• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemeye bile utanıyorum:( Ne olur yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi puffss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keşke olmasaydı ,
bence herşey zamanında güzel,
allah hakkında hayırlısını versin
...

arkadaşlar bakıyorumda işin ne günah kısmı kaldı ne pis kaka kısmı. Siz cinselliği yaşamıyor musunuz? Tek farkınız deftere imza atmış olmak mı? Arkadaşım sen kötü birşey yapmamışsın. Sevdiğin, inandığın adamla ilişki yaşamışsın. Böyle bir konu ancak bizim geri kafalı toplumumuzda olur. Evlenince kocanızla yatmıyor musunuz? Yok efendim yaptığı günahmış. Bilmem neymiş. Kime göre günah. Günahda sevapda, namusda iki bacak arasında değil. Günah mı? Kimbilir kimlerin aklından neler geçiyordur da yapamıyorlardı. Bu günah değil ama sevdiğim evleneceğim dediğin adamla cinselliği yaşamak günah. Ne alaka.
Yok efendim yaptığı hataymış. Kız her önüme gelenle yatıyorum demiyor. Sevdiğim adamla birlikte oldum diyor.
Bizim ülkemizde neler neler varda kimsenin haberi yok.
Ben eşimle 7 yıl çıktım. Ayrıca cinselliğide yaşadım. Hiçte pişman olmadım.
Aileler arasındaki sorun aşılmayacak birşey değil. Benim annem kapıma gelirlerse kovarım. ölümü çiğnemeden onunla evlenemezsin. Seni reddederim. Neler neler söyledi. Sonunda 2 yıllık evliyim. Ailemle de aramda hiçbir problem yok.
Evliliğin anlamı sadece cinsellikse evet imzadan sonrası için yaşayacak birşey kalmamış. Ama ben evliliği cinsellik olarak görmüyorum. Evlilik bence karşılıklı paylaşım.
Arkadaşım tekrar söylüyorum. Sen kötü birşey yapmadın. Sadece sevdiğin insanla güzel birşey yaşadın. Aile problemini de aşarsınız. Hiiiçççç kafana takma.

ya valla seni tebrik ediyorum hatta arkadaşıyla beraber olan arkadaşıda tebrik ediyorum o zaman namus diye birşey yok herkes selbest isteyen istediğiyle beraber olsun günah deilmiş baksana seviyorum demek yeterli biz türküz kardeşim burası türkiye sen şanslı olabilirsin eşinle evlenmişssin herkes sen gibi şanslı olmayabilir hiç bir şekide sana katılmıyorum yanlışsın arkadaşım

Son düzenleme:
bi" aferin "demediğimz kalmıştı...o da olmuş ,tamamdır....

Toplum baskısı yaşanılan bir ülkede, yapmaması gereken ve dönüşü olmayan bu hatayı yaptığı için arkadaşımızı kınamak yerine moral vermeye çalışıyoruz.
Bunun dönüşü yok!! Herkes gibi "naptıın, tüh, yazık, hatalısın" gibi lafları söylemek bu saatten sonra bir fayda sağlamaz..
Allah korusun, böyle sert tepkiler verirsek o psikoloji altında intihara kadar gidebilir iş..
Lütfen yargılmak yerine yapıcı olmaya çalışın kötükedihüso

[ı]toplum baskısı yaşanılan bir ülkede, yapmaması gereken ve dönüşü olmayan bu hatayı yaptığı için arkadaşımızı kınamak yerine moral vermeye çalışıyoruz.
Bunun dönüşü yok!! Herkes gibi "naptıın, tüh, yazık, hatalısın" gibi lafları söylemek bu saatten sonra bir fayda sağlamaz..
Allah korusun, böyle sert tepkiler verirsek o psikoloji altında intihara kadar gidebilir iş..
Lütfen yargılmak yerine yapıcı olmaya çalışın kötükedihüso
[/ı]

yargılamak kınamak deil canım ama onaylamıyoruzda zaten yazdım ben madem bir sorunun yok erkek arkadaşınla evlenirsin bir sorun çıkmaz
başka yapılacak bir şey bulamıyorum

