• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylemeye bile utanıyorum:( Ne olur yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi puffss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canlarım ciğerlerimm bi konuya yorum yapılır tabi ki de .. bu kişi bunu dert etmiş ki yazmış moral bulsun falan diyee... sen senin erkek arkadaşınla öncesi ve ya evendikten sonra ilişki yaşayıp yaşamadığını lanse ederek ne yapmaya çalışıyorsun be güzel krdeşim, kardeşlerimmm... bırak o senin özelinn canım ciğerimm bırak sen de kalsınn ...

sen bu kardeşimize varsa çıkış yolun onu göster be çiçeğimmm .... burası birbirimize destek olmak için, fikir vermek, iyiye yol göstermek için değil mi... yapmayın etmeyinnn nolursunuz yaaa

hepinizi saygıyla selamlıyorumm canlarımmma.s.

valla bn yazdım , bazıları "hafif" bana kızarakdan öle şey olur mu dediler ama , eğer onu mutlu edicekse "ve bu bir çözüm ise onun için" , bence kızlık zarı'nı diktirsin..

lütfen bana kızmayın bunu dediğim için..ben sadece ona söylüyorum tabi bunu kendisi bi çözüm olarak görürse ..

anlaşılamayan mesele şurdaki
halen evlilik öncesi cinselliği toplum dışlaması veya aile dışlaması olarak kendi kafanıza nakşedilmesi
evclilik öncesi cinsellik
ALLAH yasakladığı için zinadır haramdır
bunu böyle bilerek uzak durmak gerekir
aileden korkulduğu için toplumdan tepki alacağı için diil allahtan korkulduğu için önüne geçilmeli
bu kadın içinde aynıdır erekek içinde
ten uyumu ,orgazm olamak vs şeyler bunun bahanesidir

Çok doğru a.s

boyle bır seyı yaptıysan sorumlulugunuda almalısın.sonucta ozgur ıradenle yapıp sonuclarının ne olabılecegını dusunmussundur herhalde.

ilarzu ablacım ben açıklama yapma geri hissettim kendimde
arkadaşa gerekli yorumumu yazdım
tövbe etmesini . ne olursa olsun tekrarlamamasını.
eğer sevdiğine güveniyosa evlilği düşünüyolarsa kendisini üzmemesini söyledim
gerisi ona kalmış
ama konu evlilik öncesi cinselliğe gelmiş yok toplum karşı, tabu olmuş vs....
yanlış anaşılmasın benim yanlış bulduğum nokta şu
"aile veya toplum kızıyo diye uzak durma çabası "...
bu böyle olmamalı RAB dan korkulmalı diye düşünüyorum

en kısa zamanda annenle paylaş yoksa kendine yazık ederin hep böyle suçlu hissedersin zaten suçlusun allah yardımcın olsun.

yahu neden uatnuyorsun
ne istiyorsun
en sevdiğinle en özel zmanaını yaşamışsın
olurda bir gun bu sonlanırsa ve karşına çıkan adam
seni bu sebepten kabul etmezse zaten onda bir sorun vardır
bende dahil
hepimiz bakireliği önemsiyoruz
çünkü bu bişze böyle adapte edildi
sende namuslusun bende
namusun belirtisi iki bacaka arası değildir ya
asil
ya ona birşe olsa ve ben bunu onunla paylaşmamış olsam diyorum bzaen kendi kendime
onu hatırlayıp başka bir adamla
aaaa ne kadar temizim 'bak bakireyim' diye guru mu duycagım
yaptığında bir yanlışlık yok
keşke senin kadar yürekli olsam
ben cesaret edemzdim
ama sen sevdiğin için herseyin feda etmişisn
bundan ötesi yok
ama şu mahalle baskısı denen menfumdan kurtulma amaçlı
hemen bir nişan nikah daha doğru olur
gibi geliyor bana
seni öpüyorum
çok tatlı
namuslu
gencecik bir kardeşimsin
bu önemli değil
kişisel bir tercih deyip
seninde artık geçmişi düşünmemen gerektiğini söylüyorum :lepi:

en kısa zamanda annenle paylaş yoksa kendine yazık ederin hep böyle suçlu hissedersin zaten suçlusun allah yardımcın olsun.

