• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemeye bile utanıyorum:( Ne olur yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi puffss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
henüz böyle bi deneyim yaşamadım ama yaşayanlara karşıyım demiyorum yaşamam asla da demiyorum olmuşsa olmuş çok üzerinde durma dursanda belli etme ona mecburmuşsun hissini yaratma...

2 şey kafa karıştırıyor aslında
birisi yarına çıkacağımız belli değil o zaman neden o çok sevdiğin insanla en özel anlarını yaşamamalısın !
diğeride yarının ne getireceği belli değil ya bu iş olmazsa durumu !

bu erkekler ne rahat yaa hiç böyle karmaşaları yok biz hep pişmanlık hep düşünce aman yaa...

bende aynı şeyi yaptım 5yıldır devam ediyor beraberliğim olur ya bi sonuca bağlanmazsa üzülmem çünkü kendim isteyerek yaptım. yaptığın bişeyden pişmanlık duyma. ama şuda bi sorun beraber oldugun kişiye güven meselesi. ben güvendiğim ve yarı yolda kalmıyacağım için yaptım.a.s.

onunla birlikte olduktan sonra aileme söyledim ciddi bir ilişkimin olduğnu..ben herhangi bir problem çıkaracaklarını tahmin etmemiştim.çnkü damat adayı tamamen ailemin istedği özelliklere sahip ama aileler birbirini gördükten sonra iş değişti..şu anda ilişkimi sürdürmemin sebebi bakire olmayışım değil..onu gerçekten çok sevdiğim için..o gerçekten çok iyi bir insan..her bayanın başına gelmez belkide öle birisi..ince ve detaycıı..öle olmasına rağmen neden bu yaşandı diceksiniz..yaşandıı..o an farklı hatırlamıorum bile..tek hatırladğm "artık kadın oldm" lafımdı

evet kadın oldunuz abla olarak yazıyorum korunun muhakkak hazırlıksızken birde ANNE olmayın allah yolunuzu açık etsin

ben pek olumlu bakmıyorum böyle olaylara yapmamanız gerekirdi senin iiliğin için oda yarı yolda kalmamak için ne diyim

yaptigin sey seni baglayan bir sey bizlerin seni tenkit etmeye zaten hakki yok ne demisler kimseyi ayiplamayacaksin bu dunyada neler yapipta insanim diye gezen var bence sevdigine guvenmisin demekki bunu yasadin ki sana bu guveni hissettirdi bu olayi dusunup hayatini kendine ve nisanlina zindan etme utanmada hata yaptim kendimce diyebilirsin

onunla birlikte olduktan sonra aileme söyledim ciddi bir ilişkimin olduğnu..ben herhangi bir problem çıkaracaklarını tahmin etmemiştim.çnkü damat adayı tamamen ailemin istedği özelliklere sahip ama aileler birbirini gördükten sonra iş değişti..şu anda ilişkimi sürdürmemin sebebi bakire olmayışım değil..onu gerçekten çok sevdiğim için..o gerçekten çok iyi bir insan..her bayanın başına gelmez belkide öle birisi..ince ve detaycıı..öle olmasına rağmen neden bu yaşandı diceksiniz..yaşandıı..o an farklı hatırlamıorum bile..tek hatırladğm "artık kadın oldm" lafımdı

canım niye dert ediyorsun kine
sen sevdiğin adamın ailesiyle nede sevdiğin adam senin ailenle evlanmayacaksiniz ki
siz birbirlerinizle hayat kuracaksınız evleneceksiniz
ne yani iki aile birbirine zıt gidiyorlar diye hayatınızı birleştiremiyçekmisiniz ya
yaşın 25 çocuk değilsin oturun her ikiniz adam gibi konuşun ailelerinizle olmadı kendi aranızda yüzük takmışsınız madem eeeeeeeeeee
nikah yapın o zaman kendi aranızda da
ne yani üzülüp duruyorsun sen artık o adamın karısı olmuşsun bile

utandığınıza göre sizde yanlış birşey yaptığınızın farkındasınız....

olmuşla ölmüşe çare yok...bizimde tek yapabileceğimiz hakkınızda hayırlısını dilemek.....

inşallah sevgilin güvenilir biriyse iyi ya göründüğü gibi değilse sana yazık olur canım bundan sonra korunma yöntemlerini uygula yaşın küçük değilki sonra kucağında bebek kalıkalırsın ortada inşallah evlenirsinizde sorun olmaktan çıkar vede madem utanarak yazıyosun farkındasın utanılacak bişeyi birdaha yapmamaya çalış derim

günah
ama sizin günahınız, beni bağlamaz sadece hatırlatmaktır görevim
tövbe kapısı hep açıktır, ve Allah tövbe edenleri bağışlayacağını vaadediyor Kuranda.
mutlu huzurlu günler dilerim

bilmiorum nasıl bi çare olur yorumum ama en ama en kötüsü , artık tıp'ın ilerlemesiyle yapabileceğin tek şey "kızlık zarının dikimi"...

tabi etrafımdaki arkadaş,iş,aile çvremde ne gördüm nede duydum..sadece internetten okuduğum kadarıyla bahsediyorum.

