Söylemeye bile utanıyorum:( Ne olur yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi puffss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

puffss

Ziyaretçi
aslında nasıl söylenir böle bi şey bilmiyorum ama tek bildiğim bu konu beni fazlasıyla üzüyor,vicdanen rahatsız ediyor ve her geçen gün pişmanlıklara itiyor.. kendimi hiç olmadığı kadar çaresiz hissediyorum.kimseye bi şeye diyemiyorum.çünkü korkuyorum ve utanıyorum.bir genç kızın yapmaması gereken en önemli şeyi yaptım..evlenmeden sevglimle ilişkiye girdim..hala onunla birlikteyim..ama..biliyorum çok tepki alcam bunun üzerine ama ne olur yorum istyorm..pişmanım korkuorum..artık hayatın bana getireceği her hangi bir şeyden çok korkuyorum..

kaç yaşındasınız ki bunu hata olarak değerlendiriyorsunuz
sevmiyorsanız güvenmiyorsanız neden böyle bir şey yaptınız
sonunun olacağını düşünmediğiniz için mi pişmansınız
bana görede çok doğru bir davranış değil ama
bunu söylediğinize göre aileniz çok tutucu olmalı

nasıl yapabıldın ,yanı o zamana kadar nasıl korkmadın ,nasıl bırakabıldın kendını..

bence olan olmuş bunun için kndini yiyip bitirme ,bundan sonrasına bak..

yaşınız kaç ne zaman evlilik düşünüyorsunuz yada ilişkinizin ciddiyeti nedir bimiyorum..

ama bu korkulacak birşey değil ki...

utanmayın lütfen evlilik dışı ilişki belkihala toplumumuzda çok ters ama dünyanında sonu değil olan olmuş birkere..

mühim olan sadece bir kişiyle kalması... elin diline sakız olmadığın sürece başın ağrımaz herhalde.

ayrıca hertürlü ilişkiyi yaşayıp bir tek bakire kalanlar çok mu iyi?

25 yaşındayım..sevgilimlede ciddi düşünüyoruz..evlencez ama ne zaman olur bi fikrim yok..işte o konuda bi fikrim olmadığı için korkuyorum ya olmazsa diye..onu çok seviyorum..ama çok rahatsız ediyo beni yaptığım bu hata

canım cahilde değilsinki lisans mezunusun ne istediğini bilen ve bilgili mantıklı birisinn.. seni sorgulamak neden yaptın demek bana düşmez sonuçta senin namusun senden sorulur bu beni ve hiçkimseyi ilgilendirmez.. peki yaşın kaç ve evlilik düşünüyormusunuz?? yani erkek arkadaşının bu konu hakkındaki yorumu ne??

yaşın çok da küçük değil. sorun ettikçe herşey kötüleşir. bence madem ilişkiniz ciddi kendini iyi de hissetmiyorsun. sevgilinle konuş en azından yüzük takın. düğünü hemen yapmasanızda olur.

hımm aynı yaştayız seninle canım.. peki nekadardır berabersiniz ? ve yine tekrarlıyorum sorumu erkek arkadaşının bu konu hakkındaki yorumu ne??

üzülmenin kahrolmanın kimseye bir faydası yok.Bir anlık zevk yüzünden vicdan azabı çekiyorsun.Olan olmuş yapacak bir şey yok artık.Erkek arkadaşın ne diyor bu konuda? Merak ettim.

yaa arkadaş yapmadan sorsana yapınca nasıl yardım edelim ne gibi bişey yapalım
olmuşla ölmüşe biz ne yapabilirizki

yaptığın hata değil bence
ama doğru bi davranışta bulunmuşsun da diyemicem
sen o şartlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmışsındır ama böyle bi durum ortaya çıkmıştır diye tahmin ediyorum
zaten ciddi düşünüyoruz evlenicez diyosun.
çok fazla kafana takma olmuş bi kere..

ben kendi adıma yapmazdım ama karşı da değilim... bunu yaşayan çok fazla arkadaşım var... onları hiç yargılamadım ; onlar da beni ... bu kadar karamsar bakma olaya... yaşamak istemişsin yaşamışsın... madem yolunda giden bir ilişkin var şimdilik yıpratma kendini...

bu yoruma sonuna kadar katılıyorum
sonuçta namus kavramı iki damla kanla sınırlı değil
bunu böyle büyüttüğümüz için olay bu kadar büyüyor aslında
bundan sonra sana düşen daha dikatli davranmak
söylemeye dilim varmıyor ama bu noktadan sonra erkek milleti biraz daha rahat tavırlar sergileyebiliyor
bunların olmasına izin vermediğin ve ciddiyete döktüğünüz sürece bi sorun yok gibi...

Sanırım hazır değildin bu duruma..Acele etmişsin bence.
Yoksa insan zaten evlilik öncesi ilişkiye karşı değilse,kendi gönül rızası ile yaşamışsa neden utansın ki?

demek kı kendınden emın olmadan böyle birşey yaptın.. keşke pişman olmak ne zaman evlencez dmek yerine şu anda kendini çok özel çok mutlu hissetseydin.. yani kimse seni evlilik vaadi vermedi neticede birlikte olmadan önce ama şimdi evlilik derdine düşmüşssün.. 25 yaş bunu kaldırabilcek bir yaş, silkin ve kendine gel emin ol bundan daha güçlüsündür sadece şu an kafan çok karışıktır. hissttiğin tüm güzel hisleri bu tereddüt ve korkularla kaybetme.
umarım daha güzel günler sizi bekler.

canım ne zamandır birliktesiniz? ve erkek arkdaşının bu konu hakkındaki yorumu nedir? yaşın uygun sevdiğin insanla beraber olmuşsun bakire diye geçinip neler yapan kızlar var pişmanlık duyulacak bi konu değil ama kendini hazır hissetmiyorsun yada etik olmadığını düşünüyorsun olan olmuş artık sıkma canını

erkek arkdşmla 3 senedir birlktyz.oldukça güçlü bir ilişkimiz war..sevgili muhabbeti yok bizim aramızda..evli çiftler gibi yaşıoruz..sadece evlerimiz ve soyadımız ayrı..ailelerimiz ilişkimizi biliyor..fakat bi kaç sebepten dolayı bnmkiler onaylamdı evliliği.bu yüsden nişan bile yapamadık..kendi aramızda yüzük falan taktık..girdiğimz ortamlardada sözlü oldğmzu söylüorz..evet biliyorm olacakla öleceğe yapcak bi şey yok ama kendimi çok huzursuz hissediyorum..erkek arkdşma huzursuzluğumu söyleyemiorm..kendimi iyi hissetmek istyrm..bu yüsden sizlerle paylaşmak istedim..çünkü hiç kimseye söyleyemedim..

ne dıyecegımı bılemedım ben olsam yapamazdımm ama ters karsılamıyorum bunu..
yakın zamanda oldu sanırım sakın ol mantıklı dusun sevgılın ne dıyor,?

bu olay aysandıktan sonra sevgılın tepkısı ney arkadsım??

ah be güzelim bunu bile bile nasıl ileri gidebildin peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…