bitanesi annenin bu tip durumlara karşı nasıl düşündüğünü bilmeden sakın böyle bi harekete kalkışma bebeğim bence.... ileride keşke evlenmeseydim diyebileceğin bi adamla sabah bi kalkmışsın evlenmiş olursun maazallah bebeğimm.. aman haaaa annenin görüşünü olaya bakışına dikkate al derim canım.. ileride kötü ve evlenmiş olmak için evlendiğin bir evlilik yapma canımmm.. o zaman asıl daha çok yazık olur canım sana.... bu zorunluluk üzerine evlilik olmazzz ama aile kurdurur canım.. alalacele verdik gitti olay kapandı temizlendi diye bakar çoğu ailelerrr.... olan sana olur senin hayatına, hayallerine olurr... öncelikle sen ayaklarının üeine bas bi dik dur yaaawww.. arkasında ol diyorum canımm.... şu an iyi giden bi ilişkiyi de strese sokma bence aileler nasıl olsa anlaşacak çoğu zaman böyle oluyor canımm öperimmmŞeniz

utanmana pişman olmana neden ne olabilir ki. hangi devirde yaşıyoruz. tamam ülkemizin genel düşüncesi malum ama şimdiki nesil çok da önemsemiyor diye düşünüyorm. bizim müstakbel gelin adayıda eski erkek arkadaşıyla birşeyler yaşamış.2 yıldır kardeşimle birlikteler.okulları bitince de evlenecekler inşallah.ilerde belki sevgilinden bile ayrılabilirsin ki inşallah ayrımazsınız mutlaka seni her halinle sevebilecek birisi çıkar karşına. ben evlendikten sonra vajinismus olduğumu öğrendim ve 1 yıl boyunca bunalımın eşiğindeydim.sonunda kurtuldum.keşke bende yapabilseydim ama yapamadım.En azından bir an evvel çözüm bulurdum sorunuma.

yanlış anlaşılmamak için düzeltildi.

Son düzenleme:
benim onaylayacağım hak vereceğim konu değil olmazsa olmazlarım var geçmiş olsun ...

Insanoglu tuhaf bir yaratik degilmi??:delphin:

Bile bile kendini mutsuz edebiliyor...hayatini karartabiliyor... hemde özgür iradesi ile....:delphin:

Evlenmeden önce olmaz diyenlerdenim aslinda lakin yapanida yadirgamam ve yargilamam ...herkesin kendi bilecegi istir....fakat bunu vicdanen kaldirabilmek mesele... yetistirme tarzi...aile yapisi...yasadigi ortam bunlarin cok büyük rölü var....:delphin:

Vicdaninin hayir dedigne evet dersen sonuc budur iste...ne denirki olan olmus artik...
Pismanlik duymanada gerek yok aslinda, neticede seninde istemenle oldu...o yüzden takma artik hem zaten ciddi bir beraberlik yasiyorsun...:teselli:

sanırım artık devir şu devre gidiyor..

erkek çocuk sahibi anneler-babalar ; oğlum sana kız bulalım ama durumlar belli bu devirde,o zaman en azından az ellenmişinden :D bulalım sana birtane :D gibisinden olucak bu kız isteme durumları felan.

tövbe tövbe...ben kendime hiç yakıştıramıyorum.yani kişilik olarak,onla bunla beraber olucan sonrada en kutsal olan şey evlilikde kocan anlayacakki ondan öncekilerle beraber olmuşsun.bu benim mantığıma sığmıyor..
ha siz bana derseniz ki erkekler yapıyorda kızlar nie yapmıor die hangi çağda yaşıoruz die..benm şahsi fikrim , onla bunla beraber oldukdan sonra erkeklerin ve özellikle biz türk milletinin ağzında bu kız o..spu herkezle beraber oluyor demelerindense yapmam kendime saygım olur en azından :)

bu arada Herkezden özür diliyorum konuyu saptırdıgım için..nolur affedin..sadece bu konu ile ilgili başka bakış açısı bulmaya çalıştım.

