- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu yorum çok anlaşılır oldu.benim de demek istediğim bu idi . senin de söylediğin gibi ciddi bir rahatsızlık bu. karşıdaki kişiye ayrıntısıyla adamakıllı anlatılması gerekiyor. büyük fedakarlık sabır sevgi şefkat gerekir bu evlilikte.yanılıyor muyum bilmiyorum ama öyle düşünüyorum.
Aynen
Yani kız belki çok da sevmediği biri için hastanelerde mekik dokuyan bir hayat istemicek.
Bence kızı kandırıyorlar sen söyle durumu. Erkek ailesi çok uyanık kıza yazık etmesinler
Teşbihte hata olmaz denir ama bu sefer olmuş sanki.Yalniz bir benzetme yapacağım uygun olmasa bile, çünkü bu aile ayrı ona benziyor.
Pazar'a gidersin ya meyve alacaksın, "güzellerinden koy" dersin, sana " tabi ki abla, bizde çürük yokK" derler. Eve gelir torbayı bir açarsın; içinde bir tane düzgün meyve yok. Bu ailede aynen onu yapıyor, evlensinler hele, geri dönüşü olmaz olursa da zor olur ayagındalar.
Teşbihte hata olmaz denir ama bu sefer olmuş sanki.
Zira beni incitti.
Estağfurullah, rica ederimKusura bakmayın kırdıysam, art niyetle yazmadım, hatta çekinerek yazdım. Engellilere değil lafım, ailenin oğullarının sanki çok çok kusurları varmış da saklanması gerekmiyormuş tavrı sinir etti.oysa hastalık bu, ve normal. Söyle gitsin.
Kırdıysam ve incittiysem özür dilerim o yüzden, affola![]()
Tabiki de soylenmeli. Hatta dinen bile vebali var diye biliyorum. Öbür türlüsü kandırmak olabilir.konuya tam bir başlık bulamadım bir arkadaşım için soruyorum: Bir rahatsızlığı olan erkek, kıza rahatsızlığını evlenmeden önce söylemeli mi? yoksa kız, bu durumu evlendikten sonra kendiliğinden mi öğrenmeli?
Bence çocuğun ailesi oğullarına ilerde baksın diye bakıcı istiyoşar. Söylemeleri gerekirken ısrarla saklaması bence kesinlikle kötü niyet. Bence bi şekilde kız uyarılmalı. Kimse böyle bi oyuna düşmek istemez. Gerekirse sahte hesaplardan kıza yaz bence. Çocuğun anasına sinir oldum. Hastalıktan değilse bile o kadından çekecek belli.kız benim arkadaşım. ama oğlanı ve ailesini de biliyorum( ailecek tanıyoruz) haliyle sağlık mevzusunu da fazlasıyla biliyoruz. yorumlarda, bir arkadaş yazmış, dışarıdan bakınca anlaşılır diye. dışarıdan bazı şeyler anlaşılabilir gerçekten ama ayrıntıları var bu durumun.onların anlaşılması mümkün değil.benim, burada onlardan bahsetmem doğru değil zaten. kız ve ailesi de bilmiyor. ve bildiğim kadarıyla erkek tarafının şimdilik söylemeye de niyeti yok. (oğlanın annesi bazı kişilere hayırlı işe karışmayın olumlu konuşun vs. demiş) aslında benim üstüme vazife değil ama huzursuz da oluyorum kız için. yarın bir gün başkalarından sağdan soldan da duyabilir. o zaman daha kötü olur.
evet şant diye birşey var. yaşı daha fazla 30larda.Hidrosefali ciddi bi hastalik.
Iylesmek mumkun degil.
Epilepsi, beyin problemleri, hastane ziyaretleri felan var sik sik.
Ve ne kdar simdilik gorunmesede bile, ilerde kafa tasinin buyumesi olasi.
Dogumdan gelen bi rahatsizlik, simdi en az 20 ysinda olsa gerek.
Beyfendinin kablosu olsa gerek galiba beyin icinden girip, kasiklarinin ordan cikan ( beyindeki su birikisini disari atmak icin).
Soylemese bile kiz evliligin ilk gunu gorucek. Buyuk sok.