• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemeye bile utanıyorum:( Ne olur yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi puffss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yaşın 25, 3 senedir birliktesin ve sağlam bir i,lişkin olduğunu söylüyorsun sonu evlilik olmasa bile sevdiğin adamla çok özel bişiy yaşadın bunun pişmanlığını duymak yerine onunla bu özel anı paylaştığın için sevinmelisin elbetteki evlilikle gelişmesi daha hoş ama kötü bişiy yaptığını düşünülemez bence :)

bence bu çok güzel bir yorum. bir anlık zevk için yapmışsın etmişsin diyenlere kulak verme. tecavüzede uğramadığına göre sorun yok. ben istedim ki yaptım ve sevdiğim insanla yaptım diye düşün. senin kararın ve ne olursa olsun arkasında dur, gerisini boşver. çünkü keşke demek seni yer bitirir. yaşın müsait, konumun müsait.

eğerki evlenmezseniz bile dert etme, başka erkeği severimde o da beni sırf bu yüzden bırakır falan diye düşünüyorsan, seni sevmesine rağmen bu sebepten bırakan erkeklehiç beraber olma zaten. seni seven sen olduğu için sevsin. kimse açıp oranı kontl edipte sevmesin.

rahat ol arkadaşım sen. :içelim:

Son düzenleme:
bence bu çok güzel bir yorum. bir anlık zevk için yapmışsın etmişsin diyenlere kulak verme. tecavüzede uğramadığına göre sorun yok. ben istedim ki yaptım ve sevdiğim insanla yaptım diye düşün. senin kararın ve ne olursa olsun arkasında dur, gerisini boşver. yaşın müsait, konumun müsait.

eğerki evlenmezseniz bile dert etme, başka erkeği severimde o da beni sırf bu yüzden bırakır falan diye düşünüyorsan, seni sevmesine rağmen bu sebepten bırakan erkeklehiç beraber olma zaten. seni seven sen olduğu için sevsin. kimse açıp oranı kontl edipte sevmesin.

rahat ol arkadaşım sen. :içelim:
ağzına sağlık valla ben de bunları dicektimyerimseniben

Valla ıstedım yaptım derse sonra soylemeye bıle utanır canımmm hataa kendı bıle yazmıs pısmanım ve utanıyorummmm dısardann kolay gorunuyoo ıyıkı YAPMIS DMESI BASIT GELIYO KULAGA gercektende oyle seytana uyarsannn sonucuna katlancannn YAPMISSIN OLACAKALA OLECEGE CARE OLMAZMIS CANIMMM

Hayatım evlencez dıyosun kı ınslalah oyle olurr ve sevdıgın adamda ınsallah gercek olarak oylke dusunuyordr okadarr rezıl ınsallar varkııı ıkı gusel sozle ıkı dakkalık zevk ıcın 40 takla atıp kızları kandırıyolar yasmak ıstedıklerıı annnn o zevkı yasıyloarr sonraa basıyolar tekmeyııı ınsallahhh gercekte evlılık haberlerınızı alırızz

ben de inşallah evlenmeleni dilerim..
ama şimdi bu ilişkide sevgilin sana üstünlük kurmaya,bana mecbursun gibi triplere girmeye başlarsa,,kısacası şöyle diyeyim binbir türlü sebepten onunla geçinemessen sakın kendini sırf birlikte oldun diye devam etmeye mecbur hissetme.
yanlış yapmadın bence..sevdiğinle yaptın,zevk için değil aşk için yaptın

ama şimdi bu ilişkide sevgilin sana üstünlük kurmaya,bana mecbursun gibi triplere girmeye başlarsa,,kısacası şöyle diyeyim binbir türlü sebepten onunla geçinemessen sakın kendini sırf birlikte oldun diye devam etmeye mecbur hissetme.

aynen katılıyoruma.s.

bence çok fazla üzülme..namus sadece onunla ölçülemez..çok sevdigin için yapmışsan bence ne olursa olsun yaptıgın şeyden utanmamalı ,pişman olmamalı ve arkasında durmalısın..

bende kesinlikle katılıyorum. :içelim: bunu bir hata gibi gömeye devam etsen bile unutma, bizler hatalarımızla varız ve her tecrübe iyi veya kötü hayatta dik durmamızı sağlar, bakış açımızı genişletir. daha güzel bir şekilde hayatına devem et. kaydirigubbakcemile5

ya tamam üstüme gelmeyin..belki benim düşünce tarzım böyle ...

neyse peki benim o yazdıgıma o kadar cevap veren çıktı.şimdide bişi sormak istiyorum size..burdaki birçok evli insanın kız çocuğu var.bu dediklerinizi çocugunuz cinselliği yaşabilecek yaşa geldiğinde ona uyguluyacakmısınız ?

