Söylemeye bile utanıyorum:( Ne olur yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi puffss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bak cloudy de ayni seyi soyluor.... hic bir erkek " sen beni aldin aldin yoksa evde kaldim" modunda bir kizi istemez. bu kizla ilk iliskiye giren kendisi de olsa... sana olan saygisini yitirmemeli. senin kisiliginden ve olgunlugundan guc almali. ben boyle bakiyorum...

aynen katılıyorum ve ekliyorum
bazı durumlarda ise çok rahat davranışlar sergileyebilirler
nasıl olsa ipler benim elimde bana mecbur diyerek
bazı şeylere göz yummak zorunda kalabilirsin
işte bu yüzden diyoruz kendini ona mecburmuş gibi hissetme ve hissettirme

evlenmeden önceki cinsel birlikteliğe karşıyım...
ama seni yargılayacakta değilm...
yargılamak banada düşmez..
anlaşılan pişmansınız ,olan olmuş artık önünüze bakın...
evliliği düşünüyorsanız bi sorun yok o zaman...

Canım yapmaman gereken birşeyi yapmışsın,ama olan olmuş.Olanla ölene de çare bulunmazmış.Bence sen utanılacak birşey yapmamışsın, çünkü zaten ikinizde birbirinizi seviyorsunuz ve ciddisiniz. Olmasaydı daha iyi olurdu.Ama böyle birşey oldu diye de kendini kahredip, hayata küsmemelisin.
Bence erkek arkadaşınla konuşup kaygı ve korkularını ona anlatmalısın. O sana destek olunca daha kolay atlatabilirsin.İnşallah herhangi bir sorun çıkmazda bir an önce evlenirsiniz.
Ailenin onu istemediğini yazmışsın.Ama bu durumda sen onlara kabul ettireceksin.Al karşına aileni konuş, ben onu seviyorum ve ne olursa olsun evlenicem, ve bunun sizin rızanızla olmasını istiyorum de. Onlar da buradan gerekli mesajı alıp, tamam diyeceklerdir bence.
Hem hayırlısıysa herşey olur, sen korkma. Ne demişler GELİN ATA BİNMİŞ, YA NASİP DEMİŞ....

evet bende üstteki iki arkadasa da katlıyorum yani sevgili cloudy - ve mnla -ya...

ben sana mecburum köleyim artık herşeyimi kaybettim elalem ne der.. kimsenin yüzüne bakamam. benim senden sonram olamaz moduna sakın sakın girme..

işte o zaman o sağlam ilişkin hassaslaşır. en ufak bir tartışmada blörfler başlayabilir. sanki kızsın da yada bana mecbursun gibi..
sonuçta yine diyorum ha yüzeysel ha gerçekten bir ilişki.. aynı.. hatta bu daha dürüstü.. heryerini gösterip her türlü şeyi denyip yapan bi bekareti kalan çok mu temiz dürüst sanıyorsun.

evlilik sadece aradaki engelleri kaldırmak için mi yapılır..yani bekaret gitcek die mi yapılır..bn lafından onu çıkardım..eğer doru anladysam katılmıorm..sırf bunun için evlilik yapılmaz ve bnce evlilik sacece ytağın etrafında dönmüyor..desert06rose