öncelikle sizi tek kelime ile sığ olarak adlandıryorum
çok sığ hemde...

kutsal olmak , temiz olşmak buna mı bağlı bilmiyorum
anlayamıyorum
o zaman evli erkekelerle olupta bekareti koruyanlar melek
yada ne bileyim
herhaltı karıştır, yap ama birtek orası kalsın temizsin
yada diktir:) annenden ilk doğmuş kadar temiz olcaksın mıdır mantıksırnaşık şey
kimse kimseye yaptığı yada yaşadığı duygu yüzünden o... diyemez...
zihniyetinizin doğru söyleyen bir yapıya sahipse bakire demeksinizdir
yani bu haltları yeyipte çok insan var eşine 'sen benim ilkimsin' muhabbeti çeken..
ayrıca o... illa bekaretle olmaz
insanlar etlerini bedenlerini hayatın öyle alanlarında pazara çıkartıyorlar ki, hayatın oyununa yenik düşüp maalesefki o konumda olan kadınlar yanlarında rahibe kalır
bu kız kimseyle para için yatmamış
ilk gördüğü adamla cinselliği yaşamamış
sevdiği insanla, hayatının en özeş anını yaşamış
neden ona devamlı 'yaşadığına sahip çıkacağına' tiksinmesini sağlıyorsunuz
elbetteki bunun çok büyük bir değeri var
aama muhim olan o değeri ile yaşamak
siz sırf bir erkek beni alsın amanda evde kalmayım diye saklayanalardanmısnız bu duyguyu
yoksa sevdiğinizle doğru zamanda yaşamak isteyenlerdenmi
neyin çelişkisi var ya bizde böyle

önemli olan
zihnin düşüncenin
taşıdığı ve taşıyacagı mahremiyettir
yazık ya
biz çocuk büüyütecek kadınlarız
ülkenin geleceği şekillenecek bizim düşüncelerimizle
ben çok üzüldüm bunları okuyunca

erkeklerin neden bakire hanımlar aradığını da yazsaydı keşke
birkaç yazar hanım:roflol:
neye hizmet ettikelerinide yazsaydı
tekrara yazıyorum
keşke senin aklını bulandırmayacak ve seni bu tarz düşünceler sevk etmeyecek şekilde yaşasaydın
ama
aksi olmuş
sevdiğin bir adamla özel bir anını yaşamışsın
birçok erkekte gerçekten artık bu konuyu çok umursamıyor
(şimdi duru çarpıtılmasın,önüne gelenle yatan insanlar için değil,öze3l ilişkilerinde yaşamışlıkları olanlardan bahsediyorum)
hayatına
kadın olarak devam ediyorsun
aramızdaki tek fark bu
sen bizden bilgilisin yani:lepi:

süpersin canım
tekrara öpüyorum seni
boşver herkesi tatlımlaelaelaelaelae

öncelikle sizi tek kelime ile sığ olarak adlandıryorum
çok sığ hemde...

kutsal olmak , temiz olşmak buna mı bağlı bilmiyorum
anlayamıyorum
o zaman evli erkekelerle olupta bekareti koruyanlar melek
yada ne bileyim
herhaltı karıştır, yap ama birtek orası kalsın temizsin
yada diktir:) annenden ilk doğmuş kadar temiz olcaksın mıdır mantıksırnaşık şey
kimse kimseye yaptığı yada yaşadığı duygu yüzünden o... diyemez...
zihniyetinizin doğru söyleyen bir yapıya sahipse bakire demeksinizdir
yani bu haltları yeyipte çok insan var eşine 'sen benim ilkimsin' muhabbeti çeken..
ayrıca o... illa bekaretle olmaz
insanlar etlerini bedenlerini hayatın öyle alanlarında pazara çıkartıyorlar ki, hayatın oyununa yenik düşüp maalesefki o konumda olan kadınlar yanlarında rahibe kalır
bu kız kimseyle para için yatmamış
ilk gördüğü adamla cinselliği yaşamamış
sevdiği insanla, hayatının en özeş anını yaşamış
neden ona devamlı 'yaşadığına sahip çıkacağına' tiksinmesini sağlıyorsunuz
elbetteki bunun çok büyük bir değeri var
aama muhim olan o değeri ile yaşamak
siz sırf bir erkek beni alsın amanda evde kalmayım diye saklayanalardanmısnız bu duyguyu
yoksa sevdiğinizle doğru zamanda yaşamak isteyenlerdenmi
neyin çelişkisi var ya bizde böyle