yani , kızınız bigün gelip size bekaretini kaybettiğini ama çocugu cok sevdiği için böle bişi yaptıgını anlattıgında sizde çok normal bir şekilde dinliyecekmisiniz? :) ardından o çocukdan ayrıldıgını ve başkası ile beraber oldugunu ve başkaları ? :S

en azından yaşı büyük olan siz yetişkinlerin düşüncelerini öğrenir ve kararlarımı değiştirmemde bunlar yardımcı olur diye düşünüyorum :)

sizin aklen ve matıken
nasıl bir zihniyete sahip olduğunuzu bu cümleler ortaya koyuyor ve bende susarak
sizi yanıtlıyorum
hala herkesin altına yatmak ile sevdiğin insanla beraber olmak kavramının farkına varamadınız mı ki siz böyle şeyler soruyorsunuz
kızınız değil ebeniz olsa bile
cinselliği onu ilgilendirir
kendie zarar verdiği noktada bilgilendiriri yaşaması gereken zamanı ona anlatırsınız
hatta anlatmanıza bile gerek yoktur
ona öyle resimler çizersiniz ki
o alması gerekeni alır
lütfen böyle konuşmayın
lütfen...
kadını kanayan ince bir zar haline koyarsanız
patlatıp kadığınlığınızı söndürende çok olur!

ya tamam üstüme gelmeyin..belki benim düşünce tarzım böyle ...

neyse peki benim o yazdıgıma o kadar cevap veren çıktı.şimdide bişi sormak istiyorum size..burdaki birçok evli insanın kız çocuğu var.bu dediklerinizi çocugunuz cinselliği yaşabilecek yaşa geldiğinde ona uyguluyacakmısınız ?

yani , kızınız bigün gelip size bekaretini kaybettiğini ama çocugu cok sevdiği için böle bişi yaptıgını anlattıgında sizde çok normal bir şekilde dinliyecekmisiniz? :) ardından o çocukdan ayrıldıgını ve başkası ile beraber oldugunu ve başkaları ? :S

en azından yaşı büyük olan siz yetişkinlerin düşüncelerini öğrenir ve kararlarımı değiştirmemde bunlar yardımcı olur diye düşünüyorum :)

o zaman eminim kızınıza sen artık bu utançla yaşayamazsın git intihar et demek en doğrusu olacaktır. yada bu evi terk et ne yaparsan yap demek.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! değil mi?????

:mymeka:

maşallah kızlar konuyu nerdeen nereye getirmişssiniz tebrik ediyorum sizlerii...

sizin aklen ve matıken
nasıl bir zihniyete sahip olduğunuzu bu cümleler ortaya koyuyor ve bende susarak
sizi yanıtlıyorum
hala herkesin altına yatmak ile sevdiğin insanla beraber olmak kavramının farkına varamadınız mı ki siz böyle şeyler soruyorsunuz
kızınız değil ebeniz olsa bile
cinselliği onu ilgilendirir
kendie zarar verdiği noktada bilgilendiriri yaşaması gereken zamanı ona anlatırsınız
hatta anlatmanıza bile gerek yoktur
ona öyle resimler çizersiniz ki
o alması gerekeni alır
lütfen böyle konuşmayın
lütfen...
kadını kanayan ince bir zar haline koyarsanız
patlatıp kadığınlığınızı söndürende çok olur!

benim anlayamadığım ben kimseye bir laf atmamışken ve kendi şahsi fikrimi söylerken ; siz benim düşünceme çok sinirli bi şekilde cevap veriyorsunuz.bana "halbuki yanlış düşünüyorsun bak şöle düşünmelisin" diye cümlenize başlayıp devam etseniz inanın benim kalbimi kırmadan cevap vermiş olursunuz ki banada yardımcı olursunuz bu fikrimin değişmesinde.ama nedense sadece siz değil diğer ablalarımda bana kızarak sizin yazınız gibi cevaplar verdi..bence çok çabuk sinirleniyoruz...

ama eda sen öyle bir giriş yaptın ki konuya
hepimiz dumur olduk açıkçası
sanırım sen de biraz talihsiz bir yorum olduğunu farkettin sonradan

benim anlayamadığım ben kimseye bir laf atmamışken ve kendi şahsi fikrimi söylerken ; siz benim düşünceme çok sinirli bi şekilde cevap veriyorsunuz.bana "halbuki yanlış düşünüyorsun bak şöle düşünmelisin" diye cümlenize başlayıp devam etseniz inanın benim kalbimi kırmadan cevap vermiş olursunuz ki banada yardımcı olursunuz bu fikrimin değişmesinde.ama nedense sadece siz değil diğer ablalarımda bana kızarak sizin yazınız gibi cevaplar verdi..bence çok çabuk sinirleniyoruz...

