Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de söylenmesi gereken bir durum olduğunu düşünüyorum.ancak söylememiş sonradan öğrenecek sanırım.Tabiiki de söylenmeli. Belki de hastalığı öğrenince evlenmek istemeyecek.
hidrosefali rahatsızlık. konuya vakıfım biliyorum. nereden bildiğim kısmı uzun hikaye ona girmeyeyim.Öyle saçmalık mı olur? Tabiki de söylemeli. Ne rahatsızlığı var? Aslında rahatsızlığa göre de değişir ve siz nerden biliyorsunuz söylemediğini?
Ama benim bildiğim bu hastalık dışardan belli oluyor aslında. Muhakkak söylenmeli.hidrosefali rahatsızlık. konuya vakıfım biliyorum. nereden bildiğim kısmı uzun hikaye ona girmeyeyim.
ben de söylenmesi gereken bir durum olduğunu düşünüyorum.ancak söylememiş sonradan öğrenecek sanırım.
Elbette söylemeli sormak bile saçma bence arada gerçek aşk ve sevgi varsa hiçbir sağlık sorunu araya giremezkonuya tam bir başlık bulamadım bir arkadaşım için soruyorum: Bir rahatsızlığı olan erkek, kıza rahatsızlığını evlenmeden önce söylemeli mi? yoksa kız, bu durumu evlendikten sonra kendiliğinden mi öğrenmeli?
bence de kız ya da erkek muhatap her kim ise evlenmeden önce hastalık mevzusu varsa bilmeli kabullenerek evlenmeli.Söylemeli kesinlikle... sevgili olduktan bir iki ay sonra esimin epilelsi hastasi oldugunu ögrendim. Ve bunu bana esim söylemedi. Baskasindan duydugum icin kizdim ona. Sonucta seviyorum, birakacak degilim ki... kesinlikle gizli sakli olmamali sorun cikar ilerde
şu an aşk yok mantık evliliği yolunda gidiyor. görücü usulü bir tanışma bu.Elbette söylemeli sormak bile saçma bence arada gerçek aşk ve sevgi varsa hiçbir sağlık sorunu araya giremez
Aynen canim.. kiz seviyorsa zaten sorun etmez. Sonradan daha büyür olaybence de kız ya da erkek muhatap her kim ise evlenmeden önce hastalık mevzusu varsa bilmeli kabullenerek evlenmeli.