önemli olan
zihnin düşüncenin
yazık ya

erkeklerin neden bakire hanımlar aradığını da yazsaydı keşke
birkaç yazar hanım:roflol:
neye hizmet ettikelerinide yazsaydı
tekrara yazıyorum
keşke senin aklını bulandırmayacak ve seni bu tarz düşünceler sevk etmeyecek şekilde yaşasaydın
ama
aksi olmuş
sevdiğin bir adamla özel bir anını yaşamışsın
birçok erkekte gerçekten artık bu konuyu çok umursamıyor
(şimdi duru çarpıtılmasın,önüne gelenle yatan insanlar için değil,öze3l ilişkilerinde yaşamışlıkları olanlardan bahsediyorum)
hayatına
kadın olarak devam ediyorsun
aramızdaki tek fark bu
sen bizden bilgilisin yani:lepi:

süpersin canım
tekrara öpüyorum seni
boşver herkesi tatlımlaelaelaelaelae

önemli olan
zihnin düşüncenin
yazık ya

ah ben düşünemiyorum zaten ne cevherler yetişir !!!
ne çok kadın bu cevherler ile harcanır karalanır ..
bedene değil kalbe ruha bakmayı öğrenemediğimiz sürece biz daha çok birbirimizi yeriz..

erkek çocuk sahibi anneler-babalar ; oğlum sana kız bulalım ama durumlar belli bu devirde,o zaman en azından az ellenmişinden :D bulalım sana birtane :D gibisinden olucak bu kız isteme durumları felan.

tövbe tövbe...ben kendime hiç yakıştıramıyorum.yani kişilik olarak,onla bunla beraber olucan sonrada en kutsal olan şey evlilikde kocan anlayacakki ondan öncekilerle beraber olmuşsun.bu benim mantığıma sığmıyor..
ha siz bana derseniz ki erkekler yapıyorda kızlar nie yapmıor die hangi çağda yaşıoruz die..benm şahsi fikrim , onla bunla beraber oldukdan sonra erkeklerin ve özellikle biz türk milletinin ağzında bu kız o..spu herkezle beraber oluyor demelerindense yapmam kendime saygım olur en azından :)

bu arada Herkezden özür diliyorum konuyu saptırdıgım için..nolur affedin..sadece bu konu ile ilgili başka bakış açısı bulmaya çalıştım.
yazdım yazdım sildim
pes diyorum başka da bişey demiyorum

hımm..bu kadar saçmalık sadece bakış açısı bulmaya çalışmak içinse ok..ama eğer tarzınsa senin , çok acı..

yazdım yazdım sildim
pes diyorum başka da bişey demiyorum

için acıdı dimi okurken..
ben şahsen çok üzüldüm..
bir kadının bunları düşünebildiğine..
bacak arasındaki üçgene namuslu - o..pu diyebildiğine..
çok içim acıdı..

hem de nasıl funnyda
bir kadının böyle düşünmesine üzüldüm senin gibi
erkeklere bişey dememek lazım, onlar bile bu kadar acımasız değil bence

kizlar konu sahibi artik bu konuyu takip etmiyor. etmeyecegini belirtti tesekkurunu etti ve gitti. ama yorumlar hala bitmiyor. en acisida artik olay bir dert olmaktan cikti da bizlerin hayat goruslerimizi suursuzca konusturdugumuz bir platform haline geldi. bir insanin derdi uzerinden herkes kendi ahkamini kesmeye basladi. bu bize yakismiyor lutfen. hic dikkatinizi cekmiyor mu? siz konusuyorsunuz konusuyorsunuz ama konu sahibi yok... bu konu kilitlenmedi diye meydani bos bulup kisisel tartismalara, tuhaf bakis acilari gelistirmeye ya da birbirinizi kucuk dusurucu yorumlar yazmaya kalkmayin lutfen. illa birinin gelip kulagimizdan cekmesi mi lazim???

yaaaaww şu duruma gülmekten öldüm be arkadaşımm bidenem .... hadi yazmayayım yorum yapmayayım diyorum ama allah aşkına insanı nasıl kışkırtıyorsunuz yaaa helal olsun size......

üzüldüm ama senin adına kara mizah gibi olmuş canım.....

çiçeğim evlenmeden tam olarak birleşme yaşamamış ama bütün mahalleye de orasını burasını elletenlerden mi seçecen sen oğluna canım benim güzel kardeşimm....

ayıp yaptığın canım kardeşimm
bak evlenip te boşananlar var bibeğimm ne oluyor onlar elletmiş de evlendiği için sıfırlanmış mı oluyor canım? evlilik reset mi atıyor bebeğim kadının bedenine hee? hay allahım yaa ömürsün canım sen yaaa.....

kadın 'en kutsal hazinesini' ilk kocasına vermiş yaaa ikinciye bişey kalmamış kiii ne edecek şincik ?

ne diyelim o zaman kadınlara hangi measajı verelimm ??
aman kocan seni aldattsa da sen sakın ondan ayrılma, sonra koca bulamazsın ellenmişsin sen .... böyle mi diyelim şimdii canımm...?