size karşı kullandığım tek kötü kelimeyi gösterin bakalım...
özellikle siz dedim
siz
size cevap vermek istemiyorum
zihniyetinizi kınıyorum
sizi kırmıyorum
burada en çok mesaj yazanlardan birisiniz
bakın mesajalrınıza nasıl kaş yapayım derken ardarda göz çıkartmışsınız..
neyse,ben açıklayıcı şeyler yazdığımı ve okursanız sizinde kırılmayıp aslında beni anlayacağınızı düşünüyorum...
saygılar..sevgilerrr..

maşallah kızlar konuyu nerdeen nereye getirmişssiniz tebrik ediyorum sizlerii...

aynen katiliyorum..
konu sahibi konuyu takip etmiyor artik tartisma bambaska bir yerlere kaydi gitti..
hepiniz biliyorsunuz bu konularin sonunun olmadigini..mirmirmirmir

aynen katiliyorum..
konu sahibi konuyu takip etmiyor artik tartisma bambaska bir yerlere kaydi gitti..
hepiniz biliyorsunuz bu konularin sonunun olmadigini..mirmirmirmir

neyse aklin yolunun bir oldugunu bir kere daha gordum... daha baska soze gerek yoktur...a.s.

yahu kimin namusunu neden eliştiriyorsuz namus bekçisimiyiz bizz?? biz bizden sorumluyuz biri geliyor bir yorum yazıyorrr yuhaaaaaa vay efendim sen neden öyle dedinnn bize ne yahuuu o kendi bakış açısı kendi istdiğini yapsın kişi kendini bilir kendinden sorumludur biz kendimizi koruyormuyuz biz ne düşünüyoruz o önemli olan.. neden hala daha yok cart yok curt yok sen nie öle dedin yok sen nie böle dedinlerdeyizki?? boşverinn konu sahibesi ortada yokk olan olduu pişmanlığı belkide geçti ama biz konu sahibesinden çok kişilerin yazılarına takıldık kaldıkk ...

canlarım benim..mesajları sadece okuyorum..ve takip ediyorum..ama cevap vermek istemedim..çünkü çoğu kişi kendi fikrini söylemiş..ben olsam yapmazdım..yapmamda gibii..evet şimdiki aklım olsa bende yapmazdım..ama artık (bazı burdki arkadaşlarım tavsiye ettiği gibi) yaptığım hataya takılıp kalmak istemiyorum..ben daha çok bundan nasıl sıyrılabilirm diye konu başlığını açmıştım..yani pişmanlığımın üstesinden nasıl gelebilirim anlamında..hepinizin mesajlarına ayrı ayrı çok teşekkür ederim..en azından yine kendime olan güvenim yerine geldi..peki sizce bundan sonra ne yapmalıyım..?bu arada bazı arkadaşlarm erkek arkdaşın üzerinde baskı uygulamaya çalışır yani sen bana mecbursun gibi tavırlara girebilir demişler..bilyormusunuz..bizim ilişkimizde bayanın kim olduğu belli değil..yani sevgilimn söylediğine kontrol benim elimdeymiş:) öyle diyor oysa bence öyle değil..bunu söylediğine göre belki gerçektende öyledir

hehh konu sahibeside geldiiiiii hoşgeldiiii.... bundan sonra ne yapman gerektiğine gelince bence bundan sonra erkek arkadaşınla daha fazla ilişkiye girme o her nekedar kontrol sende diyip pofpoflarcasına konuşup seni kazanmaya çalışşada sakın bunu yapmaa bence siz artık nereye gittiğinize ne yapacağınıza neyekarar vermelisiniz erkek arkadaşınla..

canlarım benim..mesajları sadece okuyorum..ve takip ediyorum..ama cevap vermek istemedim..çünkü çoğu kişi kendi fikrini söylemiş..ben olsam yapmazdım..yapmamda gibii..evet şimdiki aklım olsa bende yapmazdım..ama artık (bazı burdki arkadaşlarım tavsiye ettiği gibi) yaptığım hataya takılıp kalmak istemiyorum..ben daha çok bundan nasıl sıyrılabilirm diye konu başlığını açmıştım..yani pişmanlığımın üstesinden nasıl gelebilirim anlamında..hepinizin mesajlarına ayrı ayrı çok teşekkür ederim..en azından yine kendime olan güvenim yerine geldi..peki sizce bundan sonra ne yapmalıyım..?bu arada bazı arkadaşlarm erkek arkdaşın üzerinde baskı uygulamaya çalışır yani sen bana mecbursun gibi tavırlara girebilir demişler..bilyormusunuz..bizim ilişkimizde bayanın kim olduğu belli değil..yani sevgilimn söylediğine kontrol benim elimdeymiş:) öyle diyor oysa bence öyle değil..bunu söylediğine göre belki gerçektende öyledir

ohh süper :))
çok sevındım sneın adına..
iyi olmana..
kafanın sevgilinden yana rahat olmasına..Şeniz

Back
X