- 11 Aralık 2018
- 41.492
- 257.870
- 598
- Konu Sahibi handemiray
Ağır taş yerinde değerlidir diye bir atasözümüz yok. Taş yerinde ağırdır olacak o.Şimdi begenmedim diyenlerin fark etmediği şu var. Birlikte olup olmamayı istememek sizin tercihiniz ona bir şey diyemem. Ben hemen adım atılmaması ve değerlendirme olması gerektiğini düşünüyorum. Kendi hayatımda gözlemlediğimde bu kaçan kovalanır değil ulaşılmaz olmak ilgi çekiyor. Bu sadece eve davet etme değil mesela sırlarınızı hemen söylememe aileniz ile ilgili olayları hemen anlatmama gibi yani bir sınırını olmalı. Ki karşı taraf hemen bana gel yatalım öpüşelim şöyle böyle dese bana itici geliyor, olaydan soğuyorum o büyülü şey kaçıyor gibi yani olacagı varsa da olmuyor. Ağır taş yerinde değerlidir derken hanım hanımcık olma işte beraber olmama anlamında demedim. Ben bana hemen yayalım diyen birine güven duymam siz duyar mısınız? Benim kastım bu karşı tarafı değerlendirmek gerek size kattıkları ı veya potansiyel olarak katacaklarını bir elekten geçirip öyle adım atmak mantıklı geliyor bana, ben öyle uyguluyorum açıkcası. Bir deneyin bakalım elkide iletişimde bu önemlidir karşı taraf için olabilir.
Bir de “ağır taş yerinden oynamaz” var ama onun konumuzla alakası yok.