yapma canım yazma böyle şeyler allah aşkına;
evlenmeden her işi yapıp ta oraya gelince duranlar cennete; devam edenler hadi yavrum sen cehenneme etme eyleme güzelimm bu kadar kırıcı konuşma çiçeğimm güzel kardeşimmm

Son düzenleme:
kizlar konu sahibi artik bu konuyu takip etmiyor. etmeyecegini belirtti tesekkurunu etti ve gitti. ama yorumlar hala bitmiyor. en acisida artik olay bir dert olmaktan cikti da bizlerin hayat goruslerimizi suursuzca konusturdugumuz bir platform haline geldi. bir insanin derdi uzerinden herkes kendi ahkamini kesmeye basladi. bu bize yakismiyor lutfen. hic dikkatinizi cekmiyor mu? siz konusuyorsunuz konusuyorsunuz ama konu sahibi yok... bu konu kilitlenmedi diye meydani bos bulup kisisel tartismalara, tuhaf bakis acilari gelistirmeye ya da birbirinizi kucuk dusurucu yorumlar yazmaya kalkmayin lutfen. illa birinin gelip kulagimizdan cekmesi mi lazim???

:1shok::1shok:
birinin kulak çekmesine gerek kalmadı sen yeteri kadar haşladın zaten..
kimsenin burda ahkam kestiği yok , bulunduğun topiğin adı gereği insanlar düşüncelerini paylaşıyor..
kimse kimseye hakaret etmıyor aşağılamıyor , burdaki mesajların hiç birinde hakaret içeren aşağılayan bir mesaj yok, olayı polemiğe çevirmek senin şu an yaptığın şey aslında tamamen..

konu sahibi gitti veya kaldı.. onun varlığına yada yokluğuna göre biz fikir beyan etmıyoruz cnm..
bence sen biraz dinlen..
bi kahve iç..
topiği baştan aşağı bir gez..
sonra yine konuşalım..

:kahve:

yaaaaww şu duruma gülmekten öldüm be arkadaşımm bidenem .... hadi yazmayayım yorum yapmayayım diyorum ama allah aşkına insanı nasıl kışkırtıyorsunuz yaaa helal olsun size......

üzüldüm ama senin adına kara mizah gibi olmuş canım.....

çiçeğim evlenmeden tam olarak birleşme yaşamamış ama bütün mahalleye de orasını burasını elletenlerden mi seçecen sen oğluna canım benim güzel kardeşimm....

ayıp yaptığın canım kardeşimm
bak evlenip te boşananlar var bibeğimm ne oluyor onlar elletmiş de evlendiği için sıfırlanmış mı oluyor canım evlilik reset mi atıyor bebeğim kadının bedenine hee? hay allahım yaa ömürsün canım sen yaaa.....

kadın 'en kutsal hazinesini' ilk kocasına vermiş yaaa ikinciye bişey kalmamış kiii ne edecek şincik ?

ne diyelim o zaman kadınlara hangi measajı verelimm ??
aman kocan seni aldattsa da sen sakın ondan ayrılma, sonra koca bulamazsın ellenmişsin sen .... böyle mi diyelim şimdii canımm...?

yapma canım yazma böyle şeyler allah aşkına;
evlenmeden her işi yapıp ta oraya gelince duranlar cennete; devam edenler hadi yavrum sen cehenneme etme eyleme güzelimm bu kadar kırıcı konuşma çiçeğimm güzel kardeşimmm

:1shok::1shok:
birinin kulak çekmesine gerek kalmadı sen yeteri kadar haşladın zaten..
kimsenin burda ahkam kestiği yok , bulunduğun topiğin adı gereği insanlar düşüncelerini paylaşıyor..
kimse kimseye hakaret etmıyor aşağılamıyor , burdaki mesajların hiç birinde hakaret içeren aşağılayan bir mesaj yok, olayı polemiğe çevirmek senin şu an yaptığın şey aslında tamamen..

konu sahibi gitti veya kaldı.. onun varlığına yada yokluğuna göre biz fikir beyan etmıyoruz cnm..
bence sen biraz dinlen..
bi kahve iç..
topiği baştan aşağı bir gez..
sonra yine konuşalım..

:kahve:
alkış yapan üye smileyi arayan üye smiley
yok mu ya böyle bir smiley
güzel yorum teşekkürler
istirahat bitsin repler yarına sözümdür

Back
X