güzelim ince detaycı die herşeyi düşünmek zorundamı?? o an ateşle barut misali birşeyler yaşamışlar ve fazlasıyla ileri gitmişler durduramamışlar kendilerinii erkekte neden suç arıyorsunki sonuçta bu bayan arkadaşımızda isteyerek bu işe kalkışmış ve pişmanda değilim diyor sadece kendisini bi acaip hissediyor oda olsun istememiştir fakat dedimya ateşle barut misali o anki duygu patlamasıyla yaşanan bişey olsa gerek engel olamadılar sanrıım birbirlerine... Ayrıca dediğin şu lafa takıldım "ne önemi kalcak evlenmeden evlilliğin ne farkı olucak o farkı yaşayamıcaksın " Ne yanii evlenmeden bu işi yaşayan arkadaşlar evlendikten sonra o farkı yaşiyamicakları için kendileri kahretmelerimi lazım?? evlendikten sonra yaşicak olan bizlerinde boynumuza madalyamı takıcaklar ?? tamam benimde 5 yıllık bir ilişkim var bende ciddiyim evlilik yolundayızz ve bizde ileri gitmedik pişman olicağımız şeylere meğil vermedik ama lütfen yaşayan kişilerede pis kötü kaka diye bakmayalım olurmu tatlım??yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
valla evliliği sadece yasal seks olarak gören bir zihniyete sahip olduğumuz sürece
insanlar yatak ilişkilerini meşrulaştırmak için evlendikleri sürece
bu tarz düşünceler olmaya devam edecektir ne diyelim
arkadaşın yaptığı doğru bir şey değil ama
düşüncelerde gitgide kaymaya başladı sanki

teşekkür ederim belinay bu msjı sevdim..evet çok kötü bi halt ettim..ama kötü kaka pis bi insan değlim..her insanın zayıf olduğu anlar vardır bnm zayıf anım bni kötü zamanda yakaladı..umarım başkaları bnm yaptığımı yapmazz

hangi fark ben anlamadım ? evlenince farklı olan nedir ki? eskiden olduğu gibi kimse elinde kanlı çarşafı sallayıp merasim yapmayacak heralde. evlilik sadece cinsellikmidir? insanlar paylaşımlarını artırmak için evlenmezlermi? yada ben yanlış anlıyorum

rica ederim güzelimm.. bak diğer arkadaşlarda diyor kendini kötü hissetme kendini kahretmee kendine saygı duy ve erkek arkadaşına sakın ama sakın taviz verme onun oldun diye kölesi oldun anlamına gelmiyorr sakın güzelimm.. vee son birşey söylüyorumm HAYATTA BÜYÜK KONUŞMAMAK LAZIM VE ACIYARAK BAKAMAK LAZIM ...BÜYÜK KONUŞMA DÖNER DOLAŞIR O LAFI YEMEK ZORUNDA KALIRSIN, ACIMA ACINAK HALE DÜŞERSİN... (BUNUDA ANLAYAN ANLADI UARIM)

belinaya sonuna kadar katılyıorum
yani tamam evlenmiş olanların başına böyle bişey gelmemiş olabilir ama büyük konuşmayın
ilerde bir kzıınız olur onun başına gelir falan,büyük konuşmayın sakın,kınamayında...
hoş bişey elbette değil ben karşıyım evlenmeden cinselliğe ama olan olmuş artık

Şenizkaydirigubbakcemile5yerimseniben:1hug:a.s.

canım kesinlikle kötü kaka pis bi insan değilsin..sen sadece o anın büyüsüne kapıldın
ayrıca evlenmek sadece cinsellik değildir
evlenmek düşünceleri ve hayatları birleştirmektir
buna böyle bakıldığı sürece evlilikler yolunda olur
o yüzden agathos doğru söylüyosun bence..

yaşın çok küçük değilmiş 25 yaşındasın aklı başında birisin yani çok seviyorum ilişkimiz ciddi diyosun ee bunda korkulcak ne var anlamadım yanii laelaelaelaelae

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkdşlar..bni kendime getirdiniz..çok saolun..en azından dünyanın sonu değilmiş:)

aynen sonuna kadar katılıyorum..kımseye bı göbek bağın yok..

bak ne güzel de demişsin hiç bir şeyin garantisi yok die.farkındasın her şeyin.ince detaycı biri demişsin sevgilin için bence kesinlikle değil.detaycı birinin yapabileceği bir davranış deil bu.

BELİNAYCIM
''tamam benimde 5 yıllık bir ilişkim var bende ciddiyim evlilik yolundayızz ve bizde ileri gitmedik pişman olicağımız şeylere meğil vermedik ''demişsin ne de güzel demişsin keşke siz de öyle yapabilseydiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:

pardon bebeğim neyii yapabilseydik bizdee:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…