Konuyla çok alakalı olmayan ama ona yakın olan bir şey anlatmak istiyorum.Ben 20 li yaşlardayken bir ablayla tanışmıştım kendisi evlenip ayrılmıştı.30 lu yaşlardaydı.Annemin yanında bana bak kızım evlenmeyi düşündüğün adamla bir gece yatcaksın.Ablanı dinle sen demişti.Annem o anda şok oldu sen ne diyorsun iyimisin bir kıza böyle birşey denilirmi deyip çok kızmıştı kadına.Ama kadın beni az dinle dedi...Benim niçin evlenip ayrıldığımı biliyormusunuz.Bende aynı şekilde sizin gibi tanıştım.Nişanlıyken sadece beni öptü..Hiçbir şey yapmadan evlendik.ve balayına çıktık...İlk gece uyumadık..gezdik eğlendik falan filan..Sonra ertesi gece uyurken gecenin ikisinde tepemde kocam gırtlağımı sıkıyor..BAsbas bağıdrım..KApıdan canhavliyle kaçtım.resepsiyona sığındım..Adam gelmiş..ÖZür dilemiş kendinde olmadığını kötü bir rüya gördüğünü söylemiş.TAmam demiş evlerine dönmüşler..Aradan 10 gün snra tekrar yaşanmış bu olay .kadını ölüme gırtlaklıyormuş..ve adamda çok iyiyimiş normal hayatta..Kısaca bu olay asker olduğundan dolayı adam pisikolojisine yansımış.sonuç ortada kadın boşanmış..Eğer diyor evlenmeden evvel yatsaymışım.Ben bu olayı görücek..Dul kalmıcaktım..

Bunun gibi şeyler nerden bilcez dimi adam o biçim horluyorsa yada ne biliyim cinsi sapıklıkları..yada kötü kokular..

KOnuya gelirsekte eğer kız sevmiş yapmış..Ki yapıp söylemeyen hatta diktiren hatta içine et parçası koyan o kadar örnekli şekiller var ki adamları kandıran..tamam tapu ama ..bence namus beyinde..
KAdın evlenince oluyor ama eşini aldatıyr..örnek çokk...
Dileyim sevdiğin adamla evlenmen ve mutlu bir yuvaya sahip olmandır..

Bol bol tevbe et, Allah'tan yardım dile, hayırlısını iste hakkında.. Rabbim tevbeleri bolca kabul edendir.. Allah'tan utanmayan bir birey kullarından kendinden utansa kaç yazar..
Bence yapılacak ve söylenecek en önemli iş bu..

Son düzenleme:
Konuyla çok alakalı olmayan ama ona yakın olan bir şey anlatmak istiyorum.Ben 20 li yaşlardayken bir ablayla tanışmıştım kendisi evlenip ayrılmıştı.30 lu yaşlardaydı.Annemin yanında bana bak kızım evlenmeyi düşündüğün adamla bir gece yatcaksın.Ablanı dinle sen demişti.Annem o anda şok oldu sen ne diyorsun iyimisin bir kıza böyle birşey denilirmi deyip çok kızmıştı kadına.Ama kadın beni az dinle dedi...Benim niçin evlenip ayrıldığımı biliyormusunuz.Bende aynı şekilde sizin gibi tanıştım.Nişanlıyken sadece beni öptü..Hiçbir şey yapmadan evlendik.ve balayına çıktık...İlk gece uyumadık..gezdik eğlendik falan filan..Sonra ertesi gece uyurken gecenin ikisinde tepemde kocam gırtlağımı sıkıyor..BAsbas bağıdrım..KApıdan canhavliyle kaçtım.resepsiyona sığındım..Adam gelmiş..ÖZür dilemiş kendinde olmadığını kötü bir rüya gördüğünü söylemiş.TAmam demiş evlerine dönmüşler..Aradan 10 gün snra tekrar yaşanmış bu olay .kadını ölüme gırtlaklıyormuş..ve adamda çok iyiyimiş normal hayatta..Kısaca bu olay asker olduğundan dolayı adam pisikolojisine yansımış.sonuç ortada kadın boşanmış..Eğer diyor evlenmeden evvel yatsaymışım.Ben bu olayı görücek..Dul kalmıcaktım..

Bunun gibi şeyler nerden bilcez dimi adam o biçim horluyorsa yada ne biliyim cinsi sapıklıkları..yada kötü kokular..

