tamam pişman olmanız doğal ama çok abartıyorsunuz çokk
arkadaşım daha öncede yorumumda yazdım
namusu iki damla kanla sınırlı değil
her türlü ilişkiyi yaşayıp bakire olanlar çok mu dürüst
kendine haksızlık etme
sadece bundan sonra daha dikatli ol
ipleri sevgilinin eline verme ve ona ihtiyacın varmış gibi davranma
ona mecbur değilsin çünkü
cunku bunlar onu da korkutur. yapitiginiz seyi sorgulamasina sebep olur. ve senin yasadigin pismanligi yasamaya baslarsa senden uzakalasabilir. hepsini de gectim hicbir erkek bir kizin kurtaricisi olmak istemez. yani sanki sen ona muhtacmissin gibi. boyle bir imada bulunmamalisin bence...
aslında nasıl söylenir böle bi şey bilmiyorum ama tek bildiğim bu konu beni fazlasıyla üzüyor,vicdanen rahatsız ediyor ve her geçen gün pişmanlıklara itiyor..kendimi hiç olmadığı kadar çaresiz hissediyorum.kimseye bi şeye diyemiyorum.çünkü korkuyorum ve utanıyorum.bir genç kızın yapmaması gereken en önemli şeyi yaptım..evlenmeden sevglimle ilişkiye girdim..hala onunla birlikteyim..ama..biliyorum çok tepki alcam bunun üzerine ama ne olur yorum istyorm..pişmanım korkuorum..artık hayatın bana getireceği her hangi bir şeyden çok korkuyorum..
bak burda dur derim yasakkelime ince detaycı biri olsaydı bu durmda olmasdın şuanda bence yani kendini durdurmalıydı bi saatten sonra senin için yapmalıydı seven insan zarar vermemeli kıymamalı karşısındakine tamam ciddi olabilirsinizde ne önemi kalcak evlenmeden evlilkiğin ne farkı olucak o farkı yaşayamıcaksın ince detaycı sevgilin düşünmeliydi bunları tabi sende neyse olmuş olan inşşşş evlenirsiniz demekten başka bişi düşmüo bana :uhm:
teşekkür ederim belinay bu msjı sevdim..evet çok kötü bi halt ettim..ama kötü kaka pis bi insan değlim..her insanın zayıf olduğu anlar vardır bnm zayıf anım bni kötü zamanda yakaladı..umarım başkaları bnm yaptığımı yapmazz
belinaya sonuna kadar katılyıorum
yani tamam evlenmiş olanların başına böyle bişey gelmemiş olabilir ama büyük konuşmayın
ilerde bir kzıınız olur onun başına gelir falan,büyük konuşmayın sakın,kınamayında...
hoş bişey elbette değil ben karşıyım evlenmeden cinselliğe ama olan olmuş artık
tamam pişman olmanız doğal ama çok abartıyorsunuz çokk
arkadaşım daha öncede yorumumda yazdım
namusu iki damla kanla sınırlı değil
her türlü ilişkiyi yaşayıp bakire olanlar çok mu dürüst
kendine haksızlık etme
sadece bundan sonra daha dikatli ol
ipleri sevgilinin eline verme ve ona ihtiyacın varmış gibi davranma
ona mecbur değilsin çünkü
kafama takıyorum çünkü hiçbir[U] şeyin garantisi yok [/U]geçte olsa bunu anladım..bir yuvamın olamamasından endişe ediyorm..diyelimki nasip olmadı onunla evlenmek..bir başkası olursa tabiki dürüst olup doru sölemekten yanayım..ama..ama..bu eğer lerle yaşamak bni bitiryor..günden güne çöktüğmü hissediyorum..bazen yolda yürürken insanlar bna baktığında acaba anlaşılıor mu dur die bi düşünce gelio aklıma:) galiba bn paranoyak oldum:)
bak ne güzel de demişsin hiç bir şeyin garantisi yok die.farkındasın her şeyin.ince detaycı biri demişsin sevgilin için bence kesinlikle değil.detaycı birinin yapabileceği bir davranış deil bu.
BELİNAYCIM
''tamam benimde 5 yıllık bir ilişkim var bende ciddiyim evlilik yolundayızz ve bizde ileri gitmedik pişman olicağımız şeylere meğil vermedik ''demişsin ne de güzel demişsin keşke siz de öyle yapabilseydiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?