Söylenmeli mi? Söylenmemeli mi?

Hiç sevilmeyen insan tipi ispiyoncudur bukadar gereksiz şeylerle uğraşıcak vaktiniz var demekki ne güzel Allah başka dert vermesin

Buda yeni moda. Farkında mısınız ben size söyledim oh iyi oldu yada gidip hemen sölicem demedim
Sizce söylenmeli mi söylenmemeli mi dedim
İnsan gibi cevap vermek bu kadar kı zor
Siz hayatınızda o kadar mutsuz hırslarınızın kurbanı hakkı hep yenmiş fesat bir insansınız ki bu yorumda hemen beni tanımadan bir sürü hakareti sıralamışsınız desem sizi tanımadan bunları etiketlesem sen hissedersiniz
Sorduğum soruya bak aldığım cevaplara bak
Lütfen soruy odaklanalım
Evet onun notu yükselince benim notum düşüyor bu kadar net
Ve bir not daha benim notum hala ondan yüksek ama sınıfta diğer arkadaşlarım da var
Yorumunuziçin teşekkürler

Düzgünce cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Haklısınız hak çıkartır
Ben zaten gidip illede söylicem demedim
Sadece düşüncem doğru öu değil mi diye fikrinizi sordum
Tekrar teşekkürler

Hiç sevilmeyen insan tipi ispiyoncudur bukadar gereksiz şeylerle uğraşıcak vaktiniz var demekki ne güzel Allah başka dert vermesin

Valla onun notu haksız yere yükselirken benimki çan eğrisinden dolayı düşerken ben hakkımı aramış oluyorum
Siz o kadar zaman uğraşıp emek verip zamanında verdiğiniz bir ödevi başkası yalanlarla yaparken susuyorsanız o sizin bileceğiniz iş
Ama bu ispiyonculuk değil. Allah size de başka dert vermesin

Hayatımda kimseyi ispiyonlamadım çok şükür. Beni insan gibi yazmıyorsun diye yargılarken kendi yazdıklarını bir oku ve kim nasıl cevap vermiş bir düşün. Ben burda ne Murat'ı tanırım ne de seni. Dışarıdan bu konu için kıskanç ve çekememez görünüyorsun. Bunu söylemekte yanlış değil çünkü hareketlerine bu şekil düzen verebilirsin.

Bana kulp takmak yerine söylenenleri bir düşün derim ben. Bunu söyleyen tek ben değilim konunu iyice okursan görürsün. Daha fazla polemiğe girmek istiyorum seninle.

Son düzenleme:

Valla sizde burdan bakınca başka bir şekilde görünüyorsunuz
Ama ben sizi tanımadığım için ve de bu etiketlememin objektif olmayacağının farkında olduğum için söylemiyorum
Bende kimseyi ispiyonlamadım çok şükür
İlk defa aklıma bir düşünce geldi ve doğru mu yalnış mı diye sordum. Başlıktan da anlaşılacağı gibi....
Hareketlerime çeki düzen verin demedim zaten
Doğruysa doğru değilse değil diyinBasit aslında

evet kendimi senin yerine koyduğum zaman elbetteki çok can sıkıcı bir durum yaptığı çok yanlış fakat onun yaptığı yanlışa bir yanlışta siz eklemeyin hocaya söylemek yerine kendisine yaptığının doğru olmadığını hatırlatın tavrınızı koyun.Eminim bir daha yapmayacaktır.Malesefki her insan bir olmayabiliyor üniversitede olsun ,iş yaşamında olsun hak her zaman yenebiliyor önemli olan bu gibi davranışların yanlışlığını bıkmadan usanmadan anlatarak örnek olaylar vererek o kişiyi doğru yola getirmek. Mutlaka o insan günün birinde kendini sorgulayacaktır işte bunu sağlaya biliyorsanız ne mutlu size.

Eğer yalnış yapıyorsam bunu bu kadar düzgün bir şekilde ve yol gösterici şekilde söylediğiniz için size çok teşekkür ederim
Gerçek hayatta da çok kibar ve görgülü biri olmalısınız
Evet beklediğim cevap buydu
Bende sizin dediğiniz gibi yaptım bugün zaten

eveeeet ayy yemez olur muyum hadi koş gel beni de ispiyonla. Açık adres veriyim sana bak Kocaeli üniversitesi egitim fakültesi matematik ögretmenligi beklerim canıımmm

Tabiki canııııııım bende odtü ingilizcedeyimm
Bir gün gelir tek tek söyler insanların hakkını ararım sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…