KOnuya gelirsekte eğer kız sevmiş yapmış..Ki yapıp söylemeyen hatta diktiren hatta içine et parçası koyan o kadar örnekli şekiller var ki adamları kandıran..tamam tapu ama ..bence namus beyinde..
KAdın evlenince oluyor ama eşini aldatıyr..örnek çokk...
Dileyim sevdiğin adamla evlenmen ve mutlu bir yuvaya sahip olmandır..

BERABER OLMAKLA SADECE ADAMIN YATAKTAKİ DAVRANIŞINI ANLARSIN BUDA BENCE PEK ÖNEMLİ DEİL ÖNEMLİ OLAN NORMAL HAYATTA NASIL EVLENECEĞİN ADAM ÇÜNKÜ ÖMRÜN YATAKTA GEÇMİYOR O KADININ BAŞINA BÖLE BİR OLAY GELMİŞ HERKESDE AYNI OLACAK DEİL BENCE TAPUDAN ÖTE VİCDAN ALLAH KORKUSU OLMASI LAZIM ALDATANLARDADA DİKTİRENLERDEDE V.S

SADECE SANA Dileyim sevdiğin adamla evlenmen ve mutlu bir yuvaya sahip olmandır.. BURADA KATILIYORUM CANIM ÖNEMLİ OLANDA O

beraber olmakla sadece adamın yataktaki davranışını anlarsın buda bence pek önemli deil önemli olan normal hayatta nasıl evleneceğin adam çünkü ömrün yatakta geçmiyor o kadının başına böle bir olay gelmiş herkesde aynı olacak deil bence tapudan öte vicdan allah korkusu olması lazım aldatanlardada diktirenlerdede v.s

sadece sana dileyim sevdiğin adamla evlenmen ve mutlu bir yuvaya sahip olmandır.. Burada katılıyorum canım önemli olanda o

belki bu arkadaş çok sevdide oldu aşk bu herşey yaptırır..ama zamanımız öyle kötü ki bırakın 16 yaşına gelmiş kızlar neler yapıyor neler...biz o yaşlarda erkek nedir aşk nedir bilmezdik..oyundu tek düşüncemiz..yada okul..ama ya şimdikiler..hele internette görsen kameraya yaptıkları şeyler...kardeşim gel gel abla dedi..kızı gösterdi.dedim bu çocuk yaa..bende öyle düşündüm ama yazdıklarına bakarmısın..ekranada soyunmaya kalkmış..diyor ki abla şimdi ben düzgün temiz kız bulmak için anaokulu kapılarındamı dolaşayım ne yapayım diyor..

Allah affetsin herkesi ıslah etsin inşalahh

Dilerim Allah yüzüne güler.
Evlenirsiniz ve mutlu bir yuvanız olur. Mutsuz olunacaksa zaten o evlilik olmasın...

evlenmeden önceki cinsel birlikteliğe karşıyım...
ama seni yargılayacakta değilm...
yargılamak banada düşmez..
anlaşılan pişmansınız ,olan olmuş artık önünüze bakın...
evliliği düşünüyorsanız bi sorun yok o zaman...

bende katılıyorum arkadasıma bence enazından yuzuk takın bıseyler yap aılenle sora problem yasama.benneyaptımki

pişman olacaktın neden girdin girdin madem istekli olarak neden pişman oluyosun ? bide bunu buraya yazıyosun ayıp.

