Söylenilen şey kafama takıldı

Vakti zamanda bende böyleydim ama kendi annemin cevabı konu sahibinin arkadaşı gibi ilişki başlama ve bitişte değişen birseyler olmuyor.sadece oyanlanma ve uzatmaları oynuyorlar.
Evet konumda da belirttim bazısıyla hiç yaşamadım bazısını aylarca beklettim olmuyor olmuyor. Şuanki en uzun süreni onu da ilişkiye çeviremedik daha😁

anladım galiba sorununuz ilişkinizin ciddiye dönmemesi. arkadaşınızın demek istediği şeyin doğru olan kısmı var. yani tamamen taktik davranmayın ama herşeyi de istiyor diye yapmayın.
ciddi ilişki olmayınca kendi değerinizi , ne anlama geldiğinizi sorgulamanız da normal. bunu burda yazılan birkaç cümle çözmez. lütfen gidin psikolojik destek alın

İlişki matematik değildir bence. Biraz akışına bırakmak gerekir. Şuna da katılıyorum ağırdan almak iyidir. Bu naza çekmek değil temkinli olmak iyi tanımak..

yani burda sorgulanması gereken çok eşy var. taa çocukluk bağlarınız, travmalarınız, ilişkiye bakış açınızı oluşturan olaylar hisler düşünceler, ilişkiden beklentiniz , karşı cinsten beklentileriniz, karşı cinsin sizden beklentisi , ilişkinizde yaşadığınız olaylar ve bunların sizin için ne anlama geldiği, bu anlamlara ve olaylara gösterdiğiniz -göstermek istediğiniz ve gösteremediğiniz tepkiler , sebepleri.....................
kalıcı çözüm istiyorsanız destek alacaksınız
geçici çözüm ise boşverin demek olur .

İlişki matematik değildir bence. Biraz akışına bırakmak gerekir. Şuna da katılıyorum ağırdan almak iyidir. Bu naza çekmek değil temkinli olmak iyi tanımak..
Herkese aynı davranmadım aslında dediğim gibi hiçbirşey yaşamadan bende kalan da oldu birkaç gün. Ama bu 1 ay boyunca çok ilgili olup atlayıp yanıma bilet alınca böyle oldu:( yani tanıdım işte 1 ay dedim ama kısa mı yine sizce?

ilişkiyi ciddiye taşımak için olmadığın biri gibi davranırsan seni olduğun gibi seven adamı bulamazsın. o iş eninde sonunda patlar. evlensende patlar.
Kesinlikle bu yorum çok işime yaradı. Evliliği bir mutlu son olarak görmüyorum çünkü asıl ondan sonrası zor bence. Ciddi ilişkiyi evlilikle tanımlamıyorum tam olarak

En yakın arkadaşımın başına gelen olay bu sizin arkadaşınızın dediğini bende ona dedim. Ulaşılmaz olmak çekicidir her zaman ilk önce tanırsanız sizde kırılmazsınız ayrılık olduğunda.. Her güzele meyil verilmez.
Benim bir arkadaşım bu sebepten kız arkadaşından ayrılmıştı. Sorduğumda hemen bu kadar şey yaşanması bana güven vermiyor demişti. Buda bir bakış açısı elbette.
Ağır taş yerinde değerlidir.

kesinlikle katılıyorum. hemen cinsellik yaşayan erkek te kadın da bana guvenilir gelmiyor. bu benim şahsi fikrim. iyice tanımadan birlikte olunmaması gerektiğini duşunuyorum. dediğim gibi şahsi fikrim.
kaçan kovalanır felsefesi kezbanca ama gerçek hayatta karşılığı var.

Şu anki eşimle (gerçi başka da olmadı😂) ülke farkı yüzünden ilk buluştuğumuzda cinsellik yaşamıştık
Kendisi şu an eşim işte
Söyleyeceklerim bu kadar
Bakın aynen bu yüzden yaşadım ben de sanırım ya yoksa öyle hemen yaşamadım hiç kimseyle😁 hele de pandemi bidahaki buluşma kimbilir ne zaman olacak dedim😁 ki haklı çıkmışım 10 aydır buluşmaya çalışıyoruz ama ikimiz de çalışınca tabi karantina işi de vardı derken

Buarada kendisi yabancı belirtmeyi unutmuşum bir önemi var mı yorumlarınız konusunda bilmiyorum ama😊 yurtdışında yaşayan hanımlar daha hakimdir onların bakış açısına herhalde

Eşimi ben tavladım. Arkadaş olarak görüyordu çok resmiydi bana karşı, belli ettim hoşlandığımı. Karşılık verdi, 1 hafta sonra eve davet ettim birlikte olduk. Sevişirken evlenme teklifi etti =))))) Her zaman ilişkilerimde duygularımı yoğun yaşayıp samimi oldum. Arkadaşınız dayanaksız temelsiz bir genelleme yapmış. Daha doğrusu kendi bakış açısını genele vurmuş.

