Söylemeye bile utanıyorum:( Ne olur yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi puffss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yaşın 25, 3 senedir birliktesin ve sağlam bir i,lişkin olduğunu söylüyorsun sonu evlilik olmasa bile sevdiğin adamla çok özel bişiy yaşadın bunun pişmanlığını duymak yerine onunla bu özel anı paylaştığın için sevinmelisin elbetteki evlilikle gelişmesi daha hoş ama kötü bişiy yaptığını düşünülemez bence :)

olmuşla ölüme çare yoktur biranlık zevk için yaptın ne diyelim arkadaşım

canim senin yasin kücük degil , simdi zaten artik geri dönüs yok senin icin ....sevgilile otur konus kendini nasil hissettigini anlat simdi anlatmazsan sonra senin icin bu iyi olmaz hicbir zaman bunu unutamazsin ve kendini bir bakima suclu hissedersin....
olmus olan birsey artik geride kaldi sen ileriye bak ve insaallah ailenide razi edersin evliligin icin .....

onunla birlikte olduktan sonra aileme söyledim ciddi bir ilişkimin olduğnu..ben herhangi bir problem çıkaracaklarını tahmin etmemiştim.çnkü damat adayı tamamen ailemin istedği özelliklere sahip ama aileler birbirini gördükten sonra iş değişti..şu anda ilişkimi sürdürmemin sebebi bakire olmayışım değil..onu gerçekten çok sevdiğim için..o gerçekten çok iyi bir insan..her bayanın başına gelmez belkide öle birisi..ince ve detaycıı..öle olmasına rağmen neden bu yaşandı diceksiniz..yaşandıı..o an farklı hatırlamıorum bile..tek hatırladğm "artık kadın oldm" lafımdı

canım tamam artık kendine gel ve silkelen arkadaşlarında dedikleri gibi 25 yaşındasın küçük değilsin aklı başında olgun birisisin olmasaydı daha iyi olurdu ama olan olmuş sevdiğin adama güveniyormusun heran yanımda olur herşartta diyebiliyormusun sen buna bak???

heran yanımda olur herşartta diyebiliyormusun sen buna bak??? (belinay-merve)

evet diyebiliyorumm..arkdşlar samimi ve içten cvplarınız için gerçekten çok teşekkür ederim..sizinde kafanızı patlattım..ama ilaç gibi geldi..ne yalan söyliim..

sizi yargılamak kimsenin haddine değil ..
"ben" utanılacak birşey yaptığına kendi adıma inanmıyorum..
her haltı yedikten sonra ortada bakireyim diye gezinen "ahlaksızlar" utansın..
hazır olmadığın bir zamana denk gelmiş ve bunun pişmanlığını yaşıyorsun sadece..

ozaman sevdiğin adamla yaşadığın şeye pişman olma ve ailene yönelip onlara yavaş yavaş sevdiğin adam hakkında pozitif yanlarını aşıla ve bişiler olması yönüde çaba sarfet dahada azimli dirençli ol kendini bırakma..

umarım bu yazışma ekranını kapatınca fikrin değişmez :) sevdiğin bir adam 3 yıllık bir ilişkide gelişen doğal bir süreç anlık zevk diilde sevgilinle paylaşımın artmış üstelik çok iyi olduğunu söylüyorsun umarım aileler arasındaki problemde ortdan kalkar için rahat olsun bence :)

madem 3 yılllık bir beraberlik ve madem sağlam bir brberlik neden takıyorsun kii..

bir çok ilişkide vardır bu. tamamen olmasa bile yüzeyseli vardır. bence üzülücek hiçbirşey yok. kafana taktıkça gerilirsin. ama aklına takılan soruları kibarca samimi içten bi şekilde istersen şakayla karışık sorabilirsin.

canim olan olmus artik uzulme. hep derim ozgurluk sorumluluk getirir. bunu zorla yapmadigina gore ozgur bir karar verdin. bundan sonra dik durup bu kararin sonuclarini goguslemeye bak. ben sen guclu oldugun surece basina sikinti acilmiyacagina inaniyorum. sadece lutfen ve lutfen bu olaydan dolayi guvensizligini, pismanligini sevgiline belli etme. ona minnetli gibi gorunme ve surekli evlilik mevzusunu acma... sana en onemli tavsiyem bu.

evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı olmadığını düşünüyorum. kendi adına, senin değer yargılarına göre değil de, genel toplumsal baskıyı düşünerek belki de yaşadıklarını sorgulayıp duruyorsun gibi geldi. 3 senelik bir ilişkin var. evlenseniz de evlenemeseniz de, senin için bu kadar özel biriyle doğal bir şey yaşamışsın. yaşın 25. diyelim ki evlenmediniz; hayatına başka biri girse, seni bakire olup olmamanla değerlendirecek düşüncedeyse zaten kafa yapılarınız uyuşmayan insanlar olduğunu anlamış olursun diye düşünüyorum. ben konunun dışına mı çıktım acaba, nereden geldim buraya, özür dilerim.

kafama takıyorum çünkü hiçbir şeyin garantisi yok geçte olsa bunu anladım..bir yuvamın olamamasından endişe ediyorm..diyelimki nasip olmadı onunla evlenmek..bir başkası olursa tabiki dürüst olup doru sölemekten yanayım..ama..ama..bu eğer lerle yaşamak bni bitiryor..günden güne çöktüğmü hissediyorum..bazen yolda yürürken insanlar bna baktığında acaba anlaşılıor mu dur die bi düşünce gelio aklıma:) galiba bn paranoyak oldum:)

tamam pişman olmanız doğal ama çok abartıyorsunuz çokk
arkadaşım daha öncede yorumumda yazdım
namusu iki damla kanla sınırlı değil
her türlü ilişkiyi yaşayıp bakire olanlar çok mu dürüst
kendine haksızlık etme
sadece bundan sonra daha dikatli ol
ipleri sevgilinin eline verme ve ona ihtiyacın varmış gibi davranma
ona mecbur değilsin çünkü

"bu olaydan dolayi guvensizligini, pismanligini sevgiline belli etme. ona minnetli gibi gorunme ve surekli evlilik mevzusunu acma... sana en onemli tavsiyem bu. " dedin MNLa

neden die sorsam?

bu korkular normal ama biraz daha olgun olmalisin. kendini hicbirseyin kurbani gibi gorme. bu korkular ve senin degisen tavrin iliskinize kotu yansiyabilir. onemli olan iyi kotu koca bulmak yuva kurmak degildir. mutlu olmaktir. o yuzden madem sevgilin bu kadar iyi onu kaybedecek tavirlardan uzak dur. yaptiginiz riskli birsey de olsa sevgiyle yapildiktan sonra kendi icinde masum bir eylem. yanlis mesajlar gonderme sevgiline...

canım bu hislerin tamamen toplumsal baskıdan...

aslında o olmazsa diğer kişi senin dürüstlüğüne inanarak seviyorsa yine sever. diyorum ya haa yüzeysel birliktelik ha gerçekten tamalanmış birlektelik aynı aslında.. asıl diğeri hemen kanıtlnmadığı için aldatmaya kandırmaya giriyor.kendini sakın üzme.. bu ilişkin gittiği yere kadar gider. gitmediği yerde mantığının yüreğinin birleştiği biriyle bu durumu konuşursun. bunda büyütülecek birşey yok.

"bu olaydan dolayi guvensizligini, pismanligini sevgiline belli etme. ona minnetli gibi gorunme ve surekli evlilik mevzusunu acma... sana en onemli tavsiyem bu. " dedin MNLa

neden die sorsam?

cunku bunlar onu da korkutur. yapitiginiz seyi sorgulamasina sebep olur. ve senin yasadigin pismanligi yasamaya baslarsa senden uzakalasabilir. hepsini de gectim hicbir erkek bir kizin kurtaricisi olmak istemez. yani sanki sen ona muhtacmissin gibi. boyle bir imada bulunmamalisin bence...

bu senın hayatın ve senın vucudun....ıster saklarsın ıster açarsın..bu senın bıleceğin iş...bu korkulacak bişi değil artı olan olmuş

bak burda dur derim yasakkelime ince detaycı biri olsaydı bu durmda olmasdın şuanda bence yani kendini durdurmalıydı bi saatten sonra senin için yapmalıydı seven insan zarar vermemeli kıymamalı karşısındakine tamam ciddi olabilirsinizde ne önemi kalcak evlenmeden evlilkiğin ne farkı olucak o farkı yaşayamıcaksın ince detaycı sevgilin düşünmeliydi bunları tabi sende neyse olmuş olan inşşşş evlenirsiniz demekten başka bişi düşmüo bana :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…