• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylenmeli mi?

yasmn_

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
1.720
1.952
333
Antalya
konuya tam bir başlık bulamadım bir arkadaşım için soruyorum: Bir rahatsızlığı olan erkek, kıza rahatsızlığını evlenmeden önce söylemeli mi? yoksa kız, bu durumu evlendikten sonra kendiliğinden mi öğrenmeli?

Öyle saçmalık mı olur? Tabiki de söylemeli. Ne rahatsızlığı var? Aslında rahatsızlığa göre de değişir ve siz nerden biliyorsunuz söylemediğini?

Rahatsızlığın ne olduğuna bağlı olarak değişir. Evleneceği kişinin bakmasını gerektiren, yani nasıl desem evlilik hayatlarını etkileyebilecek bir rahatsızlıksa evet söylenmeli ama o kadar ciddiyeti olmayan, söylediğinde onu rencide edebileceğini düşündüren bir hastalığı varsa (genelde ruh sağlığıyla alakalı oluyor bunlar) o zaman söylemesine gerek olmayabilir.

Bi akrabamin da hastaligi vardi tum hayati boyunca ilac kullanmasını gerektirecek. Esine soyledi evlenmeden once ama anlasip esinin ailesine soylemediler. Bence de en mantiklisi bu

Ne olursa olsun söylenmeli ki sonradan daha büyük hayal kırıklıkları yaşanmasın. Söylenmemesi çok büyük hata. Ya karşısındaki insan bunu öğrenince kendisini terk edecek karakterde bir insansa? Belki daha önce söylemediği için karşıdaki kişinin tepkisi ağır olacak, söylemediği için suçlu durumuna düşecek. Hayal kırıklıkları yaşanmaması için en başından söylenmeli bu tür durumlar. Daha sonra güvensizlik oluşmaması adına da söylenmesi en doğru karar olur.

konuya tam bir başlık bulamadım bir arkadaşım için soruyorum: Bir rahatsızlığı olan erkek, kıza rahatsızlığını evlenmeden önce söylemeli mi? yoksa kız, bu durumu evlendikten sonra kendiliğinden mi öğrenmeli?
Elbette söylemeli sormak bile saçma bence arada gerçek aşk ve sevgi varsa hiçbir sağlık sorunu araya giremez

Söylemeli kesinlikle... sevgili olduktan bir iki ay sonra esimin epilelsi hastasi oldugunu ögrendim. Ve bunu bana esim söylemedi. Baskasindan duydugum icin kizdim ona. Sonucta seviyorum, birakacak degilim ki... kesinlikle gizli sakli olmamali sorun cikar ilerde
bence de kız ya da erkek muhatap her kim ise evlenmeden önce hastalık mevzusu varsa bilmeli kabullenerek evlenmeli.

Back
X