kafama takıyorum çünkü hiçbir şeyin garantisi yok geçte olsa bunu anladım..bir yuvamın olamamasından endişe ediyorm..diyelimki nasip olmadı onunla evlenmek..bir başkası olursa tabiki dürüst olup doru sölemekten yanayım..ama..ama..bu eğer lerle yaşamak bni bitiryor..günden güne çöktüğmü hissediyorum..bazen yolda yürürken insanlar bna baktığında acaba anlaşılıor mu dur die bi düşünce gelio aklıma:) galiba bn paranoyak oldum:)
kafama takıyorum çünkü hiçbir şeyin garantisi yok geçte olsa bunu anladım..bir yuvamın olamamasından endişe ediyorm..diyelimki nasip olmadı onunla evlenmek..bir başkası olursa tabiki dürüst olup doru sölemekten yanayım..ama..ama..bu eğer lerle yaşamak bni bitiryor..günden güne çöktüğmü hissediyorum..bazen yolda yürürken insanlar bna baktığında acaba anlaşılıor mu dur die bi düşünce gelio aklıma:) galiba bn paranoyak oldum:)
"bu olaydan dolayi guvensizligini, pismanligini sevgiline belli etme. ona minnetli gibi gorunme ve surekli evlilik mevzusunu acma... sana en onemli tavsiyem bu. " dedin MNLa
neden die sorsam?
onunla birlikte olduktan sonra aileme söyledim ciddi bir ilişkimin olduğnu..ben herhangi bir problem çıkaracaklarını tahmin etmemiştim.çnkü damat adayı tamamen ailemin istedği özelliklere sahip ama aileler birbirini gördükten sonra iş değişti..şu anda ilişkimi sürdürmemin sebebi bakire olmayışım değil..onu gerçekten çok sevdiğim için..o gerçekten çok iyi bir insan..her bayanın başına gelmez belkide öle birisi..ince ve detaycıı..öle olmasına rağmen neden bu yaşandı diceksiniz..yaşandıı..o an farklı hatırlamıorum bile..tek hatırladğm "artık kadın oldm" lafımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?