tabi bunu yapman içinde en kötü ihtimal olan , ileride erkek arkadaşınla evlenememe ve ayrılma durumunda bunu yapabilirsin geleceğin açısından ..

arkadaşım bu senien için bir çözüm yolu olmasın lütfen...
eğer bu erkek arkadaşınla evlenmezsen;
evleneceğin hayatını paylaşacağın bir insana bunu yapmamalısınn canımm bu çok büyük bir yalan olur o insana karşı.. namusun diğer arkadaşaların dedikeri gibi bir et parçasına bağlayan bir kişi ile de evlenmezsin zaten... gerek yok canım yalan söyleyip onu kandıracağına evlenme daha iyi bence.. hayatın boyunca için içini yer bebeğimmm

Kesinlikle kızlık zarı diktirmek sahtekarlık olur bence madem güveniyorsun erkek arkadaşına evlenirsiniz olur biter sakın böyle bir şey yapma vicdanın rahat etmez sanırım yani kendi adıma konusayım allah korkusu olanın vicdanı rahat etmez böle bir şeyde

Arkadaşlar bakıyorumda işin ne günah kısmı kaldı ne pis kaka kısmı. Siz cinselliği yaşamıyor musunuz? Tek farkınız deftere imza atmış olmak mı? Arkadaşım sen kötü birşey yapmamışsın. Sevdiğin, inandığın adamla ilişki yaşamışsın. Böyle bir konu ancak bizim geri kafalı toplumumuzda olur. Evlenince kocanızla yatmıyor musunuz? Yok efendim yaptığı günahmış. Bilmem neymiş. Kime göre günah. Günahda sevapda, namusda iki bacak arasında değil. Günah mı? Kimbilir kimlerin aklından neler geçiyordur da yapamıyorlardı. Bu günah değil ama sevdiğim evleneceğim dediğin adamla cinselliği yaşamak günah. Ne alaka.
Yok efendim yaptığı hataymış. Kız her önüme gelenle yatıyorum demiyor. Sevdiğim adamla birlikte oldum diyor.
Bizim ülkemizde neler neler varda kimsenin haberi yok.
Ben eşimle 7 yıl çıktım. Ayrıca cinselliğide yaşadım. Hiçte pişman olmadım.
Aileler arasındaki sorun aşılmayacak birşey değil. Benim annem kapıma gelirlerse kovarım. Ölümü çiğnemeden onunla evlenemezsin. Seni reddederim. Neler neler söyledi. Sonunda 2 yıllık evliyim. Ailemle de aramda hiçbir problem yok.
Evliliğin anlamı sadece cinsellikse evet imzadan sonrası için yaşayacak birşey kalmamış. Ama ben evliliği cinsellik olarak görmüyorum. Evlilik bence karşılıklı paylaşım.
Arkadaşım tekrar söylüyorum. Sen kötü birşey yapmadın. Sadece sevdiğin insanla güzel birşey yaşadın. Aile problemini de aşarsınız. Hiiiçççç kafana takma.

eee maşallah kızılık zarını diktir diyende olmuş vay be mantığğa bakk ve çözüm yoluna bak öneri şekline bak kızlık zarını diktir gitsin ohh be ne ala... peki içindeki açık yara beynindeki kalbindeki kendisini yiyip bitiren duyguyu nasıl diktirsinn???

jigsaw yazdıklarına gerçekten çok güldüm:) hoşuma gitti..özellikle son cümlen:)

canım sağol :1hug: bir parça gülmen için biraz daha pozitif düşünmen için yazdım.. insan ne yaşarsa yaşasın ayakta kalabilmeli bazen ağlanacak haline kahkahalarla gülmeyi bilmeli.. yoksa bu hayat zaten çook zorr :bbo: hep mutlu kal...a.s.

Bana gore beyniyin rahat olmasi icin keske boyle birsey olmasaydi :( ama olan olmus fakat COCUGA DIKKATTTTT !!!!!! sonra icinden cikamiyacagin daha buyuk bir dert olur!!

eğer bilerek isteyerek bunu yaşadıysan, sevgiline güveniyorsan neden utanıyorsun? bu çok kötü birşey diil ki, daha ne kötü şeyler var yahu hayatta..
küçük bi kız da değilsin ki, 17-18 olursun böyle bir başlık açarsın anladım.. ama 25 yaşındasın ya, nerdeyse ömrünün 1/3'ünü devirmişsin.. artrık sen de kendi kararlarını kendin alamıyorsan, iyiyi kötüyü ayıramıyorsan, doğru veya yanlış verdiğin kararın arkasında duramıyorsan vay bizim halimize vayy!
güzelim kızları böyle kişiliksizleştiren yozlaşmış kurallar, saçma sapan erkek egemenliği ve ne hikmetse buna en az erkekler kadar arka çıkan kadınlar utansın..

bi" aferin "demediğimz kalmıştı...o da olmuş ,tamamdır....

canım bence olan olmuş bundan sonra dikkatli olman hataya hatayla devam etmemen allah korusun hamilelik falan gibi ...allah yardımcın olsun arkadaşım...

Back
X