Ben yapmasamda seni çok kötü birşey yapmışsın gibi yargılayamam.Erkek arkadaşında bir değişiklik yoksa kendini daha iyi hissediyorsundur sanırım.Bir de burda seni depresyona sokacak tarzdaki yorumları çok ciddiye alma derim.Kimsenin gerçek hayatını bilemeyiz.Bazı insanlar vardır aynı yaşadıkları olayları başkası anlatınca aşırı tepki verirler,bu şekilde gerçekleri kendi yaşadıklarını bastırmaya çalışırlar.Yani mesela kendi de yapmıştır ama sana abartı tepki verir...vs.Yeri gelmişken KK'da da gözüme çarpan biri var.Sevgilisine olan sevgisini de ,başkalarına eleştirisini de abartı şekilde yapıyor.Hep bakk ben böyleyimmm böylee seviyorummm,aşkımdan ölüyorumm, biz yapmadıkkk ,cinsellik tü kaka şeklinde konuşan ama eskiden olan cinsellik köşesinde de sürekli gezinip konu açmaktan bile eksik olmayan bir arkadaş.Şimdi anladıysa kendisinden söz ettiğimi yine aynı uslupla arkadaşımmm bizimkisiii büyük aşkkk ,evlendiğimizde işime yarasınnn diyee merakkk ettimm benn tarzı cevap falan verir büyük ihtimal.Sahte geliyor açıkçası böyle insanlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yapmasamda seni çok kötü birşey yapmışsın gibi yargılayamam.Erkek arkadaşında bir değişiklik yoksa kendini daha iyi hissediyorsundur sanırım.Bir de burda seni depresyona sokacak tarzdaki yorumları çok ciddiye alma derim.Kimsenin gerçek hayatını bilemeyiz.Bazı insanlar vardır aynı yaşadıkları olayları başkası anlatınca aşırı tepki verirler,bu şekilde gerçekleri kendi yaşadıklarını bastırmaya çalışırlar.Yani mesela kendi de yapmıştır ama sana abartı tepki verir...vs.Yeri gelmişken KK'da da gözüme çarpan biri var.Sevgilisine olan sevgisini de ,başkalarına eleştirisini de abartı şekilde yapıyor.Hep bakk ben böyleyimmm böylee seviyorummm,aşkımdan ölüyorumm, biz yapmadıkkk ,cinsellik tü kaka şeklinde konuşan ama eskiden olan cinsellik köşesinde de sürekli gezinip konu açmaktan bile eksik olmayan bir arkadaş.Şimdi anladıysa kendisinden söz ettiğimi yine aynı uslupla arkadaşımmm bizimkisiii büyük aşkkk ,evlendiğimizde işime yarasınnn diyee merakkk ettimm benn tarzı cevap falan verir büyük ihtimal.Sahte geliyor açıkçası böyle insanlar.

Ben anladım canım kimden bahsettiğini ve çok haklısın. Abartı abartı ben süperim, biz süperiz, o bana böyle yapar bir dediğimi iki etmez. Çok aşıkız delikafadulden o kadar abartılı yapay konuşan o kişinin çok doğru olmadığını biliyorum sadece. Demek benden başka farkedenlerde var sevindim doğrusu. yerimseniben

25 yaşındayım..sevgilimlede ciddi düşünüyoruz..evlencez ama ne zaman olur bi fikrim yok..işte o konuda bi fikrim olmadığı için korkuyorum ya olmazsa diye..onu çok seviyorum..ama çok rahatsız ediyo beni yaptığım bu hata[/QUO

Bak KARDEŞİM;

Sana kardeşim diyorum çünkü kardeşim yaşındasın.Lütfen yazdıklarımı iyi oku ve düşün.
Bizim toplumumuz evlilik öncesi bir ilişkiyi hoş karşılamıyor bu doğru. Önemli bir gerçek varki cinsel yaşantı bedenin bir gereksinimi.Cinsellik erkeklere doğal kadınlara ise tabu olmuş.Erkekler her türlü cinsel yaşantıyı kendilerine müstehak görmüşler ama unutulan tek şey bu ihtiyaç ve iki kişi arasında yaşanır.
Toplum orgazm nedir bilmeyen kadınlarla dolu, en iyi biliyorum diyen kadının bile, hiç bir şeyden haberi yok.
İlk deneyimin sevdiğin insanla olması çok önemli, bu seni hayatın boyunca etkileyecek bir duygu, sadece bu konu için değil ilerde yapacağın ve alacağın diğer kararlar açısındanda önemli.Ten uyumu diye bir olay var, sırıl sıklam aşık olduğun adamla tenin uyuşmazsa vay gele senin evliliğine. O bakımdan haddini,dozunu ve ayarını bilerek davran. Sevdiğin adamla yaptığın hiç bir şeyden pişmanlık duyma, gerçekten seviyorsan da sıkı sarıl kolay bırakma.

