabiliyormuş güvenme o yüzden kendine o kadar :)
yok bulmazlar görsel olarak aıle toplantılarında masallahım oldugu için bulamazlar