Eşimi ben tavladım. Arkadaş olarak görüyordu çok resmiydi bana karşı, belli ettim hoşlandığımı. Karşılık verdi, 1 hafta sonra eve davet ettim birlikte olduk. Sevişirken evlenme teklifi etti =))))) Her zaman ilişkilerimde duygularımı yoğun yaşayıp samimi oldum. Arkadaşınız dayanaksız temelsiz bir genelleme yapmış. Daha doğrusu kendi bakış açısını genele vurmuş.
Çok teşekkür ederim😊😊

Taktikle başlayan ilişkiler yürümez bir kere. Onunla ilgili olduğunu sanmıyorum ama bunun bir enerji meselesi olduğuna çok inanıyorum. Mizacımız tarzımı ailemiz yaşadıklarımız travmalarımız yaydığımız enerji her şey seçtiğimiz adamları ve ilişkilerimizi etkiliyor. Sizi tanımadan yorum yapamam. Ama bence arkadaşınız kesinlikle saçmalamış. Eşimle Tanışma ve ilişkinin başlama şeklini söylesem arkadaşınız küçük çaplı bir şok geçirir o zaman. Birkaç arkadaşla rakı içicez biri yanında eşimi getirmiş. Ben sarhoş oldum. Benim karşımda oturuyordu. Saçmaladım sonra bayağı saçmaladım. Bir baktım sevgiliyiz 🤷🏻‍♀️ Psikolojim bozuktu biraz. beklentim yoktu doğaldı her şey ikimiz için de.
Bi salın bence siz de tuttuğunuz ne varsa..

Ben benimkine kızana gelmiş kedi gibi dalmıştım, o gün bugündür ilişkimiz heyecanından bir şey kaybetmedi, beraber yıllandık;çünkü kendimi hiç gizlemedim, taktik çalışmadım ve her zaman içimden geldiği gibi davrandım 🤣

Taktikle başlayan ilişkiler yürümez bir kere. Onunla ilgili olduğunu sanmıyorum ama bunun bir enerji meselesi olduğuna çok inanıyorum. Mizacımız tarzımı ailemiz yaşadıklarımız travmalarımız yaydığımız enerji her şey seçtiğimiz adamları ve ilişkilerimizi etkiliyor. Sizi tanımadan yorum yapamam. Ama bence arkadaşınız kesinlikle saçmalamış. Eşimle Tanışma ve ilişkinin başlama şeklini söylesem arkadaşınız küçük çaplı bir şok geçirir o zaman. Birkaç arkadaşla rakı içicez biri yanında eşimi getirmiş. Ben sarhoş oldum. Benim karşımda oturuyordu. Saçmaladım sonra bayağı saçmaladım. Bir baktım sevgiliyiz 🤷🏻‍♀️ Psikolojim bozuktu biraz. beklentim yoktu doğaldı her şey ikimiz için de.
Bi salın bence siz de tuttuğunuz ne varsa..
İnanılmaz bir yük kalktı üzerimden burası sayesinde çok teşekkür ederim. Aslında hiç kimseyle konuşmamak lazım böyle şeyleri insanın kafasına birşey takıyorlar illa ki

Bu hayat tarzı ile ilgili bence. Sizin ve karşıdakinin hayata bakışı baz alınmalı. Şöyle ki hemen yatağa giren kızı hafif meşrep gören bir adamla birlikteyseniz evet sizi ciddiye almaz ama cinselliği ilişkinin doğası gören bir insanla birlikteyseniz tabi ki sizi hafif kız olarak görmez. Burda esas olan siz nasıl bir insansınız ve partneriniz nasıl bir kişiliğe sahip. Aynı hayat görüşünde insanlarla olmak önemli

Back
X