Valla yapılan birçok yoruma bakılırsa evlilik öncesi ilişkileri toplumumuz değilde daha ziyade bizim bayanlarımız hoş karşılamıyor. Yoksa erkeklerin eskisi kadar ilgilendiği yok bu konuyla. Keşke kadınlarımız da kışkırtmasa onları..

arkadaşın sorunundan çok evlilik öncesi ilişki doğru mu yanlış mı konusuna dönmüş
herkesin özelidir bu bence, kimse kimseyi de namussuz diye yargılamamalı

Valla yapılan birçok yoruma bakılırsa evlilik öncesi ilişkileri toplumumuz değilde daha ziyade bizim bayanlarımız hoş karşılamıyor. Yoksa erkeklerin eskisi kadar ilgilendiği yok bu konuyla. Keşke kadınlarımız da kışkırtmasa onları..

bence bunun tek sebebi biz yeni nesil kızların , erkeklerin her ilişkide istidikleri şeyleri onlara daha çabuk yapma fırsatı vermemiz olabilir.

ama ne bileyim ben hiç karşılamıyorum bütün bunları.cinselliğin bi yeri bi değeri,özelliği olmalı diye düşünüyorum :)

anlaşılamayan mesele şurdaki
halen evlilik öncesi cinselliği toplum dışlaması veya aile dışlaması olarak kendi kafanıza nakşedilmesi
evclilik öncesi cinsellik
ALLAH yasakladığı için zinadır haramdır
bunu böyle bilerek uzak durmak gerekir
aileden korkulduğu için toplumdan tepki alacağı için diil allahtan korkulduğu için önüne geçilmeli
bu kadın içinde aynıdır erekek içinde
ten uyumu ,orgazm olamak vs şeyler bunun bahanesidir

bence bunun tek sebebi biz yeni nesil kızların , erkeklerin her ilişkide istidikleri şeyleri onlara daha çabuk yapma fırsatı vermemiz olabilir.

ama ne bileyim ben hiç karşılamıyorum bütün bunları.cinselliğin bi yeri bi değeri,özelliği olmalı diye düşünüyorum :)
mirmirmirmir:delphin:

Son düzenleme:
anlaşılamayan mesele şurdaki
halen evlilik öncesi cinselliği toplum dışlaması veya aile dışlaması olarak kendi kafanıza nakşedilmesi
evclilik öncesi cinsellik
ALLAH yasakladığı için zinadır haramdır
bunu böyle bilerek uzak durmak gerekir
aileden korkulduğu için toplumdan tepki alacağı için diil allahtan korkulduğu için önüne geçilmeli
bu kadın içinde aynıdır erekek içinde
ten uyumu ,orgazm olamak vs şeyler bunun bahanesidir

işte ben buna katılıyorum :) çok teşkkürler başka bi açıdan bu olaya baktıgınız için.

arkadaşın sorunundan çok evlilik öncesi ilişki doğru mu yanlış mı konusuna dönmüş
herkesin özelidir bu bence, kimse kimseyi de namussuz diye yargılamamalı

sonuna kadar katılıyorum arkadaşımmm...
kızlarr durum biraz karşılıklı namuslu namussuz çatışmasına dönmüş...

konu sahibi arkadaşımızın kendine problem ettiği bir olay olmuşş....
millet üzülme evlenirsinirsiniz ya da ne yaptın tühh hayatının hatası amaaan allahım cart curt falan.....

dinen yasak, günah, zina,haram... dinden bilgilerrrr.... vermişsinizz hepiniz çok düşünceli ve yardımseversiniz deeee...
benim bişey dikkatimi çekti.... görüşünü bildirmek isteyen arkadaşlar olaya bakış açısını şu iki şekilde yapmış.....

1-) ver gitsin anasını satiimmm bi daha mı gelecez dünyayaa ( ben yaptım pişman değilim moduuu...)

2_) nan namussuz yaparken utanmadın da şimdi mi utaneyooonnn buralara yazeeyyonn (derken de kendisi bu işi daha önce yapmamış olduğunu bi yandan da millete açıklamış oluyor... ne mantıklaysaa)

canlarım ciğerlerimm bi konuya yorum yapılır tabi ki de .. bu kişi bunu dert etmiş ki yazmış moral bulsun falan diyee... sen senin erkek arkadaşınla öncesi ve ya evendikten sonra ilişki yaşayıp yaşamadığını lanse ederek ne yapmaya çalışıyorsun be güzel krdeşim, kardeşlerimmm... bırak o senin özelinn canım ciğerimm bırak sen de kalsınn ...

sen bu kardeşimize varsa çıkış yolun onu göster be çiçeğimmm .... burası birbirimize destek olmak için, fikir vermek, iyiye yol göstermek için değil mi... yapmayın etmeyinnn nolursunuz yaaa

hepinizi saygıyla selamlıyorumm canlarımmma.s.

Back
X